עבור לתוכן

מעוניין לשחק half life 2,האם יש איזשהו PATCH שמתקן באגים שכדאי להתקין ?

Featured Replies

פורסם

או שאין צורך להתקין כלום מעבר למשחק ?

ואם כן מאיפה אני מוריד אותו.

תודה.

פורסם

לא ראיתי באגים גדולים במשחק, אבל אם יש באגים וקיימים פאטצ'ים, STEAM מעדכן לך אוטמטית את המשחק.. (במקרה והוא מקורי ::))

פורסם

אם יש משחק ששיחקתי אי-פעם ואין לו באגים בכלל זה HL2.

פורסם
  • מחבר

לא יודע פשוט התחלתי לשחק ואני מגיע (אני עדיין די בהתחלה) למקום שיש שם את החיילים\שומרים האלו ואני מגיע אליהם והם לא זזים ולא כלום אני פשוט עומד לידם ויורה להם בראש והם פשוט עומדים שם ונותנים לי לירות בהם ולא עושים כלום פשוט קפואים במקום וזה חזר על עצמו עם כמה חיילים כאלו.

פשוט לפני שנתיים - שלוש שהמשחק יצא אני אז התחלתי לשחק בו וזה לא היה אז אולי יש איזה בעיה עם המשחק הזה וכדאי להתקין מחדש ?

פורסם

אתה בחלק הזה של ה"טלפורט"(משגר) אם כן אתה צריך לחבר את החשמל שם הוא על הרצפה(הוא קפץ)

לי יש בעיה דומה אני קיבלתי את הרחפת שם הרובה(שידרגו לי אותה) אך שעוברים את המקום עם המסוק(שצריך להוריד) מגעים למכנה שלנו אני עובר בדיקת ומכניסים אותי עכשיו יש איזה אחת שחופרת לי בסכל ואז היא מגעיה לחדר עם קוד ניכנסים אליו(היא עדין ממשיכה לחפור) ואז היא מזמינה מעלית היא מגעיה ואז פתאום היא שותקת וכשאני נכנס למעלית ומנשא ללחוץ על כפתור כול שהו הוא פשוט לא נותן לי ואני משתגע לא יודע מה לעשות חרשתי את החדר הזה(הוא ממש קטן).

מקווה שתוכלו לעזור לי(אני מקווה שזה בסדר ששאלתי פה ולא בדיון נפרד)

פורסם

אם יש משחק ששיחקתי אי-פעם ואין לו באגים בכלל זה HL2.

אין דבר כזה

פורסם

אתה בחלק הזה של ה"טלפורט"(משגר) אם כן אתה צריך לחבר את החשמל שם הוא על הרצפה(הוא קפץ)

לי יש בעיה דומה אני קיבלתי את הרחפת שם הרובה(שידרגו לי אותה) אך שעוברים את המקום עם המסוק(שצריך להוריד) מגעים למכנה שלנו אני עובר בדיקת ומכניסים אותי עכשיו יש איזה אחת שחופרת לי בסכל ואז היא מגעיה לחדר עם קוד ניכנסים אליו(היא עדין ממשיכה לחפור) ואז היא מזמינה מעלית היא מגעיה ואז פתאום היא שותקת וכשאני נכנס למעלית ומנשא ללחוץ על כפתור כול שהו הוא פשוט לא נותן לי ואני משתגע לא יודע מה לעשות חרשתי את החדר הזה(הוא ממש קטן).

מקווה שתוכלו לעזור לי(אני מקווה שזה בסדר ששאלתי פה ולא בדיון נפרד)

אני לא בטוח על איזה קטע בדיוק אתה מדבר, נראה לי שזה בסוף של הפרק Water Hazard.

גם לי קרתה הבעיה... הבחורה (נראה לי שזו Judith) אמורה להיכנס איתך למעלית וללחוץ על הכפתור. פשוט יצאתי מהמשחק וטענתי מחדש (קצת לפני הקטע הזה) וניסיתי שוב.

פורסם

אין דבר כזה

יש, עובדה שזה המשחק היחיד אי פעם שלא עשה לי בעיות.

פורסם

אז היה לך נס. יש את הבאגים הידועים של המעליות שהדמות שאמורה להיכנס לפניך פשוט לא נכנסת והמשחק לא יכול להתקדם. לי אישית המחשב

היה מתרסק כל חמש דקות בלי שום סיבה נראית לעין עד שגיליתי באיזה פורום צ'כי שיש למשחק בעיה עם AGP FASTWRITE וביטלתי אותו

ומאז הוא רץ חלק. אגב, גם בEP1 יש אותה בעיה.

לא יודע פשוט התחלתי לשחק ואני מגיע (אני עדיין די בהתחלה) למקום שיש שם את החיילים\שומרים האלו ואני מגיע אליהם והם לא זזים ולא כלום אני פשוט עומד לידם ויורה להם בראש והם פשוט עומדים שם ונותנים לי לירות בהם ולא עושים כלום פשוט קפואים במקום וזה חזר על עצמו עם כמה חיילים כאלו.

פשוט לפני שנתיים - שלוש שהמשחק יצא אני אז התחלתי לשחק בו וזה לא היה אז אולי יש איזה בעיה עם המשחק הזה וכדאי להתקין מחדש ?

בקשר לבעיה הזו - יש תיקונים "לא רשמיים" למשחק ה"לא רשמי" שברשותך. התיקון הכי טוב הוא לקנות אותו יד שניה בזול - הוא שווה את זה.

פורסם

זה שהוא לא עשה לך "בעיות" לא אומר כלום

פורסם

אני לא בטוח על איזה קטע בדיוק אתה מדבר, נראה לי שזה בסוף של הפרק Water Hazard.

גם לי קרתה הבעיה... הבחורה (נראה לי שזו Judith) אמורה להיכנס איתך למעלית וללחוץ על הכפתור. פשוט יצאתי מהמשחק וטענתי מחדש (קצת לפני הקטע הזה) וניסיתי שוב.

לצערי זה בתחילת הקטה שאחריו....

וגם כשאני טען את זה שוב זה נתקע(להתחיל את פרק הזה שוב אולי?)

פורסם

יש פקודה של ה AI שצריך לפעמים להכניס בקונסול

אבל התקלה הזו הייתה רק בגרסאות ממש ראשונות של המשחק :jump:

אם אני זוכר נכון זה קשור ל "Node Graph" או משהו כזה

תעשה חיפוש קצר בגוגל ותמצא פתרונות בלי סוף לתקלה הזו

בהצלחה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי את המשחק מחדש וזה הסתדר לי.

תודה רבה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים