עבור לתוכן

ביקורת מוקדמת על 8600GT : אכזבה?

Featured Replies

פורסם

בוודאי.

בשנת 2006 הכנסות אנבידיה עמדו על 2.4B דולר,מתוכם 1.7B מכרטיסי מסך .

כלומר, 700M דולר משאר המוצרים.

למרות הוויכוחים שהיו פה ,אני חושב ש ATI היתה בעלת ההכנסות הגבוהות יותר בנשת 2006

אפשר לבדוק גם את זה. :cool2:

עדכון:הכנסות ATI לשלושת הרבעונים הראשונים של 2006 היו 1.9B

לא מצאתי ת'דוח לרבעון הרביעי מכיוון שהחברה כבר נרכשה ע"י AMD

צריך לנבור בדוחות של AMD ,אבל עזבו...

סה"כ שתי החברות מכניסות כ-2.5 מיליארד דולר בשנה .שזה מכובד לכל הדיעות.

5% מסך ההכנסות של מיקרוסופט למשל (44B)

טוב,אלו היו שישים ומשהו מילים על כלכלה ;)

• תגובות 184
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אהבתי שספרת תמילים... חחחח

רציתי להגיד לגבי GTAIV לא נראה לי ש ROCKSTAR GAMES יכולים בכלל לחשוב להרשות לעצמם לא לשחרר את המשחק GTAIV למחשב וזה מהסיבה הפשוטה של - הם חייבים תהכנסה הזו, אתם אומרים שזה לא הוכרז... זה יוכרז תוך חצי שנה עם צאת המשחק לPS3.... מה אמרת בסוף 2007 ייצא למחשב?!?!?!? אתה מטורף?!?!?! מה נראה לך ש8800 מסוגל לעמוד עם משחק שכזה בצורה סבירה??? המשחק ייצא בתקופה טובה ב2008 שכבר ויסטה תיהיה בשימוש יותר נרחב ככה אני מאמין וגם רוב המחשבים ישודרגו ויהיו להם יכולות להריץ את המשחק בצורה מינימלית... זה דעתי על המשחק הזה....

מישו פה אמר משו על המחיר של הR600... בואנה זה כרטיס כרטיס זה לא צחוק... הגרסאות הללו יעלה 2500-3000NIS אבל יהיה שווה תכסף אחי זה כרטיס שיריץ המון משחקים בהנאה גמורה... שוב פעם אני אומר אני מת כבר שיגיעו באנצ'ים וסכורים ב3DMARK וכל השטויות האלה... רק לראות כמה הכרטיס הזה חזק...

ה8800 זה כרטיס "הכי חזק כיום" וזה ממש מעפאן כי אין לו תחרות אני שונא אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כרטיס חייתי כי אין לו תחרות לדעתי בגלל זה הוא הכי חזק... עוד מעט יהיה לו תחרות רצינית... ה8900 לדעתי לא יצליח לתקן תטעות שלפני 3 שנים נדמה לי כמו אז עם הFX... בול שיט אלק כרטיס ליבה חדשה בלה בלה נראה תליבה הזאת איך היא תתפקד מול הR600... יא אללה נראה לי המחשב הבא שלי יהיה מינימום X2900XTX וזיכרון 4GB DDR זה הדבררררר חחחח איזה בעסה שכל כך הרבה שינויים משמעותיים בחומרה הולכים לקרות ואני לא יוכל ליהנות מהם סעומו המדינה הזאת צהל עוד שנה סעומו המדינה הזאת!!!! חחחחחחחחחח 5 בבוקר וקצת GOODIES אל תשאלו שאלות חחחחחחחח

לגבי מה שאמרתם על הדוחות הכספיים בלה בלה בלה אי אפשר להכחיש עובדות מה שקורה בשטח הוא שרוב המחשבים כ- 60-80% כוללים כ. מסך על גבי לוח האם... כי ישנם הרבה מחשבים משרדיים בעולם חחחח

פורסם
  • מחבר

בוודאי.

בשנת 2006 הכנסות אנבידיה עמדו על 2.4B דולר,מתוכם 1.7B מכרטיסי מסך .

כלומר, 700M דולר משאר המוצרים.

למרות הוויכוחים שהיו פה ,אני חושב ש ATI היתה בעלת ההכנסות הגבוהות יותר בנשת 2006

אפשר לבדוק גם את זה. :cool2:

עדכון:הכנסות ATI לשלושת הרבעונים הראשונים של 2006 היו 1.9B

לא מצאתי ת'דוח לרבעון הרביעי מכיוון שהחברה כבר נרכשה ע"י AMD

צריך לנבור בדוחות של AMD ,אבל עזבו...

סה"כ שתי החברות מכניסות כ-2.5 מיליארד דולר בשנה .שזה מכובד לכל הדיעות.

5% מסך ההכנסות של מיקרוסופט למשל (44B)

טוב,אלו היו שישים ומשהו מילים על כלכלה ;)

אם תוכל למצוא את הרווחים של הרבעון הרביעי של ATI-AMD זה יהיה נחמד . כי ברבעון הזה G80 כבר התבוסס בשוק.

ובכלל מעניין מה קרה ברבעון הראשון של 2007. שG80 מכרו כמו לחמניות חמות

פורסם

אם תוכל למצוא את הרווחים של הרבעון הרביעי של ATI-AMD זה יהיה נחמד . כי ברבעון הזה G80 כבר התבוסס בשוק.

ובכלל מעניין מה קרה ברבעון הראשון של 2007. שG80 מכרו כמו לחמניות חמות

הרבעון הרביעי די עמום לגבי ATI כי היא מתחבאת בדוחות המשותפים של AMD

לגבי אנבידיה,היא פירסמה כבר דוח רבעוני לרבעון האחרון (שמסתיים אצלה ב-29 לינואר 2007 )שהוא די מעודכן.

יש פה בלינק קונפרס-קול (שיחת ועידה) בין המשקיעים לבין המנכ"ל והנשיא.

בגדול-מכירות ה GeForce 8800 לרבעון היו 50 מיליון (שפגעו במכירות סידרה 7 )

כפי שאתה רואה,אחוז מכירות כרטיסי ההיי-אנד אינו גבוה ביחס למכירות הכלליות.

http://seekingalpha.com/article/26964

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים