עבור לתוכן

ארורים האינטל האלו

Featured Replies

פורסם

לפני בערך חודש המליץ כאן מישהו על תוכנה בשם intel aplication accelerator שנועדה להאיץ את ביצועי הפנטיום 4

אך היא מתאימה גם לפנטיום 3.

בכל מקרה התקנתי פעם את התוכנה על win xp pro , ולאחר זמן מה הסידי שלי לא זוהה, אך לא ייחסתי את זה לתוכנה הזאת,

וחוץ מזה לא הרגשתי שום שיפור בביצועי המחשב.

לאחר שכל המאמצים לזהות את הסידי נכשלו התקנתי שוב את הווינדוס, ועכשיו שהתקנתי שוב את התוכנה הזאת

הסידי לא פועל שוב, הפעם זה היה לי ברור שזה בגלל התוכנה, הסרתי אותה, ונחשו מה?

פתאום הסידי פועל. ואיזה עוד הפתעה? המחשב פועל הרבה יותר מהר לפעמים מאשר עם התוכנה.

בקיצור עוד מוצר מבית אינטל שלא כדי לכם להתקרב אליו.

פורסם

רואים שאתה מבין במחשבים כמו שאני מבין בגידול פרות.

הדרייבר הזה של אינטל הוא לבקר ה - ULTRA ATA (בקרי ה-IDE שהם חלק מהצ'יפסט של אינטל), אין קשר בין זה לבין המעבד ! הם הוסיפו שם עוד פקודות שאמורות להאיץ את הטעינה של מערכת ההפעלה אבל מכיוון ש-WIN XP כבר ככה עברה אופטימיזציה ועולה מהר לא מרגישים את השינוי כל כך.

ומוזר מאד-אני התקנתי את גירסת הבטא האחרונה של האפליקציה הזאת והכל עובד כמו שצריך.

כראה שהיתה לכונן הסי די רום שלך בעיה לעבוד עם מצב ה-UDMA שקבעו הדרייברים האלה של אינטל ואחרי ההסרה שלהם הכל הסתדר.

(אין חובה להתקין אותם כי מספיק להתקין את הדרייברים הרגילים של הצ'יפסט, ואפילו את זה לא חייבים ב-XP כי יש שם דרייברים להכל כמעט, איך לא ? WINDOWS+INTEL=WINTEL !!).

פורסם
  • מחבר

gil_st דיסלקט נחמד - מה שרשמתי כאן זה מה שאותו בן אדם רשם, אני בערך ציטטתי אותו.

זה היה dan, וזה מה שהוא אמר בדיוק:

תנסה להוריד מהאתר של אינטל מאיץ ישומים (תוכנן לפנטיום 4 אבל עובד יופי גם עים 3) ותרויח עוד קצת ביצועים.

וחוץ מזה אני לא מדבר על הדריבר לבקר ה ultra ata אלא למאיץ ישומים, אתה מבין אנגלית?

בנוסף לכך לא כמו שאתה טוען שלא ירגישו כל כך שיפור, במקרים מסוימים הרגשתי הרעה משמעותית בביצועים.

פורסם

gil_st דיסלקט נחמד - מה שרשמתי כאן זה מה שאותו בן אדם רשם, אני בערך ציטטתי אותו.

זה היה dan, וזה מה שהוא אמר בדיוק:

תנסה להוריד מהאתר של אינטל מאיץ ישומים (תוכנן לפנטיום 4 אבל עובד יופי גם עים 3) ותרויח עוד קצת ביצועים.

וחוץ מזה אני לא מדבר על הדריבר לבקר ה ultra ata אלא למאיץ ישומים, אתה מבין אנגלית?

בנוסף לכך לא כמו שאתה טוען שלא ירגישו כל כך שיפור, במקרים מסוימים הרגשתי הרעה משמעותית בביצועים.

הנה עוד הוכחה למה שאמרתי

ההבנה שלך במחשבים היא פחות מההבנה שלי בגידול פרות. חבל שאתה מבזבז את זמנם של משתמשי הפורומים פה שכן מבינים ואפילו הרבה במחשבים.

פורסם
  • מחבר

אתה ממש נהנה לעשות מעצמך אדיוט ולאמר דברי שטות חסרי טעם,

אם יש לך איזה שהיא הוכחה תגיד אותה.

ואתה לא צריך לתקוף כמו טיפש, נאמר "דברי חכמים בנחת נשמעים"

לפי אופן דיבורך קל להבין שאתה לא חכם.

פורסם

אולי אפשר להפסיק עם הקללות וההשמצות כאן?

פורסם

כן כן שמעון ה"יקר"

זאת לא פעם ראשונה ולא הפורום הראשון שבו אני נתקל בך, חתיכת אמבה חסרת צורה שכמוך.

המשתמשים הותיקים יותר של הפורום הזה מכירים כבר את הסיפור שלך. ואולי כדאי לחזור עליו לטובת המשתמשים החדשים יותר.

אז זה הולך ככה : שמעון ה"יקר" היה עוד אחד מאלה שמשתמשים בפנטיום 3. כנראה שהוא קנה אותו בערוץ הקניות כמו שעושים הרבה אנשים שלא מבינים חצי דבר במחשבים. במשך הזמן שמעון התחיל ללמוד מה זה מחשב (רק באופן כללי, לא משהו מסובך מדי חלילה וחס). הפנטיום 3 נהיה קטן עליו. הוא הרי מבצע ניסויים בפיזיקה גרעינית, ובכימיה אטומית. אץ רץ שמעון לחנות המחשבים הקרובה וקנה את תפארת היצירה של אינטל-פנטיום ארבע (OHH YEAHHHH). התקין שמעון את מחשבו החדש והיה מאושר עד מאד

עד ש...

עד שפתאום הוא גלש להנאתו באינטרנט ומצא אתרים חומרה בשפה העברית שאותה הוא מסוגל להבין. נכנס שמעון לפורומים (ואפילו נרשם כדי ששמו יתנוסס בגאווה ככותרת לכל השאלות הכי מטומטמות והכי מנוסחות גרוע שרק אפשר) ולחרדתו גילה כי נפל קורבן לחנות המחשבים השכונתית. אחד כתב כי מעבדים של AMD טובים יותר מאלו של אינטל למרות מהירות שעון נמוכה מעט יותר. הבעיה היתה שלא רק אחד כתב את זה אלא עוד אחד, ועוד אחד, ועוד אחד ופתאום בכל פורום בכל אתר חומרה בישראל (וגם בעולם) היללו ושיבחו את מעבדי AMD, בעיקר את הסידרה החדשה ATHLON XP. ראה שמעון כי רע, התבאס כהוגן, מצא את הפורומים של קניה ומכירה (זה שכבר לא קיים באתר הזה ולכן לא ניתן למצוא את ההוכחה..) וניסה למצוא את הפראייר התורן שיחלץ אותו מן הצרה שנקראת פנטיום ארבע וכדי שיוכל לקנות מערכת מבוססת AMD (זו הרי המלצה חד משמעית של כל גולש בר דעת בפורום זה או אחר). חיפש חיפש חיפש ולא מצא ! מה עשה ? נשאר עם המחשב שקנה ועדיין אין לו שמץ של מושג מה לעשות איתו.

מעניין לעשות בדיקה, ולראות כמה פעמים באמת עזרת למישהו פה בפורומים או בכל אתר אחר בו אתה רשום (רמז: PCPRO). מי שלא עוזר ורק שואל ושואל ושואל כל הזמן מוכיח כי ידע והבנה במחשבים הם ממנו והלאה

זה באמת לא יעזור לך שאתה מוריד לי את הדירוג (כי הרי הדירוג הזה כל כך חשוב ,נכון ? זה מקנה תואר ראשון באוניברסיטה יוקרתית כנראה ומשכורת של 100000 ש"ח בחודש, YEAH RIGHT..), יש פה מספיק אנשים שקיבלו ממני עזרה (עד כמה שיכולתי והידע שלי מספיק) וגם כאלה שקיבלו חיזוק ומילה טובה כשאנשים כמוך ירדו עליהם בגלל שאלה "מעצבנת" כביכול.

אז סתום ת'ג'ורה שלך, שב בשקט, ותן לאנשים שבאמת מבינים על מה הם כותבים לעשות פה את העבודה, כי את תרומתך השלילית לפורומים פה קל מאד להוכיח.

פורסם

אולי אפשר להפסיק עם הקללות וההשמצות כאן?

::)

פורסם
  • מחבר

כן מעניינת אותי מאוד התרומה השלילית שלי, תעשיר אותי...

את המחשב שלי בד"כ אני מרכיב לבד, והתענינתי בחומרה הרבה הרבה לפני שהאתר הזה ו pcpro נוצרו.

מעולם לא היה לי פנטיום 3.

וחוץ מזה הקטע היחיד הנכון בהודעה שלך זה שנפלתי עם הפנטיום 4.

(ניסיתי למכור אותו בגלל שהייתי אמור להתגייס - אבל הגיוס נדחה, לא בשביל לקנות amd למרות שאני מודע ליתרון של amd).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים