פורסם 2007 באפריל 218 שנים עם הלוח הזה מקבלים במתנה חלק PCI עם בננות מה זה ?למה זה משמש ?זה עם אותם יציאות שיש בכרטיס מסך RCA ו SVIDEO לא ?http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1רשום HDTV OUT ליד
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר זה כרטיס טלויזיה ?סליחה אבל האנגלית שלי חלשה .מישהו יכול לפשט לי את זה בלי מושגים גבוהים ?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים זו יציאת טלויזיה כפי שציינת בהודעה הראשונה שלך.עם יציאת Composite,RCA,S-Videoכל עניין הHD הוא לא יותר מבבל"ת "בוא תקנה את הלוח הזה"HD - אות שידור ברזולוציה מאד גבוהה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים משום מה לא ניתן לצפות בתמונה.רשום שהסרוור לא מסוגל להעלות אותה.אפשר תיאור של הכבל למרות שקיבלת כבר תשובה לעניין?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר אז הכרטיס הזה זה בעצם מה שיש בכרטיס מסך רגיל ?יציאה RCA ו SVIDEO ?רק באיכות גבוהה יותר ?אם אני אחבר את הטלויזיה בחדר למחשב אני אראה טוב ?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים בשביל לראות HD אתה צריך סרט/סדרה וכו בפורמט הזה>>כרטיס מסך שיכול לשדר את הפורמט הזה (באסוס יש)>>טלויזיה שתומכת בחיבור הנ"ל..ככה שלא מספיק רק שהלוח/כרטיס מסך שלך תומך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.