עבור לתוכן

יש לי עד היום בערב להחליט על לוח אם...

Featured Replies

פורסם

כפי שאולי חלקכם יודעים, אני קרוב מאוד לקבל את המחשב החדש שלי... ולאור כמה וכמה תגובות שראיתי פה בימים האחרונים התעוררה בי התלבטות קשה.

יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A. אני לא יודע מה להחליט.

שני הלוחות מעולים, לאביט יש 6 PCI ו-4 מקומות לזכרונות, בקר ATA133 ו-RAID, אך הוא קיבל תוצאות נמוכות בבנדוויץ של הזכרון ואומרים שהבקר שלו לא משהו... לאסוס פחות PCI ומקומות לזכרונות, וגם ATA100 אך הוא קיבל תוצאות מעט טובות יותר בבנצ'מרקים והוא ידוע כקצת יותר יציב.

דבר נוסף הוא האוברקלוקינג... מי מהם יותר טוב?

תודה לכל העונים!

עומר

פורסם

כפי שאולי חלקכם יודעים, אני קרוב מאוד לקבל את המחשב החדש שלי... ולאור כמה וכמה תגובות שראיתי פה בימים האחרונים התעוררה בי התלבטות קשה.

יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A. אני לא יודע מה להחליט.

שני הלוחות מעולים, לאביט יש 6 PCI ו-4 מקומות לזכרונות, בקר ATA133 ו-RAID, אך הוא קיבל תוצאות נמוכות בבנדוויץ של הזכרון ואומרים שהבקר שלו לא משהו... לאסוס פחות PCI ומקומות לזכרונות, וגם ATA100 אך הוא קיבל תוצאות מעט טובות יותר בבנצ'מרקים והוא ידוע כקצת יותר יציב.

דבר נוסף הוא האוברקלוקינג... מי מהם יותר טוב?

תודה לכל העונים!

עומר

ברור ש ABIT KR7A-RAID הרזה יותר טוב,והרבה יותר מומלץ.

אבל מי יחליף לך? אם כבר קנית את הלוח של ASUS

פורסם

יש לי אפשרות להחליף את ה-ASUS A7V266E ב-ABIT KR7A.

אני מעוניין לדעת מי יחליף לו,מה אסור?

פורסם
  • מחבר

תראו, הזמנתי את המחשב לפני כשלושה שבועות, ובינתיים ההזמנה עומדת בצד במשרדי זיגזג. הם שומרים לי את הלוח ואת המעבד בצד, אך עוד לא התחילו לעבוד על המחשב כיוון שלא כל החלקים הגיעו. שאלתי את אורן אם הם יביאו מתישהו לוחות של ABIT והוא בירר אצל היבואן ואמר לי שאם אני ארצה יכול להיות שהם יעשו איזה עסקה אתו ויביאו לי לוח.

השאלה היא, מה לקחת?

אני מודאג מהבנדוויץ' של האביט, אמרו שהוא נמוך מאוד.

פורסם

הלוח של ABIT הרבה יותר טוב מזה של אסוס, אם יש סיבה למה הלוח של אסוס זוכה במקומות ראשונים בבנצ'מארקים, זה כי אסוס בכוונה שמים את מהירות האפיק במגה"צ אחד או שניים יותר מהמהירות האמיתית, כלומר 134 או 135 במקום 133 וכך הוא מקבל יתרון ברוחב זכרון ובבנצ'מארקים. מכל הבחינות עדיף לך לוח של ABIT, הבעיות של הבקר ATA 133 הן כתוצאה מדרייבר שבעתיד יצא לו תיקון או BIOS של הבקר שמתעדכן באותו זמן שאתה מעדכן BIOS. מבחינת פיטשרים לאוברקלוק ויכולות שדרוג(כמות החריצים של זכרון וPCI פנויים) הABIT הוא לוח הרבה יותר טוב מזה של ASUS. נקודה. את השני מגה"צ שאסוס שומרים לעצמם אתה יכול להעלות בלי שום בעיה עם הABIT בלי להעלות לא את הVIO ולא את הVCORE.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי יציבות ובנדוויץ' של הזכרון?

אשמח אם תוכל אולי לתת לי כמה קישורים.

תודה רבה!

עומר

פורסם

ומה לגבי יציבות ובנדוויץ' של הזכרון?

אשמח אם תוכל אולי לתת לי כמה קישורים.

תודה רבה!

עומר

לי יש את הלוח של ASUS בבית,אבל הלוח של ABIT,הוא הרבה

יותר טוב. אני עדיין חושב שללוחות של ASUS,יש כמה פיטשרים נחמדים מאוד...

כמו ה IPANEL,שאין בשום לוח,הם מצרפים מודול של USB,אני לא בטוח ש ABIT

נותנים אותו,אבל חוץ מיזה הלוח של ABIT,הוא הרבה יותר טוב.

פורסם

אני חושב שהבעיה היחידה של ABIT בארץ זאת האחריות

קיבלתי פעם לוח מעולה אבל דפוק שלהם בפלונטר, לא היה יותר להשיג אותו באותה תקופה ואחרי המתנה של חודש בלי מחשב (!!) התפשרתי על משהו אחר של ג'יגהבייט.

זאת בעיה שלמוצר שהוא מעולה מצד אחד אבל בכל זאת חשוף לתקלות ופגמים ביצור (כמו כל מוצר של חברה אחרת) יש קושי לממש את האחריות אז קח את זה בחשבון

בקר ATA133 על הלוח הוא לא יתרון כזה משמעותי. תמיד אפשר להוסיף בקר PCI כשיש צורך. גם אין כזה הבדל משמעותי במהירות בין ATA100 ל-ATA133.

פורסם
בקר ATA133 על הלוח הוא לא יתרון כזה משמעותי. תמיד אפשר להוסיף בקר PCI כשיש צורך. גם אין כזה הבדל משמעותי במהירות בין ATA100 ל-ATA133.

אין בכלל הבדל במהירות.

פורסם

אין בכלל הבדל במהירות.

אוקיי

זאת לא הנקודה

בקר כזה הוא לא יתרון ולא חיסרון כשמשווים בין שני לוחות מצוינים.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים? ללכת על אביט?

פורסם

כמובן ,,, ABIT מצויינים !!!

בחירה מצויינת....

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכולם. אני אחכה עוד כמה שעות עד ש"יעברו" בפורום עוד כמה משתמשים.

פורסם

אז מה אתם אומרים? ללכת על אביט?

אני אומר שכן...

אבל עם אתה לא עושה O/C,אז לפי דעתי לוח של ASUS.

1.ביגלל ה IPANEL שזה דבר פצצה!!!

2.הוא מגיע עם מודול USB

3.אין בעיות של אחריות פה בארץ

שוב,הבחירה שלך ברור שלוח ABIT הוא הרבה יותר טוב!!!

אין שום ספק בזה,אבל לASUS,לא חסר דברים מגניבים.

ואין לו בעיות אחריות בארץ.

למרות שעכשיו ל ABIT,יש יבואן. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים