פורסם 2007 באפריל 918 שנים שלום.ישנה תוכנה שלא אציין את שמה.שמאפשרת חיבור בין מכשיר סלולראי אחד לשני בהסכמה.היא מתחברת באמצעות פרוטוקול Btspp:// ולאחר מכן כתובת מכשיררציתי לדעת האם אפשר לבנות תוכנה למחשב שתוכל להתחבר דרך הפרוקוטול הנתון וכך יהיה אפשר להתחבר מהמחשב לסלולריאם מישהו מכיר תוכנה כזאת..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים BTSPP זה BlueTooth Serial Port Profile ?לא אמורה להיות בעיה דרך תוכנת ה BT שעל המחשב להתחבר כחיבור סיריאלי למכשיר שתומך בזה.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אבל אני מחפש תוכנה שממש תתחבר.ויהיה אפשר לשלוט על המכשיר וגם לראות אותו
פורסם 2007 באפריל 918 שנים התוכנה הזו, אתה מתקין אותה על 2 הפלאפונים מריץ אותה (היא סימביאן או גאווה?), מכניס באחד את הכתובת של השני, ואז מקבל שליטה על השני ?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר זאת תוכנת ג'אווה אתה צריך אותה רק במכשיר אחד,ואתה צריך שזה שאתה מתחבר אליו יאשר אותך,ואז אתה יכול לעשות כל מה שבא לך עובד הכי טוב על SE לקחתי טלפון של חברים ושמתי אותי מאושר אוטומתית..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מה שם התוכנה? בכל מקרה, אם זה ככה אני מניח שכבר יש תוכנה כזו למחשב ופשוט צריך למצוא אותה.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר בתכלס אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיבור בלי בקשהבגלל זה פתחתי פה אולי מישהו יכול לבנות אחד כזהמצאתי כל מיני קודים ופרלים או איך שלא קוראים לזה בנושא אבל אני לא יודע מה הם עושיםבקשר לתוכנהhttp://www.mobilecastle.biz/mobiles/attachment.php?attachmentid=4300&d=1172857531
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים בקשת החיבור נעשת בפלאפון שאתה מנסה להתחבר אליו, למעט כמה דגמים דפוקים וישנים, לא נראה לי שכיום אפשר ליצור חיבורים מכל סוג שהוא עם פלאפונים בלי אישור מפורש שלהם.
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר ד.א התוכנה הזאת די מעפנההיא עובדת רק על SEהיום ניסיתי על 6280 ואף כפתור לא מגיבשמישהו יעביר את זה לגאג'טים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.