פורסם 2007 באפריל 518 שנים ברשותי המארז הנ''לבתמונה למטה) במארז למטה יש כיוונים של המאוורור , 3 בקרי שליטה על המאווררים , יש את FAN1,FAN2,FAN3 ,, עכשיו כאשר אני מזיז את אחד הכפתורים לא קורה פשוט כלום , המאווררים נשארים על אותה מהירות וזה עושה רושם כאילו זה לא מחובר וזה סתם כפתורים, עכשיו השאללה שלי האם זה צריך להיות ככה? הרי שאני מגביר את המהירות של המאוורור אני צריך לשמוע אותו טיפה יותר מהר נכון? פשוט לא קורה כלום וזה מוזר .... ורציתי לדעת באמת מה בדיוק עושה FAN 1,2ו-3 על מה כל אחד ואחד בדיוק שולט ואיך אפשר לבדוק שהמארז אכן הורכב נכון ותקין? תודה למי שיכול לעזור .... [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כנראה המאווררים לא מחוברים לפאן באסתפתח ואם זה באמת נכון תחבר אותם והופ הפאן באס יעבוד
פורסם 2007 באפריל 618 שנים קודם כול תפתח ותיראה שהם מחוברים באמת...אוליי חיברו לך אותם ישר לספק..והמאווררים שלו שקטים יחסית ככה שלא הכי שמים לב....תבדוק את החיבורים...
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר מזאת אומרת חיברו לי אותם ישר לספק?יעני עובדים ככה רגיל אבל בלי אפשרות להגביר את המהירות שלהם?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אם הם היו מחוברים ללוח אז היתה אפשרות לשנות את המהירות.אם הם מחוברים לספק (כנראה המצב) אז הם פשוט עובדים במהירות מלאה כל הזמן.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מיצטער להיד אבל טעית לא חייבים לחבר ללוח במארז הזה...זה מארז שבא עם פאן באס מובנה...תקשיב הפאן באס ששולט צריך לקבל חיבור מהספק ואליו אתה מחבר את המאווררים...אל השולט והשולט לספק..
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר דרך אגב המארז של המחשב וכל המחשב עצמו ממש קר אין אפילו טיפה אחת של חום הוא קר לגמריי וגם שאני שם יד מאחורה בספק כוח גם מוציא רק אוויר קר ואפילו לא טיפה חם.כעיקרון זה אומר שהמאווררים הם על מהירות מלאה לפי דעתי ועוד דבר לגבי הקירור של המחשב זה טוב שהמחשב כל הזמן קר כמו שאמרתי ?דרך אגב אם מישהו יכול להשיג לי את התוכנה Desktop Utilities version 2.1.9.66 שבודקת את החום של הרכיבים במחשב אודה לו...תודה לעוזרים.
פורסם 2007 באפריל 818 שנים לבדיקת חום של הרכיבים אפשר להישתמש בהמון תוכנוות....הנפוצה שבהם היא אוורסט ויש את TAT אם יש לך C2D לבדיקת הטמפ' של המעבד ויש את PC וויזרד...כנס למדור ההורדות פה באתר.. http://hwzone.co.il/downloads/index.php תוריד אוורסט או מה שתירצה....דרך אגב...היסתדר לך השליטה עליהם? כלומר עשית מה שאמרתי לך? אתה צריך לנתק את המאווררים אם הם מחוברים לספק לחבר אותם אל הכניסות של השולט מאווררים (הפאן באס) ואת השולט לחבר לספק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.