עבור לתוכן

מחפש מארז ב 400-500 שקל

Featured Replies

פורסם

המארז שלי עושה צרות (הכפתורים נדפקו סופית,ואני צריך לעשות ג'אמפ סטארט לפינים בשביל להדליק את המחשב), ואני רוצה לקנות משהו חדש וסולידי.

יש לי venice 3200+ עם לוח אם ASUS SLI-16 Deluxe, וכרטיס מסך 6600. אין לי תוכניות לקנות 8800 או משהו מפלצתי במיוחד בקרוב (ה 8600 הם גם גדולים במיוחד, או שהם בגודל נורמלי יותר?)

הסתכלתי על הסווינג והסופרנו של תרמל-טייק. הסופרנו קצת מעל לתוכנית, אבל אם הוא שווה אני אלך עליו. ראיתי גם איזה גיימר דלוקס של אירו-קול, אבל הוא נראה ממש אקסטרים כזה למתלהבים, וכמו שנאמר, אני מחפש משהו סולידי יותר.

יש מארזים מומלצים אחרים שכדאי לבדוק? אני כן רוצה שהוא יהיה שקט יחסית, כי הרעש של הנוכחי (ז"ל) חירפן את החברה שלי כל הזמן.

תודה מראש על העצות.

פורסם

Cooler Master סנטוריון 534 יהיה נהדר בתקציב הזה

פורסם

NZXT APOLLO (אלא אם כן אתה לא מרוצה מהעיצוב שלו).

עוד אפשרויות: ANTEC SUPER LANBOY, ENERMAX CHAKRA, CM AMMO 533 _ו - GIGABYTE POSEIDON שאני הכי פחות ממליץ עליו).

פורסם

דניס,CM 534 הכי סולידי מכל הרשימה אני חושב

פורסם

ללא ספק (גם הפוסיידון אגב).

פשוט רציתי לתת לפותח הדיון עוד כמה אופציות בשביל לבחור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות.

אני מסתכל על כל המארזים האלה בזאפ, והם נראים לי כולם טובים. אפשר רק בבקשה טיפ בקשר לאיך להשוות ביניהם, פרט למחיר?

בין הסולידיות לרעש, הרעש יותר חשוב - איזה מהמארזים יהיו הכי שקטים? כמה זה משמעותי לרעש/קירור של המחשב שיהיו שני מאווררי 12 ס"מ במקום אחד? או שלושה? ברור שכמה שיותר מאווררים, הוא יהיה יותר קר, אבל להסתפק רק באחד?

ושאלת תם נוספת - כל המאווררים האלה עם הלדים הכחולים - אני משער שאפשר פשוט לכבות את האור של זה, כן?

שוב - תודה רבה לכם, וכבר עזרתם לי מאוד.

פורסם

Antec Lanboy צריך להיות הכי שקט.

ה-534 הכי סולידי מכולם ובהחלט איכותי. הוא גם כן שקט סה"כ.

כל המארזים מקוררים כמו שצריך סה"כ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים