פורסם 2003 בינואר 1722 שנים שלום לכולם! עשיתי שיפוץ קטן לכרטיס מסך שלי הלו הוא TNT2 הורדתי את הסינק והמאורר המקורי ושמתי עליו מאורר יותר גדול +צלעות קירור כאלה(אני חושב שזה סינק או היטסינק או מה שזה לא יהיה)מהמחשב הישן שלי(זה היה על המעבד) . בעזרת התוכנה RIVA TUNER העלתי לאט לאט את הCORECLOCK ואת הMEMORYCLOCK אבל יש לי בעיה קטנה כשאני עובר את ה-160MHZ בזיכרון המחשב נתקע. את הCORE הצלחתי להעלות עד הסוף ל-165MHZ מ-120. לא מרחתי משחה טרמית. זה יעזור לי להעלות את הזיכרון? זה בכלל קשור? מה אני צריך לעשות על מנת שהמחשב לא יתקע?(זה קשור לקירור נכון?) נ.ב : לפי התוכנה אני יכול להעלות את הזיכרון ל-190MHZ. תודה רבה לכם על כל העזרה! ;D ;D
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים הית אמור לשים משחה טרמית...תבדור אם יש ללוח שלך אופציה להעלות מתח לAGP אם כו תעלה קצת ותבדוק.
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר הית אמור לשים משחה טרמית... תבדור אם יש ללוח שלך אופציה להעלות מתח לAGP אם כו תעלה קצת ותבדוק. איך אני בודק את זה? משהו ידני או בתוכנה??? על איזה משחה טרמית אתה ממליץ, כמה היא עולה ואיפה אפשר לקנות ?
פורסם 2003 בינואר 1722 שנים מחבר נכנסתי לביוס וראיתי כמה דברים שקשורים לAGP תדריכו אותי בבקשהאז בPOWER MANGMENT ראיתי VGA וזה היה על OFF להפוך את זה לON?בצפיסט ראיתי AGPX2 mode :enabledו AGP APERTURE SIZE : 64MB אפשרות לשנות ל-128מה לעשות?זה קשור לאחד מאלה? או אולי משהו אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.