עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מפרט ב2000 ש"ח..

Featured Replies

פורסם

המפרט מK.S.P...אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי (זה לדוד שלי) המחשב מיועד לאינטרנט אופיס הורדות שירים וסרטים בלבד....(3 בנות אין משחקים כלל)

אני יירשום את המפרט וייפרט למה בחרתי בכול פריט:

מעבד פנטיום D 915 -בחרתי בו כי דוד שלי מעדיף אינטל וכדי שיהיה שידרוג עתידי (וגם לקח לי שעה וחצי להסביר לו שקיים דבר כזה AMD)

‏Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915)

לוח אם: אסרוק 945 DVI....בחרתי כי יש 4 סלוטים לזיכרון כרטיס מסך מובנה והם רוצים לעבור לLCD עוד מעט אז הDVI שנימצא בלוח מהווה פיתרון מושלם.

קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php

זיכרון: 512X2 של AENEON טוב פה זה ברור שבחרתי להם ג'יגה כי בכול זאת זה מעין מינימום

דיסק קשיח: בהתחלה הם רצו 160GB כי זה יספיק להם אבל ההבדל בין 160 ל250 הוא 20 ש"ח פחות או יותר אז עדיף את זה...

זה הדגם של הדיסק קשיח: WD2500KS

צורב DVD...קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php

יוצא מחיר סופי כולל מארז ומאווררים של AC בסביבות ה2100ש"ח....אם יש למישהו שינויי לתת או משהו אז בכיף בשביל זה פתחתי את הדיון.

ובבקשה אני מעדיף שיהיה מK.S.P או מסקייפיסי...פשוט כי זה באזור וזה קרוב...תודה מראש.

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX

מחיר: ¤469

לוח אם:

ASUS M2A-VM

מחיר: ¤493

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS

מחיר: ¤333

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

זיכרון:

TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤386

מארז:

FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE

מחיר: ¤226

מחיר סופי: ¤2124

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה

www.iqpc.co.il

מעבד הרבה יותר טוב ומשתלם, לוח אם מעולה עם כרטיס מסך מובנה הכי חזק שיש כיום,

הארד דיסק 160GB איכותי של seagate, צורב DVD מעולה עם חיבור SATA, מארז סביר וספק כוח סביר.

ותגיד לו שיקח את ה AMD, פשוט כי הוא הרבה יותר טוב והרבה יותר משתלם.

והחנות היא באשדוד. כולה 20 דקות מראשון לציון.

והיא חנות זולה, עם שירות מעולה. הרבה יותר מ KSP ו skypc.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי צודק שחכתי להוסיף שספק של HEC כבר יש ומארז גם ממש נחמד עם מאוורר 80 מקדימה 80 מהצד ו92 מאחורה....

ואין סיכוי לAMD אני ישבתי שעה וחצי ואני ממש לא מגזים שעה וחצי הסברתי לו שבמחיר כזה הולכים על AMD ומקבלים יותר אבל יש לבנאדם ראש אבן מה אני יעשה :nixweiss: הוחלט על אינטל...

הם עוברים מפנטיום 2 למחשב הזה אז זה ניראה לי מעולה אבל יש איזה שהם הערות על המפרט שהבאתי: כלומר ביקשתי הערות או שינויים לא מפרט חדש...כי הבנאדם באמת נעול רק על אינטל.

אוקיי אני ינסה לבדוק בקשר לחנות אבל בקשר לAMD אני כבר אמרתי מראש שזה קרב אבוד....אבל שמע אני גם מבין....אין לו מושג במחשבים לקח לי גם חצי שעה להסביר לו שפנטיום 4 זה זבל...מה אני יעשה איתו!! אני ייבדוק בקשר לחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים