עבור לתוכן

עליי להגיש הצעה לחברה בנתונים הבאים --

Featured Replies

פורסם

שלוםשלום,בעיה בפניי - עלי להביא לבוס הגדול שלי מחשב ע"י דרישה מיוחדת :: מעבד 4 בתדר 3.4 ghz על סווקט 775 LGA . לוח אם שבו לפחות שני חריצי הרחבה PCI Express ולפחות שני חריצי הרחבה רגילים . הלוח צריך לתמוך גם ב DDR רגיל וגם ב DDR2 , במחשב יותקן 1GB של זיכרון RAM מסוג DDR . כמו כן חובה RAID חומרה מובנה בלוח על IDE או יותר נכון SATA . כרטיס מסך עם 128MB שכולל חיבור DVI . כרטיס קול של Creative ומסך 19 אינטש עם חיבור תואם . הובכן זו לא בעיה אך אני צריך עזרה ויעוץ מכם אנשים - תנו דעתכם בנושא ... :xyxthumbs: --- התקציב פה לא משחק תפקיד תהיו יצירתים --

• תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מבין שאתה צריך מפרט למחשב, אז תשנה את כותרת הטרד בהתאם ותוסיף לכותרת את התקציב למחשב.

קרא את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

פורסם
  • מחבר

הובכן --- אין הגבלת תקציב -- אני בסך הכול שואל לרעיונות __ תודה מראש ..

פורסם

תערוך את כותרת הטרד כך שתהיה אינפורמטיבית. פרוייקט למנכ"ל אינה כותרת מקובלת פה בפורום. מה ז"א אין תקציב? 100 אלף שקל יהיה טוב?

זו הפעם האחרונה שאני מבקש ממך לפני שאני נועל.

פורסם

אם תוכל להציב גבול עליון כלשהו זה יוכל לעזור כי המחירים יכולים להגיע לרמות על גבול הטירוף.

כמו כן יוכל לעזור מאוד אם תציין את שימושי המחשב המיועד.

על פניו נראה כי המחשב שציינת כלל לא משתלם. בעיקר המעבד גרוע יחסית למה שניתן למצוא בשוק תמורת מחיר זהה או אפילו פחות.

פורסם

הדרישות שלו די מדוייקות

מעבד P4 במהירות 3.4 GHZ

כרטיס מסך בעל 128MB VRAM

1GB DDR2

דרישות ללוח אם וכו' וכו'...

פורסם

דרישות למעבד שני דורות אחורה.

השימושים לא ברורים.

אין תקציב או אפילו תחום.

בזבוז זמן.

פורסם
  • מחבר

הבקשה דיי ברורה -- תוכל לתת לי מפרט שיתאים לבבקשה של הבחור למרות הכול ___הודה לך מאוד___

פורסם

הבקשה לא ברורה.

לא ברור למה ישמש המחשב.

לא ברור אם המטרה היא לבנות תותח על איכותי שישרת את מטרת המחשב בצורה טובה, או לארגן עוד הצעה מתחרה למודעות יום שישי, מה שנראה סביר ביותר לאור המעבד הגרוע והמיושן שאתה מדבר עליו.

אם המפרט הדרוש ידוע, בשביל מה אתה צריך אותנו? לך לכל חנות רצינית (KSP, נועה, פאנדאס, זיגזג2000, לוג'יק, וכו'...) ותבקש הצעת מחיר.

אם תסביר כמו שצריך על מה מדובר, ועל איזה סדר גודל של עלות מדובר, יוכלו לבנות לך מפרט יותר טוב. אבל כרגע, כל מפרט יהיה יריה בערפל, ולכן בזבוז זמן.

פורסם

איי כמה אנשים יכולים להיות אטומים לדברים חדשים ? :bash:

המעבד הזה הוא ישן !!!

מה שמתסכל שרוב החנויות גם עובדות ככה בשביל לחסל מלאים בואנה אני מביא לך

"מעבד פצצה 3.4 סוקט 775"

שכבר כלכלית לא משתלם לקנות אותו ......

דוחף לך איזה לוח מעבר מDDR 1 ל DDR 2

כרטיס מסך איזה שהוא זבל וגם עם לא מובנה אז איזה משהו קקהמייקה מיושן "אז מה הוא חדש" הגרטיס כן חדש אבל הסידרה שלו ישנה :screwy:

מכניס לך ארדיסק ענק גבר יש לך 250 גגיה SATA ואוווו מארז יפה צורב טוב וספק כוח 2 בשקל ....

ואז אתה בא לחבר ורואה מחשב כמעט באותו מחיר איך הוא מריץ לך משחקים חדשים ותוכנות גרפיקה כשבאותם דברים המחשב שלך מזדחל כמו גרואטה ...

ואז אתה אוכל תלב !

חברה חלאס ללכת עם העדר של הטימטום הזה הם הגעתם לכאן אז אתם מבינים משהו מהחיים שלכם תשמעו לאנשים אחרים שיודעים טיפה יותר ממכם .. !

:kopfpatsch::bash:

פורסם
  • מחבר

O.K ---> השאלה ננסח אותה אולי כך = איזה לוח אם תבחר עבור המחשב ; האם הוא כולל עליו את כל מה שאתה צריך ( כרטיסים ,תמיכה ב - RIAD ועוד) או שתבחר חומרה נפרדת שתותקן על הלוח. המחשב המיועד הוא למנ"כל חברת פרסום גדולה , נוחות ונכונות אמיתית זה מה שמעניין אותו שוב אין תקציב--

פורסם

ומה הוא הולך להריץ עליו? קבצי פטושופ אסטרונומיים או שהוא הולך לגלוש באינטרנט ולקרוא מייל?

פורסם
  • מחבר

- גם וגם - - - המחשב יחובר בהמשך ל - 2 עמדות PC לגרפיקה שמשמשות ליעבוד וסריקת תמונות ברזולוציה גבוהה ביותר של 1024DPI כאשר קובץ סורק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB . יש לזה עוד המשך ____ אבל בגדול זה הרעיון

פורסם

לפחות הנקודה הובהרה.

ולשימושים הללו אתה מעוניין בP4? טוב שבאת לפני כן לשאול פה, פשוט חבל על הכסף.

עכשיו רק נשאר שתחדד את הדרישות לחלקים שאתה צריך כי בתחילת הת'רד הכל קצת מעורפל.

לאיזה שימוש הכרטיס קול? למה לוח שכולל DDR+DDR2? וכך האלה לגבי כל חלק.

אם אתה רוצה עזרה תצטרך לעשור לנו להבין אותך קודם.

פורסם
  • מחבר

בסך הכול אני שאול באיזה לוח אם (חברה) תבחר + מעבד

DDR וDDR2 עבור שדרוג עתידי ,בחירה שלו.

כמו שאמרתי לפני כן מעבד פנטיום 4 (אבל איזה ) 3.4 ghz עבור socket מסוג LGA775 /

לוח אם שבו 2 חריציה הרחבה PCI Express ולפחות 2 חריצי הרחבה רגילים .(איזה להמליץ)

הלוח צריך לתמוך גם ב -DDR רגיל וגם DDR2 עבור שדרוג עתידי.

במחשב יותקן 1GB של זיכרון RAM מסוג DDR (איזה כדי)

חובה שהיה RAID חומרה מובנה בלוח על IDE ורצוי גם על ה SATA .

כרטיס מסך עם 128MB שכולל חיבור DVI. (יכול להיות מובנה בלוח או חיצוני ).

כרטיס קול 5.1 של Creative .

למחשב מחובר מסך 19 אינטש בחיבור DVI ---(מה בא טוב כאן )

לאחר מכן

____מחשבי גרפיקה ומולטימדיה :

אליי להקים 2 עמדות PC לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות (1024 DPI ) - כאשר קובץ סורק יכול להגיע לנפח 0.5 GB .כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן יחיד. (יש רעיונות)

דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ב - RIAD מתאים..

מערכת ההפעלה שתותקן הינה Win XP Pro / ותוכנת Photoshop/

המסך אמור לתמוך ברולוציה 2048x1536 Pixeis ~~~~~

משתמש יוכל לצרוב את העובודות שלו כדי להעבירן למחשב אחר..

למחשב יחובר סורק איכותי(יש המלצות ?) בממשק Friewire ( 1394 IEEE ( שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 עם אפשרות ךסרוק נגטיבים של תמונות לדוגמא ..

התחנה מחוברת לרשת עם כרטיס רשת של 1 Gbps -- (איזה עדיף)

* יש התקדמות *

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים