עבור לתוכן

עליי להגיש הצעה לחברה בנתונים הבאים --

Featured Replies

פורסם

אור תן לעצמך כאפה...

מזה המפרט המטומטם הזה? נולדת אתמול או משו?

• תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לקצץ די הרבה במפרט לתחנות העבודה -

כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX RADEON X1600PRO 256MB DDR2 DVI TV/O - GV-RX16P256D-RH - RETAIL

כן, אם רוצים אפשר לקצץ.

אבל:

1) אני לא בטוח שרייד 5 היא הקונפיגורציה הרצויה.

2) אני לא חושב שכרטיס המסך שהבאת תומך ברזולוציה הרצויה.

פורסם

- מה בדיוק היתרון הגדול של RAID 1+0 פה? מה כבר הסיכוי ששני דיסקים ימותו באותו הזמן?

- לגבי כרטיס המסך באמת התבלבלתי בין זה לבין אותו אחד עם שם ממש דומה - RX165P256D-RH

פורסם

למיטב ידיעתי הפופולריות של 0+1 נובעת מהביצועים העדיפים של רייד 0, אבל בכל מקרה, אני לא מתכוון להתווכח על זה כי אני לא מומחה גדול בתחום.

על כל מקרה, אם הוא לוקח את המפרט "הכלכלי" או וורסיה שלו, אז אני מניח שהתכוונת לכרטיס המסך הזה (ולא למה ששמת):

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=523&Pname=GIGABYTE-ATI

פורסם

מכיוון שלא מדובר בשרת אחסון, אני לא חושב שביצועי הדיסקים הקשיחים כאלה קריטיים (וגם אז - ראיתי כבר שרתי אחסון עם RAID 5 ובתוכנה עם דיסקים יותר קטנים ואיטיים, מה גם שאני לא חושב שבאופן אבסולוטי RAID כזה עם 4 דיסקים של 400GB יהיה איטי באיזושהי צורה - צריך קצת פרופורציות)

פורסם

אני חושב שלעבודה עם קבצים גדולים בפוטושופ זה יעשה הבדל, אבל עזוב. יש לו שני מפרטים, בשני הקצוות, שיקח אחד מהם לפי השיקולים שלו או קומבינציה שלהם.

שניהם יהיו הרבה יותר טובים ממפרט ה P4 3.4 שמנסים לדחוף לו :)

פורסם
  • מחבר

בכול אופן -- integral -- תודה...אני נעזר במפרט שמסרת לי.......שהיה בהצלחה.. :cool2:

פורסם

קח בחשבון שאם יש בעיה תקציבית, גם המפרט של MCFLY יעשה טוב מאוד את העבודה.

עריכה:

ושים לב שנתתי לך שניים שונים. אחד לתחנת עבודה ואחד לפי מה שאני מנחש שהמנכ"ל צריך.

עריכה2:

שים לב שאם אין תקציב ל DELL 30" אפשר "להתפשר" על מסך CRT טוב 21-22" שיתן לך בדיוק את הרזולוציה שאתה רוצה.

פורסם

בכול אופן -- integral -- תודה...אני נעזר במפרט שמסרת לי.......שהיה בהצלחה.. :cool2:

רק בשביל האינפורמציה, סורק מקצועי מתחבר בממשק IEEE1394 במהירות של 800BPS ולא 400 שמגיע כסטנדרט ברוב הלוחות אם, שים לב!

ואם יש לסורק אפשרות להתחבר בממשק WIDE SCSI, אז עדיף יותר מ-IEEE1394 או ממשק אופטי SFL. תבדוק את הנושא הזה, כי גודל קובציי הסריקה שלך עלול ליצור צואר-בקבוק על הסורק.

פורסם

תודה :xyxthumbs: מידע חשוב

פורסם
  • מחבר
:D;):) תבורך........
פורסם

רק תזהר שלא תקנה למנכ"ל איזה 8800GTX בטעות :xyxthumbs:

פורסם

אור תן לעצמך כאפה...

מזה המפרט המטומטם הזה? נולדת אתמול או משו?

ידוע ידוע.... כבר אמרתי שהתבלבתי בין המפרט של השרת לזה של המנכל, כבר תוקן

בכל מקרה תשקול מילים.

פורסם

ידוע ידוע.... כבר אמרתי שהתבלבתי בין המפרט של השרת לזה של המנכל, כבר תוקן

בכל מקרה תשקול מילים.

גם לשרת המפרט הזה כפול *עוד כאפה*

פורסם

גם לשרת המפרט הזה כפול *עוד כאפה*

תקשיב לי ילדון, כבר אמרתי שהתבלבתי וזה תוקן.

ובטח שילד בן 15 לא יגיד לי לתת לעצמי כאפה אז לך תעשה שיעורי בית או תפוצץ חצקונים או מה שילדים בגיל שלך עושים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים