עבור לתוכן

מארז "מצועצע" + ספק -> תקציב: 700 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

תודה מראש לכולם, Xtract (תמיד עוזר, חולה עליך),

אני מרכיב מפרט לחבר טוב (אני ממש לא רוצה לטעות בקנייה), אם ברצונכם לראות אותו הסתכלו בפורום מפרטים.

עכשיו, הוא מבקש מארז מצועצע עם אורות, חלון וכד' (מה לעשות, יש אנשים שעושה להם את זה) במחיר טוב, עפ"י דעתי אני יוכל להכניס לו במפרט של 4400 ש"ח מארז ב700 ש"ח שכולל ספק, אז זה סביבות התקציב. אבקש לא לחרוג מהתקציב, זה המקסימום.

חשוב שהמארז יהיה יחסית שקט ומצועצע.

[br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 22:37:49

נראה לי אני ייקח את A-top Gladiator עם ה430WATT שמגיע איתו? כרגע ראיתי REVIEW טוב עליו.

השאלה היחידה היא אם הוא יכול להכניס בו את הGTSים למיניהם.. שזה אין לי דרך לגלות מלבדכם.

המארז עצמו יתאים 100%.. מצועצע יופי :xyxthumbs: חח

פורסם

יש לי מארז מאוד דומה לגלדיאטור...

גם אני מאוד מאוד התלהבתי מכל הלדים וזה אבל אחרי שבועיים זה כ"כ נמאס, אי אפשר לישון כשהמחשב דולק

1. הוא ממש מרעיש, ממש!

2. המארז מאיר את כל החדר והחלון עוד לכיוון הקיר!

הספק גם מאוד מרעיש..

בקיצור הוא עושה את טעות חייו אם הוא קונה מארז כזה, לא רק שהמחשב שלי כבר די חלש וקניתי אותו כולה לפני שנה אז גם המארז שלי דפוק לגמרי, כזה מבאס :-[

תתן את המפרט של המחשב פה כדי שנוכל לדעת איזה ספק אתה צריך

פורסם
  • מחבר

אמרתי כבר, א ברצונכם להסתכל על המפרט הוא מופיע בפורום מפרטים תחת שם המשתמש שלי.

הכ.מסך הוא 1950 pro , המעבד הוא AMD 4800, לוח אם Asus M2N-E , שני זכרונות של 1GB, הארד דיסק, צורב DVD.

אני יודע שזה די טעות לקנות מארז עם לדים וכאלה, אני כמוך עשיתי את הטעות הזו אבל אם מתעקשים.. אז נתן לו את המארז המצועצע.

עד עכשיו מצאתי כמה אפשרויות:

SunBeam Transformer -> לקנות 4 מאווררים, חלק 120 וחלק 80 כדי לחסות את הרעש הנורא

Thermaltake Soprano -> נראה מרשים, אולם ראיתי שבפורם כאן לא אוהבים אותו

Raidmax Scorpio 868 -> מה שיש לי.. לא כל-כך מרוצה אבל אפשר לסבול אותו.. למישהו שלא נוגע במחשב בכלל (כמוהו)..

ומה שהזכרתי קודם.. יש עוד אפשרויות? איזו מומלצת?

פורסם

המפרט לא יצרוך הרבה וגם FSP 350GLN יהיה מעולה פה ומחירו כ-190 ש"ח,מה שמשאיר לנו קצת יותר מ-500 ש"ח למארז.

בתקציב הזה אפשר לקנות מארז נחמד של Thermaltake למשל שעדיף על ה-ATOP

פורסם

NZXT APOLLO + FSP 350W GLN מ - TMS.

סה"כ 387+185=572 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים