עבור לתוכן

האם צריכה להיות בעיה כלשהיא בלוח של ג'יגבייט 965P-DS3 לגבי זיהוי כונן אופטי?

Featured Replies

פורסם

כי קראתי שהכונן נשלט ע"י שבב JMICRON ולא ע"י ערכת השבבים ווינדוס לא מזהה אותו עד שאתה מתקין לו את הדרייבר.

האם גם בשביל להריץ התקנה מדיסק של מערכת הפעלה אני אצטרך להתקין את הדרייבר לכונן אופטי? כי אז יכולה להיווצר בעיה קטנה לא?

אני עומד לקנות את הלוח ורציתי לדעת תשובה לגבי זה. תודה :xyxthumbs:

פורסם

מצטרף לשאלה.

פורסם

אממ.. תראה זה נכון יש שבב מסויים שלוינדוס באמת אין את הדריבר שלו ואי אפשר להתקין עד התקנת הדריבר וזה מעצבן..

אני מכיר מספר לוחות עם הבעיה הזו אבל יש לי נסיון עם DS3 וזה עוד לא קרה לי בו אף פעם..

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שייצא עידכון בביוס לשבב הזה שהווינדוס יכול לזהות דרכו את הכונן אופטי? כי אני קראתי על זה על גירסת ביוס F7 והיום יש כבר F9?

עוד שאלה: אם ברצוני להתקין את מערכת ההפעלה דרך דיסק אתחול של ווינדוס כמובן שאני לא נכנס בכלל לווינדוס. האם אני יוכל להריץ את ההתקנה לפחות?

ואחרי ההתקנה להתקין לווינדוס את הדרייבר המתאים דרך דיסקט?

פורסם

סה"כ צריך לאפשר את הבקר ב-BIOS והוא אמור לזהות לבד את הכונן

פורסם

לפני כמה ימים נתקלתי בבעיה דומה עם לוח עם שבב דומה. כשאפשרתי את הבקר בביוס הוא זהה את הכונן באופטי אך לא העביר אותו ממצב PIO. רק לאחר התקנת הדרייבר הכונן תפקד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אז לאפשר את הבקר בביוס ואחרי ההתקנה של הווינדוס להתקין לו את הדרייבר המתאים ? כשיגיע אליי הלוח אסתכל ואבדוק אם אתקל בבעיה אחזור לפה. תודה לכם מאוד :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים