עבור לתוכן

צריך עצה - DISK ON KEY שמחליף אותיות

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי.

בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה.

מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים.

יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש?

תודה רבה וחג שמח!

פורסם

נסה לחבר אותו לאותו חיבור במחשב כל פעם. וגם תבדוק האם תחת כפתור ימני על המחשב שלי, ניהול, ניהול דיקסים, כפתור ימני על הכונן, שינוי אות, עובד.

פורסם

זה נורא מוזר שהאות מתחלפת כל הזמן, היא לא אמורה להתחלף, אלא אם כן אתה מחבר את הדיסק און קי שלך כל פעם ל USB אחר

או שיש התקנים נוספים מלבדו שאתה מחבר ומנתק (למשל נגני MP3 שהם גם אחסון נייד , או אפילו פלאפון וכו')

בכל מקרה, אני אישית לא מכיר דרך לקבע את זה לגמרי, כלומר לקבוע שהתקן מסויים יקבל תמיד את אותה האות.

מה שאתה כן יכול לעשות, זה לשנות את האות של הכונן אחרי שחיברת אותו, זה די פשוט, הסבר מצורף בתמונה.

th_changedriveletter.jpg

(עריכה : Omniscience, הקדמת אותי בשניה...

אני פשוט אוהב להכין סקרינשוטים... :) ידעתי שזה ייצא פשוט בכתיבה של הוראות, אבל הסקרינשוט יותר מגניב...)

פורסם

Screenshot Fetish יש לך באמת הרבה כאלו באתר תמונות שלך, תפתח אתר מיוחד להם :)

פורסם

התחלתי לסדר שם... עקרונית עניינים "כללים" הם ב ROOT, זה כולל סקרינשוטים בלי שום קטגוריה. (יש שם הרבה)

לכל השאר יש שם תת תיקיות (אפשר לראות...) ... אני מת על photobucket , עדיף לדעתי על כל סוגי ה imageshack למיניהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות!

וסחטן על הסקרינשוט... באמת יפה.

המחשב במשרד.. אז יקח לי זמן לנסות את ההצעות שלכם... אבל אני אנסה ואראה אם הן עוזרות.

תודה וחג שמח!

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כמה וכמה פעמים לשנות את האות בdisk manager, אך תופעת שינוי האות כל הזמן חוזרת על עצמה.

אציין שהDOK הוא U3. אולי זה משנה..

אם יש עצות נוספות אני אשמח!

פורסם

נסה ללחוץ SHIFT בזמן שאתה מחבר את ה DOK וקצת אחריו (זה אמור לבטל את ה U3 בהכנסה הזו) ולראות אם זה משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים