עבור לתוכן

מארז + ספק , 2000 שקל אפשר לחרוג

Featured Replies

פורסם

שלווווווום.ברצוני לקנות מארז וספק בשביל מפרט עם8800GTX ובעתיד יהיה עוד כרטיס כזה. כמובן שיחזיק גם מעבד כמו 6700E.במארז אני שם דגש יותר על מקום מאשר קירור (זה אומר לא לantec 900( אבל כמובן שתהיה יכולת קירור סבירה. אני חושב שאפשר למצוא מארז כזה בסביבות ה 1000-1200 שקל.אז בקציור ספק שיכול להחזיק SLI של GTXומארז גדול שיש בו מקום לסידור כבלים כמו שצריך ועדיין מקרר כמו שצריךתודה רבה רבה על כל עזרה שתתקבל

פורסם

Stacker 810 עולה מעט פחות מאלף ש"ח ויחד איתו היתי לוקח משהו כמו ה-TT TP 600W

פורסם
  • מחבר

אני הבנתי שהספקים של TT לא עובדים כמו שצריך ולא ממש חזקים.בקשר ל stacker. לא עדיף את החדש יותר?

פורסם

אין טעם להוציא יותר כסף על ה - 830 במקום לקנות את ה - 810, הספק שדור הציע הוא מצוין.

כך תוכל לקנות את ה - GTX השני מהר יותר :P

אם מתוכנן SLI של 8800GTX אני מקווה שאתה קונה גם מסך טוב כמו זה - http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=131

בשביל לנצל אותם.

פורסם

לדעתי להוציא 1400-1600 ש"ח על מארז זה כבר מוגזם אבל זו רק דעתי.

ה-810 יהיה מעולה,הוא ענק,מאורר כמו שצריך ושקט יחסית ואיכותי כמובן.

סדרת ה-ToughPower של TT נחשבת למצווינת

פורסם
  • מחבר

אני מבין. טוב תודה רבה לכם

פורסם

Corsair HX620

עדיף על ה-TT.

פורסם

הוא עולה 950 ש"ח בערך וה-TT עולה 400 ש"ח פחות.

לאור המחירים הללו ה-HX לא מתעלה על ה-TT

פורסם

Corsair HX620

עדיף על ה-TT.

גם אם ההפרש במחיר לא היה כל כך גדול, מה גורם לך לחשוב שHX 620 יותר טוב מה TT 600W (אני מקווה שזה לא ה2A במסילות של ה12V)?

כי תחלס הTT עולה עליו בכל פרמטר ואם תיקח את ה TT 650W שגם יותר זול ממנו וגם יותר חזק ממנו בכל תחום כולל מסילת ה12V.

פורסם

שניהם זכו לציונים גבוהים מאוד ב-JG.

אני חושב שהיתרון הגדול של ה-HX הוא חמש שנות אחריות ובכך שהוא שקט הרבה יותר מה-TT

פורסם

שניהם זכו לציונים גבוהים מאוד ב-JG.

אני חושב שהיתרון הגדול של ה-HX הוא חמש שנות אחריות ובכך שהוא שקט הרבה יותר מה-TT

הHX לא יותר שקט מהTT.

היתרון היחידי (עד עכשיו לא הייתי מודע אליו) הוא כנראה האחריות שלוש שנים לעומת חמש, אני חייב לומר שזה יתרון מאוד גדול לHX.

פורסם

אני לא ראיתי את ה-TT מככב בראש רשימת הספקים השקטים של SCPR בכל אופן.

אבל זה לא הויכוח. במחיר של ה-TT הוא עדיף על ה-HX

פורסם

גם זה שה - HX הוא בעצם ספק מסילה אחת זה נחמד מאד.

אבל שום מערכת היום לא תצליח להוריד את ה - TT TP 600W לברכיים לדעתי ולכן אף אחד לא צריך יותר מזה.

פורסם

גם זה שה - HX הוא בעצם ספק מסילה אחת זה נחמד מאד.

אבל שום מערכת היום לא תצליח להוריד את ה - TT TP 600W לברכיים לדעתי ולכן אף אחד לא צריך יותר מזה.

היום לא חודש הבא כן, שני 2900XTX בCF ;)

פורסם

אתה באמת חושב שהם יצאו רק בעוד חודש ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים