עבור לתוכן

צריך עזרה עם בחירת מארז

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז טוב בכמה שפחות כסף.

אין לי צורך בספק.

יש לי כמה מארזים שאני מתלבט בינהם כרגע.

אני צריך שתביעו את דעתכם ותגידו לי מי מהמארזים הבאים הכי טוב מבחינת קירור (ללא התחשבות במחיר כרגע, חשיבות קטנה יחסית ליופי ולרעש):

Hec Compucase 6920

Raidmax Sagita

Sunbeam Transformer

Coolermaster Elite 330

Chieftech Mesh\Bravo

אני מזכיר, היופי והרעש פחות מפריעים לי, יותר חשוב לי נושא הקירור כי המעבד והכרטיס מסך שלי על OC.

תודה מראש

פורסם

תוסיף את התקציב לכותרת

פורסם

אני מניח שאם נשווה כל מארז תוך כדי ניצול כל פוטנציאל המאווררים שאפשר להתקין בו ובלי התחשבות ברעש אז הצ'יפטק יהיה הכי מאוורר, אחריו הטרנספורמר וה - 6920 צמודים.

השאר ברשימה הזאת שלך הם או קטנים ולא ממש מאווררים או לא איכותיים.

פורסם

רק שיקח בחשבון שהוספת המאוררים או החלפת הקיימים בכאלו שיהיו גם שקטים וגם חזקים יותר תעלה עוד לא מעט כסף

פורסם
  • מחבר

איך הפוסידון ?

יותר טוב מאלה ?

ראיתי שיש אותו ב-360 ש"ח.

עם כמה מאווררים הוא בא והאם זה מספיק כדי להפיק ממנו ביצועים טובים?

פורסם

מבחינת אוורור הוא די שווה ל - 6920.

פורסם

וגם די רועש

פורסם
  • מחבר

איך הפוסידון בהשוואה לצ'יפטק MESH ?

פורסם
  • מחבר

אני עדיין צריך עזרה.

אני נורא מתלבט בין ה-POSEIDON ל-MESH (דרך אגב, מי נחשב יותר טוב ה-MESH או ה-BRAVO ?).

מצד אחד המ-MESH יותר גדול מהפוסידון ויש לו מאוורר 120 מאחורה ועוד 4 של 92 לעומת אחד של 120 מקדימה ואחד 120 מאחורה של הפוסידון.

מצד שני הפוסידון עשוי מאלומיניום לעומת ה-MESH שעשוי מפלדה והוא גם יותר קל ממנו בחצי.

אני לא יודע מי מהם ישיג לי את הקירור הטוב ביותר.

פורסם

המש עדיף על הטריטון/פוסיידון, הם גם לא עשויים מאלומיניום כולם אלא רק הפאנל החיצוני שלהם.

הברבו והמש זהים לגמרי כמעט מלבד הפאנל החיצוני ועוד הבדלים מינוריים שרצוי שתבדוק באתר של צ'יפטק.

פורסם

most,ההקפצה אסורה,גם אם לא מקבלים תשובה צריכים סבלנות או ששולחים ה"פ לי או לליאור ותבקש להקפיץ. פעם הבאה תקבל אזהרה.

קיבלת תשובה לשאלתך.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים