עבור לתוכן

בעיה ב HL2 עם מערכת Steam.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve .

אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%.

יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!

פורסם

אני בטוח שהבעיה בשרתים שלהם, גם אצלי היה פעם ההורדה ממש איטית ויש לי 1.5Mbs.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא אמור לחכות שבוע בשביל לשחק נכון?בטוח יש לינק איפשהו לעידכונים שלהם.אני זוכר שפעם הביאו בגיימר חבילת הורדה של כל העידכונים של Steam.חבל שלא הורדתי כל עוד זה היה חינם.

פורסם

יש לך את הדיסק, לא יותר פשוט להכניס אותו למחשב ולהתקין? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

יש לך את הדיסק, לא יותר פשוט להכניס אותו למחשב ולהתקין? :nixweiss:

WTF?

לאחר ההתקנה של המשחק HL2 ותוכנת Steam, בא ישר עידכון מלא לתוכנה (Steam)עוד לפני שאתה יכול לשחק או לעשות משהו בכלל,אתה כאילו מנוטרל עד שיסתיים העדכון הזה.התפריט של התוכנה אפילו לא עובד.רק מסך קטן של עידכון,שגם הוא לפעמים נעלם ומתמזער לסמל קטן ליד השעון ולא חוזר אם לוחצים עליו.

פורסם

יש אפשרות לבטל את העידכון האוטומטי, אני לא זוכר איך עושים את זה - נדמה לי שקליק ימני על בsteam על המשחק וזה אמור להיות איפשהו שם.

פורסם

ומה הוא ישחק בלי עדכונים ? הוא חייב לעדכן בכל מקרה (אם הוא משחק online)

אני רק ממליץ לך לשים לב לכמה אחוזי מעבד ה-steam לוקח לך... האם הוא "חצי-תקוע" או שבאמת הוא רק מוריד לאט.

אני אומר את זה כי לחבר שלי היתה בעייה דומה, גם ב-XP וגם ב-Vista ה-Steam עושה לו בעיות - נתקע, מוריד לאט... שעות על גבי שעות הוא ניסה לתפעל את הזוועה הזאת וכלום לא עזר. זה הגיע למצב שהוא נתן לי את ה-account שלו בחינם, מייאוש.

לפחות יש לי CSS :smile1:

פורסם

הא, על העידכונים אתה מדבר, זה באמת חרא :-X

אבל מוזר שהמהירות שלך כל כך נמוכה, אולי תנסה לנתק את המודם מהחשמל ולחבר שוב אחרי כמה שניות

פורסם
  • מחבר

אני ינסה לעשות את זה עכשיו.ואני לא משחק אונליין אבל גם כדי להכנס לתפריט של הSteam אני צריך לעבור תאפדייט הזה.ובכלל,לחצן ימני לא מגיב על סטים.

בדקתי כמה זה לוקח לי במנהל משימות - 6500 .

פורסם

65% נצילות מעבד ע"י steam בלבד? וכמה סך הכל ?

לצערי אין לי פתרון מוחלט, אני רק יכול להציע לכבות את האנטיוירוס \ firewall או להוסיף את steam ל-exceptions.

אולי תנסה להסיר את steam ולהתקין מחדש - זה פותר הרבה בעיות.

פורסם
  • מחבר

חח אתמול ניסיתי לעשות את זה אבל לא הצלחתי להתקין את סטים בלי להתקין את HL2 שוב,אז הייתי צריך למחוק את HL2 גם והתקנתי שוב לא עזר..ועכשיו קרה לי משהו עוד יות מוזר!

עשיתי את הניתוק כמו שמישהו פה אמר לי ושחזרתי להוריד הוריד לי על 5 קב - מדהים.בקיצור זה לא רנדומלי בכלל!זה נשמע דפוק אבל כבר פעמיים אני מסתכל והאחוזים של ההורדה הולכים ככה:

28% --> 29% --> 33% --> 35% --> 38% --> 42% -->48% --> 0% :[ פעמיים ברצף אותם נתונים אני יכול להשבע שזה עלה פעמיים באותו קצב ובאותם אחוזים.ואז שוב כמובן נפל לאפס.

כרגע אני שוב מוריד וזה כבר על 42.מחכה ל48 ואז ל0.

אני לאאאאאא מאמין הגיע לי ל80 אחוז וחזר ל0 מה הולך פההההההה?!#$@%

פורסם

הסטים החדשה היא תוכנה דפוקה ככה זה שהופכים להיות חברה מסחרה מסריחה ומגעילה שמחפשת למכור כמה שיותר, פעם היה לסטים רק HALF LIFE ומשחקי צד שלישי כמו COUNTER STRIKE ו- TEAM FORTRESS ועוד משחקים (מודים) למשחק... היום יש איזה 100 משחקים שמוצעים למכירה והמערכת השתכללה ונהייתה מגושמת וכבדה.... לי בכל אופן עובד הסטים תן לו תזמן שלו תשלח כמה אימיילים אליהם תבקש פיצויים אולי תקבל משו חחח, בקיצור אם תתן לתוכנה זמן בטוח שהיא תעדכן בסופו של דבר ותוכל ליכנס לתוכנה ביומיום בכיף...

פורסם

עכשיו אני כמעט בטוח שיש לך את הבעייה שיש לחבר שלי... (הורדה איטית, נצילות מעבד, התקדמות אחוזים "צפוייה" וכו'..)

לצערי אנחנו לא הצלחנו להתגבר על הבעייה במחשב שלו, אפילו שישבנו שעות וחיפשנו פתרונות הזויים בפורומים.

כרגע אני יכול להציע לך רק דבר אחד, ועדיין זה לא מבטיח שיעבוד:

תפרמט ותתקין מחדש XP, ישר אחרי זה תוריד את ה-steam האחרון מאתר הבית שלהם ותתפלל.

(אל תתקין מהדיסק!)

אם גם זה לא יעזור - אני אשמח לקבל גם את ה-account שלך :P

בכל מקרה אני מבין שאתה לא צריך online בכלל, אתה רק רוצה לשחק HL2 הא? בטוח יש פתרון לזה ללא steam... במקרה הגרוע תוריד פרוץ (ואני מרשה לעצמי לומר את זה כי אתה שילמת כסף וקיבלת שטרונגול)

פורסם

זה העומס של השרתים שלהם .

תנסה בבוקר ובשעות לא עמוסות .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי והצלחתי ב6 בבוקר..חח תודה בכל מקרה אפשר לנעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים