פורסם 2007 באפריל 1718 שנים היימישהי ביקשה ממני לעזור לההבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכיםששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמוניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתייכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך)אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועהאודה לעוזרים מאוד!![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים נסה לשחק עם ctrl-alt-left (או ימין או למעלה או למטה). בכל מקרה, זה דריברים של כרטיס מסך של אינטל במקרה ? אמור להיות שם אופציה לסיבוב.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר קודם כל זה מחשב "מותג" של דל,המארז שלו דק,ניסיתילחפש את הדגם ,אבל לא מצאתי.לגבי הראשון: אני ינסהלגבי השני:לא יודע אם הדרייברים של אינטל,אבל את האופציה לסיבוב אני אמור למצוא ב-device manager של הכרטיס מסך?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר אוקיי אז זה כנראה בהגדרות של הכרטיס מסך.לגבי השינוי:אני ינסה דרך קונטרול פאנל או הדרייבר,אבל עם הדרייבר אני לא יודע בידיוק איך לעשות את הסיבובאם מישהו יסביר לי אודה לוותודה על העזרה!
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים קודם כל אם תסיר את הדרייבר תיפתר הבעייה (הוספה הסרה של תוכניות) כמובן שתצטרך להתקינו מחדש אח"כדבר שני למחשב dell יש מדבקה שרשום עליה service tagזה דגם המחשב איזה כרטיס מסך יש לך???האופציה להפוך קיימת בכל כרטיסים כמעט
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר המחשב לא שלי אני אברר את כל העניינים לפני שאני מסיר,מאיפה אני משיג את הדרייבר(כשאני יבין איזה כרטיס זה)אם האופציה להפוך קיימת בכרטיסים רבים.אולי תעזרו לי לעשות את זה על המחשב שלי כדי שאני ידע את כל הסיפוריש לי x600pro
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אלא אם כן התופעה החלה מיד לאחר החלפת המסך, יש וירוס שזה מה שהוא עושה. מאד אידיוטי, אבל בהחלט שובר את הראש.שווה להריץ סריקה, או לחפש כלי ייעודי שיוודא זאת.בהצלחה!
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים כמו שאמרו, תלחץ CTRL+חץ למעלה, או למטה, וקומבינציות כאלה (עם SHIFT, ALT וכו')אתה לא יודע כמה עשרות שיחות כאלה קיבלתי לתמיכה טכנית (עבדתי בספקית אינטרנט בזמנו) , ואתה אומר לבן אדם : "זה לא קשור לתמיכה של ספקית, אבל תנסה ללחוץ CTRL ולמעלה, והבן אדם מתמוגג מאושר כשזה עובד "הצלת אותי"(חתימה - סיפורי תמיכה)
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מחבר אני ינסה את הקטע עם CTRL+ כפתורים(על המחשב שלי זה לא עובד)ואם זה לא יעזור(אחרי סריקה של ad aware+spybot) כולם מסכימים שזה בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך/או בהגדרה שלו?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים זה 100% קשור לדריבר של הכרטיס מסך, לדוגמא ב Nvidia יש משהו שנקרא Rotate View.אם תגיד איזה לוח אם ברשותך / כרטיס מסך אני יוכל להגיד לך מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.