עבור לתוכן

שירת קהל בPRO EVOLTION SOCCER 2007???

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??

פורסם

לא יודע מה זה PES07 אבל יש לי PES6 והקהל כן שר..

פורסם

הוא מתכוון ל:

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 ....

יצא אחרי PES6... כמה שיפורים ל-gameplay..

בכל אופן הקהל שר פה ושם אבל ממש בקטנה... אולי היה לך איזה תוספת\patch שהוסיפה שירת קהל בין היתר. תמיד מוציאים כאילו הרחבות פרטיות.

פורסם
  • מחבר

לא אני זוכר בפירוש שהיה את זה בארבע בפלייסטיישן הקהל היה ממש שר וזה ממש ממש הוסיף למשחק - שר זאת אומרת שר ממש לא סתם מעודד ברקע.

פורסם

הוא מתכוון ל:

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 ....

WE זו הגרסה האמריקאית אני חושב, ו PES זה האירופאית.

גם אם אני החלפתי ביניהם העיקרון ברור.

WE וPES זה לא כותר אחד (מבחינת המשחק כן, אבל זה שני שמות שונים).

פורסם

ב-WE האחרון הם שילבו את 2 השמות יחד:

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007.

אולי בכדי לחסוך בלבול... או להוסיף :)

בכל אופן WE תמיד מכיל שיפורים לעומת PES כי הוא תמיד יוצא אחריו.

פורסם
  • מחבר

הם לא שילבו רק את השמות, גם את הגרסאות וזה מה שיהיה מעכשיו והלאה..בכל מקרה לא בשביל זה נפתח הדיון ...

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

יש את ה-SUPERPATCH שמוסיף שירת קהל ועוד הרבה מאוד דברים למשחק ומשפר אותו באופן כללי.

לינק: http://files.filefront.com/PES6PC%20SUPERPATCHV01%20part4%205/;6633396;;/fileinfo.html

http://files.filefront.com/PES6PC+SUPERPATCHV01+part1+2+3/;6633282;;/fileinfo.html

תוריד את שתי החלקים.

הוראות התקנה:

1. לאחר הורדת 2 הקבצים- חלצו מהם את קבצי ה- rar הנוספים לתיקיה זמנית.

2. לאחר החילוץ יהיו 5 חלקים של rar, פיתחו את הראשון וחלצו את כל הקבצים לתיקיה.

3. לאחר החילוץ (2) העתיקו את הקובץ PES6 החדש לתיקיה הראשית של המשחק (תידאגו קודם כל שה- kitserver הקודם נמחק!)

4. העתיקו את תיקיית ה- kitserver החדש לתיקיה הראשית של המשחק והתקינו אותה בעזרת הקובץ setup.exe.

*ישנו גם קובץ lodcfg לשינוי הגדרות גרפיקה.

5. . פתחו את הקובץ Superpatch_dat.dkz בעזרת Dkz Studio, לאחר שנכנסתם לקובץ בעזרת התוכנה תראו רשימה של קבצים אלו המיועדים לעדכון, לכו לתפריט למעלה בתוכנה- Patch >> Apply Patch In Folder ובחרו בתיקיית ה- dat שבתיקיה הראשית של המשחק.

6. את קובץ האופשן (KONAMI-WIN32PES6OPT) לתיקיה folder1 הנמצאת בתיקיה KONAMI שנמצאת במסמכים שלי.

7. זהו תהנו

(הועתק מגיימר אם זה משנה...)

הפאצ' מתאים ל-PES6 לא בטוח שזה יפעל אם הגרסא שיש לך וזה גם יכול לדפוק את המשחק אז ההתקנה על אחריותך!

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להוריד ולהתקין את זה על הPES 2007...ואודיע אם עובד....מישהו יודע אולי על superpatch לPES2007 ומאיפה אפשר להוריד?

פורסם

אני אנסה להוריד ולהתקין את זה על הPES 2007...ואודיע אם עובד....מישהו יודע אולי על superpatch לPES2007 ומאיפה אפשר להוריד?

אני לא יודע מה איתכם אבל לא נראה לי שWinning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 יצא כבר למחשב...

פורסם
  • מחבר

יצא כבר לפני חודשיים...יש לי אותו מותקן.

פורסם

יצא כבר לפני חודשיים...יש לי אותו מותקן.

וואללה....אופסי..

ואיך המשחק בהשוואה לגירסאות הקודמות?

יש שיפור?

פורסם

גם אותי מעניין מה השיפורים מ PES6...

יענו מה? המשחק זורם יותר מהר? יש יותר התקפות?

תאמת הכי חשוב לי שישפרו תבעיטות החופשיות....

ב PES6 כמעט אי אפשר להכניס מבעיטה חופשית.

ב PES5 היו לי 2 טריקים לשים גולים מבעיטה חופשית...

אחד מטווח של 40 מטר ככה: לוחצים על R2 ארוך כדי שיבוא שחקן להכין לבעיטה, לוחצים R1+X כדי להכין, ואז בועטים כמעט בכל הכוח ולוחצים על החצים ימינה ולמעלה או שמאלה ולמעלה (תלוי אם השחקן ימני או שמאלי) בשביל לסובב את הכדור... תמיד השוער היה יוצא מהשער קצת, ואם הכדור היה למסגרת אז השוער אף פעם כמעט לא הגיע לכדור... עם בקהאם היה הכי קל להכניס...

עוד שיטה, מטווח של עד 30 מטר: לוחצים R2 ארוך, ואז עוד פעם, כדי שיבוא שחקן להכין, אבל מהכיוון השני...

חשוב שלמי שבועט תהיה בעיטה חזקה, ולמשל אם בועטים מצד ימין אז שההשחקן יהיה ימני, ואם בועטים מצד שמאל אז שהשחקן יהיה שמאלי. (או הפוך... לא ממש זוכר :P ) קיצר, אחר כך לוחצים על R1+X בשביל להכין לבועט, ואז מהר לוחצים על בעיטה ועל החצים למטה וימינה אם בועטים מצד שמאל, ולמטה ושמאלה אם בועטים מצד ימין. זה נותן שוט לפינה של השוער, ואם זה ממש לפינה אז אין סיכוי לשוער להגיע לכדור...

אבל זה לא עובד ב PES6 :'(

פורסם
  • מחבר

וואללה....אופסי..

ואיך המשחק בהשוואה לגירסאות הקודמות?

יש שיפור?

את האמת היה לי את PES6 מותקן... ואיזה חודשיים אחרי זה עברתי לPES2007, חוץ מזה ששילבו את שתי הגרסאות אני לא רואה הבדלים, אבל אני לא חושב שאני אינדיקציה לזה כי אני לא ממש חופר, לומד טריקים וכל מיני כאלה אלא משחק די רגיל. אני די משוכנע שאתם תראו את ההבדלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים