עבור לתוכן

בעיה לא רציפה עם אתרים שמפילים את הIE

Featured Replies

פורסם

בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG.

בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר.

אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום לא היה רלוונטי (או לפחות אני לא מצאתי); ואל תמליצו לי לסמן בOPTIONS-->ADVANCED את הDISABLE SCRIPT DEBUGGING כי הוא כבר מסומן (לפחות זה על הIE. השני לא מסומן כי הוא רשום שמתייחס לOTHERS).

מה אני עושה עם זה ולמה זה בכלל קורה???

תודה רבה מראש.

פורסם

נסה להוריד את הסימון (ב advanced) מ enable 3rd party browser extensions ואז להפעיל מחדש את הדפדפן

אם זה מפסיק לקרות, אז האשמה הייתה באחד מהתוספים (סרגלי כלים, פקדי ACTIVE X למיניהם) שמותקנים לך באקספלורר.

אם לא, אתה יכול לכתוב בגוגל fix ie ולנסות את התוכנה הקטנה הזו, (תוצאה ראשונה) שאמורה לתקן הרבה דברים שמתקלקלים באקספלורר לפעמים

בכל אופן, לא קשור לרשתות ואינטרנט, למרות שזה דפדפן - מעביר לפורום תוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים