פורסם 2007 באפריל 1918 שנים הבעיה שאני לא יודע לעשות OC ברמות כאלהאם אתה לא מתכוון לעשות OC אז פשוט קח AMD וזהו...אם אתה לא יודע לעשות אז חבל לקחת סתם אינטל ואז שלא תעשה בסוף וזה יהיה חבל.בחירה שלך.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים טוב מאוד, רק כדאי להוסיף למארז 2 מאווררים 90MM שקטים וטובים של GlacialTech לדוגמא. בערך 80 שקל ל 2.אפשר לדעתי להסתפק ב Antec NSK 6500 + HE 430W שעולה 300 שקל פחות, אבל כמובן שה P150 יותר שקט.אם תקח את המפרט הזה תקבל מחשב מעולה וחזק מאוד ב OC, מעולה למשחקים וגם שקט מאוד.רק תוסיף קירור כמו ה SunBeam Tuniq Tower שעולה כ- 250 שקל.ומה כבר יש לדעת?זה כמו לעשות OC פשוט.יש מדריך באתר.מה שצריך לעשות זה פשוט לבטל כמה דברים בביוס, לנעול מתחים ולהעלות את ה FSB, עד שתתיתקע. כשתתיתקע, תעלה קצת מתח ותמשיך להעלות, עד לבאס של 333, שאז הזכרונות אמורים להגביל אותך. אבל עם קצת מזל הם לא יגבילו, ותוכל להמשיך עד שהטמפרטורה תהיה גבוהה מידי, או עד שתגיע לגבול של המעבד.ותבדוק שהמחשב יציב בעזרת תוכנה כמו S&M, פשוט תפעיל אותה ללילה, תקום בבוקר ואם המחשב לא נתקע או משהו, הוא יציב כמו סלע.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר כעקרון אני מעדיף כמה שפחות להסתמך על ה OCלמרות שאני לא פוסל את זה אבל אני מעדיף ללכת על בטוחמאשר לקחת הימור ולקנות מעבד חלש יותר ולעשות לו OC
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים כעקרון אני מעדיף כמה שיותר מלהסתמך על ה OCלמרות שאני לא פוסל את זה אבל אני מעדיף ללכת על בטוחמאשר לקחת הימור ולקנות מעבד חלש יותר ולעשות לו OCאם הבנתי נכון אתה מעדיף ללכת על בטוח?שמע אם אתה חושב שאתה תעשה OC אז סבבה קח אינטלבמקרה הכי הכי גרוע אתה לא תעשה בסוף OC וגם אז לא יקרה כלום.אבל אם כן תעשה OC אינטל יהיה לך הרבה יותר חזק מ AMDהבנתי ואתך נכון?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר הבנת נכוןאני מעדיף ללכת על בטוחאבל אני לא פוסל OCאתה יכול להראות לי מערכת עם 6600 ו640 שהכי משתלם בתקציב שלי?
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אחי מה הסיכויים שאתה תעשה OC אז..כי אם אתה חושב שאתה תעשה לך על אינטלאם זה רק בתיאוריה ואתה בעצם יודע שאתה לא רוצה לעשות OC אז לך על AMD
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים בלי OC זה גם יהיה מחשב חזק.מקסימום עוד כמה זמן שתרגיש שהוא כבר לא סוחב, תעשה לו OC.מעבד כזה ב OC ל 3.3GHz, לא רואה אף AMD.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים תקשיב כל מעבד של אינטל הוא היום הוא ברמה של AMD פשוט יקר יותר, כלומר אם אתה יודע שאתה מבצע OC קח את אינטל כי הוא נותן את התמורה הכי טובהאם מבצעים OC, אם אתה לא מבצע OC קח את AMD כי בסטוק הם באותה רמה של אינטל רק זולים יותר.לא תפסיד יותר מדי בזה שתיקח את הE4400 ולא תבצע OC, הE4400 נמצא היום ברמה של X24400 או 4600 של AMD.הבדל היחיד שנותן העדפה לאינטל זה OC וגם אם לא תבצע אותו עדיין תקבל מעבד חזק.
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים תקשיב כל מעבד של אינטל הוא היום הוא ברמה של AMD פשוט יקר יותר, כלומר אם אתה יודע שאתה מבצע OC קח את אינטל כי הוא נותן את התמורה הכי טובהאם מבצעים OC, אם אתה לא מבצע OC קח את AMD כי בסטוק הם באותה רמה של אינטל רק זולים יותר.לא תפסיד יותר מדי בזה שתיקח את הE4400 ולא תבצע OC, הE4400 נמצא היום ברמה של X24400 או 4600 של AMD.הבדל היחיד שנותן העדפה לאינטל זה OC וגם אם לא תבצע אותו עדיין תקבל מעבד חזק.בדיוק!רק אם אתה בטוח ב 100 אחוז שאתה לא תעשה OC אז תלך על AMD!
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר אני מתכנן לעשות OCאבל אני עדיין מעדיף ללכת על בטוחגם אחרי הירידת מחירים ההבדל במחיר הוא לא כזה גדול
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים אם אתה מתכנן לעשות OC לך על אינטל.מקסימום אם לא תעשה אז זה גם יהיה טוב כי סך הכל E4400 זה מעבד טוב גם בלי OC
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים מחבר במידה ואני עושה OC ואני עדיין רוצה את ה6600ואת ה8800GTS 640 אתה יכול להראות לי מפרט טוב?עם קירור
פורסם 2007 באפריל 1918 שנים במידה ואני עושה OC ואני עדיין רוצה את ה6600ואת ה8800GTS 640 אתה יכול להראות לי מפרט טוב?עם קירור חח אחיכבר אמרו לך הרבה פעמיםפשוט אין טעפ לקחת את ה E6600, ה E4400 יהיה מעולה!וגם בזכרון זה קצת חבל...אני מנסה לשכנע אותך חחאבל אם בכל זאת זה מה שאתה רוצה אז אין בעיהרק תגיד לי, ואני אבנה לך את המפרט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.