פורסם 2007 באפריל 718 שנים אני די חדש בשפה, פתחתי פרויקט שהוא windows application.פתחתי form חדש, בניתי בו text boxes לפי הצורך, ויש לי button שכאשר לוחצים עליו זה צריך להדפיס את הפתרון ל textbox שהוא read only.עכשיו אני יודע לבנות את העסק, רק איך אני כותב בדיוק את התכנית?איך אני פונה לtextbox1\2\3\4 כדי לקלוט מהם? ואיך אני עושה הדפסה לתוך הtextbox האחרון?תודה רבה רבה מראש.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים תעשה double click על ה button וזה אמור לפתוח לך את ה event של לחיצה, שם אתה מכניס את הקוד. ל textbox השונים אפשר לגשת לערך ע"י textbox1.value או משהו כזה.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר tueיי, הבנתי את איך לגשת לevent של לחיצה על הbutton.אבל איך אני מבצע קליטה מtextbox ואיך אני מבצע הדפסה לתוך textbox?תודה.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר תודה רבה על התשובות.אחרי שאני קולט מהtextbox אני יכול אח"F להשתמש שמתנים האלה תחת הmain?ואיך אני מדפיס לתוך textbox?
פורסם 2007 באפריל 818 שנים textBox1.Text="something";אאל"ט אז אפשר לגשת למשתנה מה main, אם יצרת את ה form שם, ע"י form.textBox1
פורסם 2007 באפריל 818 שנים מחבר חברה אני לא מצליח, אם אני אשים פה את העבודה תוכלו רק להראות לי איך הקוד אמור להיות בנוי?כי הקוד עצמו זה לא הבעיה שלי פשוט אני לא יודע לעבוד עם הforms, ואיך לכתוב את הקוד כדי שיעבוד עם הform.אם אני אעלה את העבודה תוכלו לכתוב לי את הקוד ולהעלות את הקבצים?, זו לא עבודה ארוכה כולה לקלוט שנת לידה, שנת נוכחית ולפלוט את גיל הבן אדם,פשוט המרצה רוצה את זה בform עם שני טקסטבוקס אחד לקליטת שנת לידה ואחד לקליטת שנה הנוכחית ומתחתיהם כפתור "PRINT" וכאשר לוחצים על הכפתור אז בטקסטבוקס מתחתיו צריך להופיע הכיתוב:"in the year (current year) you are (age) years old".בבקשה, תוכלו לבנות משהו קטן כזה אצלכם ופשוט להראות לי איך הקוד צריך להיות בנוי?בבקשה, תודה רבה רבה מראש.
פורסם 2007 באפריל 918 שנים כדי לקחת את המחרוזת מהטקסט בוקס תרשום string whatever = textbox1.textכדי לרשום את הערכים לטקסט בוקס תעשה את ההיפךtextbox1.text = string whatever.אם תצטרך עזרה שים את התוכנה ואני ירשום לך מה לעשות בהערות
פורסם 2007 באפריל 918 שנים מחבר אחי, העלתי את כל הקבצים של העבודה, כולל הdesign של הform.בבקשה תכתוב לי את מה שצריך, אני לא יודע כבר איפה לכתוב בprogram.cs או בחלון שנפתח כשאני לוחץ פעמיים על הטקסטבוקסים.בבקשה, יש פה הכל.העבודה היא פשוטה, לקלוט שם, שנת לידה, ושנה נוכחית ולהדפיס את השם והגיל בצורה הבאה:in (current year) (name) is (age) years old"z"תוכל לכתוב לי את התכנית?תודה רבה רבה רבה על העזרה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים לא רשמת שום דבר בתוכנה....נו טוב אני ארשום[br]פורסם בתאריך: 10.04.2007 בשעה 04:53:23כתבתי לך את התוכנית + הערות,מקווה שזה יעזור לך[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר סער, תודב רבה לך, הצלת את חיי.עכשיו אני סוף סוף יודע איך לעבוד עם טקסטבוקס, תודה רבה לך, תבורך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.