עבור לתוכן

בעיה עם css

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך????

מפרט בצד

אני חושב שזה ביגלל שזה מנצל ליבה אחת יש דרך ליפתור את זה וגם עוד שאלה

אני חולה על משחקי פעולה ברשת אתם יכולים להמליץ לי על משחק טוב שיש בו גם ישראלים

פורסם

תפעיל את מנהל המשימות,תשחק,תצא,לך למנהל המשימות ב"ביצועים" ותיבדוק אם רק לביה אחת התאמצה..

ו BF2 משחק אחלה ברשת ויש ישראלים..

ד"א אחלה ציטוט בחתימה !

פורסם

תראה מפרט בצד..

יש לי 100 FPS לא יורד

לא יודע מה איתך כנראה בעייה בCSS

תנסה למצוא פאצ'ים מעודכנים או משהו כזה

פורסם

קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך????

מפרט בצד

כמה זה "נמוך" ?

יש steam והכל מעודכן ?

אני רואה Vista... מממ...

אצלי ב-XP הוא לא יורד מ-150FPS בהגדרות האילו:

1600x1200 AAx16Q AFx16 ... הכל high מן הסתם...

פורסם

חחחחחחחחח ציטוט שלי על אדם (שאני לא יזכיר את שמו על מנת לא להביך אותו, אבל איציק קום! , "הישראלים" למי שלא הבין) שקונה E6600 דרך אבא שלו עובד באינטל! כאילו הוא אמור להיות בעל אמצעים... לקנות מעבד QUAD ולא איזה E6600...

בואנה יא אפסיםםםםםםםם יש לכם 100FPS בסורס?!!?!? תפתחו כלאן תתחילו לפתח תקהילה שנהייתה מסריחה יא אללה איזה אנשים מעפאנים... זה אחד המשחקים היותר טובים שיצאו אי פעם... תבינו בזמן שלכם יש 100FPS אני לפני שנתיים וחצי הייתי PRO בCSS... עם 70-80 FPS בסורס וזה עם GF4MX440SE.... כרטיס עלוב שנתן לי 80-70 FPS בגלל קונפיג מסויים... אתם עוד משחקים על ההגדרות הכי גבוהות! זה כמו CS 1.6 בשבילכם אתם יכולים להיות PRO בלי בעיה.... בס"ד שיהיה לי כרטיס שאני ייסגור איתו 100FPS חלק אני ייפרסם פה ת'רד וייפתח קלאן... חחח אל תדאגו אני לא מסכן ומחפש חברים יש לי כמה אנשים שאני מכיר שעדיין משחקים והם פרו... חחח אבל בכל זאת פאקינג 100FPS!!! היה חלום חיי לפני שנתיים וחצי (זה ולזיין את שירי מיימון... חחח שזה סיפור אחר לגמרי)

לפותח הת'רד 8800GTS ויש לך פחות מ100חלק?!?!?! תתבע אותם חחחחחחחח תשרוף תחנות שמכרה לך תכרטיס הזה מה זה השטויות האלה!?!? אתה חייב לשחק במינימום 1024X768@200FPS חלק.... ללא דרופים...

פורסם
  • מחבר

סתכל תמונה ההגדרות על הכל הכי גבוה aa 16 af 8 ורזלוציה 1280 על 1040

http://www.2send.us/uploads/36f3ccdd42.jpg

וזה עוד בלי דרופ

וזה לא משנה איזה הגדרות שאני ישים זה תמיד ניתקע ב60 אני יערוך וישים תמונה בלי aa ובלי af ותיראו שזה 60 fps וגם רזלוציה 1024

http://www.2send.us/uploads/76d0096e28.jpg

פורסם

פחח איזה גנוב אתה.

בטח יש לך LCD ואתה מפעיל Vsync במשחק.

אני לא יתחיל לפרט על vsync, פשוט תקרא פה:

http://www.nhancer.com/?dat=d_enhancements#VSync

אם תוריד את ה-vsync תקבל FPS גבוה מאוד ולא מוגבל ל-60 מקסימום. לצערך זה לא יעזור לך כי המסך לא יציג יותר מ-60 בכל מקרה. (LCD=60hrz)

ב-CRT הסיפור שונה. אבל אני גם לאחרונה עברתי ל-vsync ב-css . המסך שלי מציג 75fps מקסימום ברזולוציה 16x12 (כי המסך נותן 75hrz ברזולוציה זאת). בכל מקרה הוא לא יורד מ-75 (לא ששמתי לב). עם vsync אין "קריעת תמונה"- tearing והכל נראה חלק יותר. (גם ככה במספרים האלה זה כבר לא ממש משנה שאפשר לקבל יותר)

למה הוא יורד לך מ-60 זה מעניין... אולי לא מופעל Tripple Buffer אז יש קפיצות (במקום לרדת לנאמר 59 הוא יקפוץ לבד ל30... אם זה המצב תבטל vsync. למרות שאפילו מ-60 הוא לא אמור לרדת בכלל... זה כבר קשור לויסטה לדעתי)[br]פורסם בתאריך: 17.04.2007 בשעה 16:20:12

balash... צא מהסרט :) אני משחק מספיק טוב תאמין לי. אבל קלאן של ילדים קרציות שמשגעים אותך במקרופון זה לא בשבילי... אני מסתדר בכל קבוצה, מה אני צריך להתקבע על כמה זבלים תגיד לי ?
פורסם

חחח כלאן של ילדים קרציות? חחחחחחחחח רק תגיד לי פעם היית שחקן בקהילה של CSS? יעני גאטרים קלאבים ווסט שטויות כאלה היית??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים