עבור לתוכן

האם המפרט הזה מסוגל להריץ ויסטה כמו שצריך ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא :

מעבד מהיר Intel® Dual Core 3.0 דגם 925

* לוח אם ECS P4M890T-M2 במהירות של 1066Mhz

* חבילת זיכרון ענקית 1024MB במהירות 533Mhz

* דיסק קשיח ענק 200GB בטכנולוגיית SATA-II

* כונן צורב DVDRW Dual Layer

מחיר : 1500 ש"ח (לא כולל מסך).

המפרט המלא בלינק הזה

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=12168004&d_link=Main_קבוצתיות

אני מעוניין שהוא יריץ לי את וינדוס ויסטה בצורה חלקה.

התקציב שלי הוא 1500 ש"ח ( לא כולל מסך).

מה אתם אומרים על המפרט ? האם הוא טוב לויסטה ? ואם לא מה אתם יכולים להציע במסגרת התקציב שלי ?

תודה מראש,

רועי.

פורסם

תשמע יש לך תקציב בעייתי - לא ניתן להרכיב בתקציב הזה מערכת שתריץ את ויסטה חלק .. בכל מקרה לא נראה לי תהיה לך בעיה להריץ את ויסטה עם המערכת הזאת אבל תזכור רק לשימושים בסיסיים..

פורסם
  • מחבר

מסתבר שיש אותו מחשב גם בנענע שופס,אך עם לוח אם אחר.

עוד שאלה : איזה לוח עדיף GS-95 Abit בלינק הזה - http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3067086 ( למטה )

או הלוח אם מהמפרט שלמעלה בתגובה הראשונה שלי ?

פורסם

לוח אם של abit...

פורסם

אפשרי להריץ איתה ויסטה אבל מערכת לא שווה הרבה, זכרון ג'נרי מעבד חלש כשיש את ה3800X2 במחיר דומה.

כדאי להריץ את ווינדוס ויסטה באופן רציני תזדקק לכרטיס מסך OB חזק או כרטיס יעודי, 2GB זכרון וזהו.

פורסם

אפשרי להריץ איתה ויסטה אבל מערכת לא שווה הרבה, זכרון ג'נרי מעבד חלש כשיש את ה3800X2 במחיר דומה.

כדאי להריץ את ווינדוס ויסטה באופן רציני תזדקק לכרטיס מסך OB חזק או כרטיס יעודי, 2GB זכרון וזהו.

dxm לא חייבים 2gb לויסטה ממש לא- זה שמביאים פה2gb זה כי זה מיועד למשחקים ובישביל משחקים תצטרך 2 Gb עם ויסטה, אבל פותח הת'רד סביר להניח לא הולך לשחק משחקים עם מערכת כזאת אז אין לו צורך גדול ב 2gb.. אבל אני בהחלט מסכים איתך שזאת מערכת ג'נרי

פורסם

במחיר הזה אי אפשר להביא משהו יותר טוב אני חושב, לפחות משהו שלא במבצע...

קח בחשבון שיש רק ג'יגה זיכרון במהירות 533MHz (בשביל ויסטה מומלץ 2, אבל גם עם ג'יגה אפשר להסתדר),

מארז וספק ג'נריים, מעבד חלש ולא משתלם, לוח אם פשוט מאוד עם כרטיס מובנה חלש, ומה הדגם של ההארד דיסק והצורב DVD?

בטח ההכי זול והכי מאעפן...

בקיצור, יכול להיות שתסתדר עם זה, אבל אם אתה רוצה חלקים איכותיים והרבה יותר טובים, תשים עוד אלפיה,

בשביל זה למשל:

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤469

לוח אם:

ASUS M2A-VM

מחיר: ¤493

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS

מחיר: ¤333

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤716

מארז:

FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE

מחיר: ¤226

מחיר סופי: ¤2454

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

www.iqpc.co.il

פורסם
  • מחבר

נשמע אחלה מפרט אבל אני לא סומך על החברה הזאת.תוכל בבקשה להמליץ על מפרט זהה אך מחברה אחרת ?

לא אכפת לי להוסיף אפילו עוד 500 ש"ח אך העיקר שלא יהיה מהחברה הזאת.

תודה מראש,

רועי.

פורסם

חברה יענו חנות?

למה אתה לא סומך על החנות?

פורסם

dxm לא חייבים 2gb לויסטה ממש לא- זה שמביאים פה2gb זה כי זה מיועד למשחקים ובישביל משחקים תצטרך 2 Gb עם ויסטה, אבל פותח הת'רד סביר להניח לא הולך לשחק משחקים עם מערכת כזאת אז אין לו צורך גדול ב 2gb.. אבל אני בהחלט מסכים איתך שזאת מערכת ג'נרי

אח שלי למד על בשרו שבשביל ויסטה 1024 מגה זכרון זה לא מספיק. וגם יש כאלה שטוענים שכדי להשתמש בכל הפונקציות של ויסטה צריך 4GB.

פורסם

אח שלי למד על בשרו שבשביל ויסטה 1024 מגה זכרון זה לא מספיק. וגם יש כאלה שטוענים שכדי להשתמש בכל הפונקציות של ויסטה צריך 4GB.

בגלל זה ציינתי עבודה משרדית אם לא שמת לב, זה ברור שבשביל משחקים ופונקציות מיוחדות צריך יותר- אבל עבודה משרדית לא צריך יותר.... אבא שלי יש לו ג'יגה זיכרון עם ויסטה במחשב עבודה שלו והוא מסתדר מצויין עובד מהר- הוא לא משחק משחקים.. הכול תלוי בשימושים של הבן אדם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים