עבור לתוכן

ביקורת מוקדמת על 8600GT : אכזבה?

Featured Replies

פורסם

לא זוכר בדיוק מי אמר שCRYSIS ןGTAIV יעבדו בהגדרות מקסימליות עם 8800.... בואנה אתה טועההה טעות מרה.... בוא נתחיל מזה שאי אפשר לדעת בדוגרי כלום לגבי 8800 ואיך שהוא מפעיל את CRYSIS.... אפשר רק לשער דבר שני... GTAIV?????????????????????????????? (בלי סוף ????) WTF חשבת לעצמך שבכלל הזכרת את GTAIV.... המשחק לקונסולות יוצא רק עוד חצי שנה.... שזה יהיה הרבה לאחר צאת הR600 ובערך בזמנים שיתחילו לקנות AMD K10..... זה לקונסולות כן.... לפי הערכות וניסיון קודם (GTA III, GTA VC,GTA SA) המשחק ייצא כחצי שנה לאחר צאתו לקונסולות (בערך) ככה כל שלושת משחקי GTA האחרונים התנהלו.... אז אתה מדבר על משחק שיוצא עוד שנה שהמשחק שקדם לו (GTA SA) ,משחק עם מנוע גרפי של לפני 5\6 שנים... , פועל על 7800 ללא FRAME LIMITER... על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 בערך עם 35FPS 40FPS אז אתה באמת מצפה שהכרטיס שלדעתי כל כך עלוב ה8800 יטיס את GTAIV אני ייתפלא מאוודדדד אם הוא יצליח להפעיל אותו ביותר מ20FPS על רזלוציה סבירה וללא פילטרים... תלמד עוד אודות המשחק המטורף הזה ותבין למה אני אומר את זה

• תגובות 184
  • צפיות 14.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

R600 R600 R600 AMD R600 8800 SUX... R600!!!

זה כל מה ששומעים ממך הבלש גאדג'ט ::)

פורסם

תפסיק לדבר שטויות אני מדבר באובייקטיביות גמורה ומניסיון העבר... זה שאני אוהב תR600 זה כי הוא מותאם היטב לGTA הבא... חחח וגם בלי קשר הוא בא בגרסאות חייתיות... ג'יגה זיכרון 512 BIT וכו'.... אז בגלל זה פיתחתי אליו חיבה מיוחדת... אבל אני שם את זה בצד שאני משווה בינו לבין כרטיסים קיימים...

לגבי AMD.... אני מעדיף את AMD מסיבה אחת -מחיר\תועלת... פשוט מעבדים שעד היום תמיד היו המשתלמים אז נכון שאתה קונה AMD את לא יכול לקנות את ההכי טוב אבל אני מסתפק בטוב וזול... וזה מה שAMD נותנים לפחות מבחינתי....

וד"א התגובה שלך היא אחת התגובות הכי עלובות שראיתי בפורום מאז שאני פה (לא הרבה... חח)

פורסם

תפסיק לדבר שטויות אני מדבר באובייקטיביות גמורה ומניסיון העבר... זה שאני אוהב תR600 זה כי הוא מותאם היטב לGTA הבא... חחח וגם בלי קשר הוא בא בגרסאות חייתיות... ג'יגה זיכרון 512 BIT וכו'.... אז בגלל זה פיתחתי אליו חיבה מיוחדת... אבל אני שם את זה בצד שאני משווה בינו לבין כרטיסים קיימים...

לגבי AMD.... אני מעדיף את AMD מסיבה אחת -מחיר\תועלת... פשוט מעבדים שעד היום תמיד היו המשתלמים אז נכון שאתה קונה AMD את לא יכול לקנות את ההכי טוב אבל אני מסתפק בטוב וזול... וזה מה שAMD נותנים לפחות מבחינתי....

וד"א התגובה שלך היא אחת התגובות הכי עלובות שראיתי בפורום מאז שאני פה (לא הרבה... חח)

הסיבה היחידה שהם זולים זה כדי לעמוד בקצב של אינטל

פורסם

:sleep:

פורסם

GTA4 יגיע עוד 100 שנה למחשב

ככה שמוקדם לדבר עליו

פורסם

ככה זה בשיווק

דגמי היוקרה מביאים את התהילה

אבל לא מביאים ישירות שקל לחברה זה לא מכונית...

פורסם

נראה לך שאם NVIDIA היו מייצרים רק 8100 היה הולך להם יותר טוב?

פורסם

GTA4 יגיע עוד 100 שנה למחשב

ככה שמוקדם לדבר עליו

כן.. בידיוק איך ידעת

100 שנה... :kopfpatsch::screwy:

בסוף 2007 הוא משתחרר.. מקסימום בדצמבר

מי שלא משדרג עד 2008 סתם יתבאס[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 23:55:04

אמרת שאתה אוהב מחיר\תועלת לא?

אז איך אתה אוהב את ה R600?

אתה יודע כמה יעלו הגרסאות של הג'יגה זיכרון ושל ה 512BIT?

פורסם

נראה לך שאם NVIDIA היו מייצרים רק 8100 היה הולך להם יותר טוב?

חמודי.

זה שאתה קונה את הכרטיס ב350+ דולר לא אומר שnVIDIA רואה משהו שמתקרב לזה, הרבה דברים מייקרים את הכרטיס, PCB מורכב בהרבה, רכיבים אלקטרוניים איכותיים יותר, מופסטים וקבלים איכותיים, זכרונות מהירים, מפה באה רוב העלות של הכרטיס.

כמות ה8800 ושאר כרטיסי הhigh end ביחס לLow End שנמכרת היא זניחה למדי, חוץ מאגו ופרסום מבחינה כלכלית אין שום סיבה לחברה לייצר את הכרטיסים הללו. הרווחים הגדולים, ואפשר להגיד שהם היחידים של החברות האלו הם בשוק הנמוך מאוד ושוק המשולבים. אף בעל עסק נורמאלי לא ישים לעצמו כרטיס מסך של 100 דולר או ומעלה במחשב, הOEMים מחפשים כרטיסים בעלות של כמה עשרות דולארים. ואותם מחשבים נמכרים במיליונים, אורך החיים של מחשב בחברה עסקית בממוצע הוא שנתיים בלבד. לא סתם אינטל שולטת על מעל ל50% משוק כרטיסי המסך בעולם כאשר חוץ מרכיבים משולבים היא לא מייצרת כלום.

פורסם
  • מחבר

^^

אתה טועה, הרווח העיקרי בא מ MID -RANGE פורסם על זה כתבה לא מזמן ב XBITLBAS אם אני אמצא אני אביא לך.

(דבר אחרון, אנוידיה מכרה יותר מחצי מליון כרטיסים מבוססים G80! אתה אומר שזה כלום?)

פורסם

יחסית למה, ל50~ מיליון כרטיסי מסך שמשווקים ברבעון ממוצע.

כן ראיתי את הכתבה הזאת, הבעיה היא שחסר שמה פרוט בכלל, יש הבדל גדול בין רווחים להכנסות, הכתבה כיסתה את שווי השוק של כלל כרטיסי המסך, ולא לאן הולכים הרווחים מההכנסות הללו. ממכירות לOEMים כמעט כל הרווחים הולכים ליצרניות השבבים, ממכירות לIHVים הרווחים הולכים לIHV.

ההכנסות של אינטל מהרכיבים הגראפיים המשולבים שלה לרבעון הרביעי של 2006 היו כ840 מיליון דולר.

פורסם
כן.. בידיוק איך ידעת

100 שנה... screwy

בסוף 2007 הוא משתחרר.. מקסימום בדצמבר

מי שלא משדרג עד 2008 סתם יתבאס

1-אין תאריך סופי

2-הוא עוד לא הוכרז לPC

הוא יצא קודם כל לPS3\360 ככה שכרטיס מסך למחשב לא יעזור לך בקרוב בהגדרות של GTA4

כי הוא לא יהיה קיים בקרוב לPC

פורסם

^^

אתה טועה, הרווח העיקרי בא מ MID -RANGE פורסם על זה כתבה לא מזמן ב XBITLBAS אם אני אמצא אני אביא לך.

(דבר אחרון, אנוידיה מכרה יותר מחצי מליון כרטיסים מבוססים G80! אתה אומר שזה כלום?)

הוא ממש לא טועה,

הרווח העיקרי והמכירות של חברות כרטיסי המסך מגיע ממחשבי LOW-END בעיקר למשרדים ולמשתמשים קלים.

חברות כרטיסי המסך סוגרות עסקאות עם יצרניות המחשבים למיניהם (למשל DELL )

ומתקינות במחשבים שלהם כרטיסים כאלו,עשרות מיליוני מחשבים כאלו שנמכרים בכל העולם.

זה כתוב אני חושב בדוחות הכספיים של החברות,אם תרצו,אבדוק את הענין

פורסם

היום זה לא רק מחשבים

AMD והנווידה מעורבות בקונסולות\מכשירים נידים וכה

ככה שבטח יש להם רווחים גם מהמכשירים האלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים