פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר עד כדי כך ? אין שום אפשרות לשפר את זה בקצת? לשנות הגדרות או משהו בסגנון?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים לא. איכות התמונה תלויה בטלויזיה. רק בטלויזית HD אתה תצליח לראות בבירור טקסט. אבל זה טוב לסרטים.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אין מה לעשות, הרזולוציה של טלווזיות CRT מאוד נמוכות, אתה יכול לקנות פלאזמה 42" FHD, זה ישפר... למה נראה לך שטלווזית CRT 21" עולה 400 ש"ח שבאותו מחיר אתה לא יכול להשיג אפילו מסך CRT 17"?
פורסם 2007 באפריל 918 שנים צדקתם..הכל עובד כמו שצריך..אני רק צריך לקנות כבל (RCA אמרתם שקוראים לו?) ארוך יותר כדי שיגיע מקצה של החדר לקצה השני...(שם עומדת ה-TV)מה שכן,אמורים לא להצליח לקרוא שום דבר? ז"א האיכות הכללית ממש גרועה ואי אפשר לקרוא עברית כלל..הסרט נראה בסדר גמור יחסית..בידיוק 8)
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מגניב שזה עבד!לא.הרזולוציה של הטלוויזיה היא באיזור ה500*576 אם אני לא טועה. (או קצת פחות)ככה שטקסט ואינטרנט אין לך מה לראות, אבל סרטים באיכות כזאת (xvid,dvix וכו') אפשרי בהחלט, והם אפילו יראו טוב (כמעט ללא אינטרפולציה - בניגוד להצגה שלהם על מסך מחשב).
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר כן אבל ממש קשה לפתוח את הסרט למשל או לשחק עם ההגדרות של ה-BSPLYAER כשלא רואים כלום.. אין מה לעשות, הרזולוציה של טלווזיות CRT מאוד נמוכות, אתה יכול לקנות פלאזמה 42" FHD, זה ישפר... למה נראה לך שטלווזית CRT 21" עולה 400 ש"ח שבאותו מחיר אתה לא יכול להשיג אפילו מסך CRT 17"? אם היה לי כסף ... לא. איכות התמונה תלויה בטלויזיה. רק בטלויזית HD אתה תצליח לראות בבירור טקסט. אבל זה טוב לסרטים. מוזר..חשבתי שלראות טקסט בבירור לא נחשב למותרות..
פורסם 2007 באפריל 918 שנים אין מה לעשות, הרזולוציה של טלווזיות CRT מאוד נמוכות, אתה יכול לקנות פלאזמה 42" FHD, זה ישפר... למה נראה לך שטלווזית CRT 21" עולה 400 ש"ח שבאותו מחיר אתה לא יכול להשיג אפילו מסך CRT 17"? לא מדויק..http://www.hardforum.com/showthread.php?t=952788 2304x1440
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר עם הכתוביות אין בעיה..טוב,אני מניח שאין לי מה להתלונן והכל בסדר יחסית לטלויזיה מימי המנדט או משהו בסגנון..תודה לכל העוזרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.