פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר אני מפעיל מאוורר על המחשב בשיא הקור (והקור עובר גם דרכי).תוכלו להמליץ לי על חומר ניקוי ומשחה? (שהם אמינות ומוכחות)?מה אתם אומרים על החומר ניקוי - ArctiClean של Arctic Silver?
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ArctiClean ו Arctic Silver לא נמכרים בארץ עד כמה שאני יודע, תשתמש באלכוהול 70% לניקוי. משחות מומלצות: AS5 / MX1/ ZALMAN ZM-STG1 זה מוכח כל פעם מחדש, אנשים החליפו משחה טרמית ג'נרית במשחה איכותית כמו ה-ARCTIC SILVER 5 או ה-MX1 של זלמן, MX1 היא של AC לא של ZALMAN :
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחבר אם חומרי הניקוי ArctiClean ו Arctic Silver לא נמכרים בארץ,תוכל להמליץ לי על חומר מסויים? ד''א תודה רבה על העזרה
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים מחשה אני ממליץ MX1. לא למרוח אותה פשוט לשים במרכז. למיקוי אני ממליץ על אלכוהול. זה הפתרון הזול ביותר.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים אם חומרי הניקוי ArctiClean ו Arctic Silver לא נמכרים בארץ,תוכל להמליץ לי על חומר מסויים? ד''א תודה רבה על העזרה ArctiClean ו Arctic Silver לא נמכרים בארץ עד כמה שאני יודע, תשתמש באלכוהול 70% לניקוי.
פורסם 2007 באפריל 1118 שנים בשביל מה ?אלכהול/אציטון יעשו בדיוק את אותה עבודה.תעיין כאן: (קצת ישן אבל עדיין טוב)http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.