עבור לתוכן

LEADTEK winfast 8800GTS 320 - חוות דעת

Featured Replies

פורסם

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה

וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת.

אנא עזרכם

פורסם

מה מפרט המחשב שלך?

פורסם
  • מחבר

מפרט מחשב בבניה:

מעבד: E6600

זכרון: 2G ram 667 cl5

כמ: מתלבט לגבי LEADTEK 8800GTS 320mb

ספק: liberty 400W

פורסם

הוא יהיה מעולה :xyxthumbs:

אם אתה רוצה גרסא עם OC מהמפעל, יש את הכרטיסים של XFX ושל BFG. אבל תוך 5 דקות אתה יכול לעשות ללידטק OC הרבה יותר גדול.

והחברה לא משנה חוץ מהבאנדל, האחריות, ובמקרה הזה גם OC מהמפעל. תחשוב לבד איזה כרטיס יותר מתאים לך. (אני הייתי הולך על מה שהכי זול ועם אחריות של 3 שנים.)

פורסם

400w יספיקו?

פורסם

של ליברטי כן.

פורסם
  • מחבר

האם לכרטיס LEADTEK 8800 GTS320 ניתן לבצע OC? אני יודע שיש לו אחריות ל-3 שנים. המחיר שלו הוא בסביבות 1800 שח

האם למישהו יש חוות דעת לגביו, אם נכון כמו שאמרו כאן שבמשפחת 8800 לא חשוב היצרן (כולם נותנים את אותם ביצועים ) אלא יכולת OC ואחריות

פורסם

כמו שאמרו לך פה, אפשר לעשות לו OC. אבל האחריות לא מבטחת במקרה של תקלה בOC.

פורסם

לפי מה שאני יודע הם לא יכולים לדעת עם עשית o.c

פורסם

הם לא יכולים. מנסיון... :-X

פורסם
  • מחבר

באופן כללי עבור משפחת 8800 האם יש משמעות בכלל ליצרן או שכפי שאמרו כאן הכי חשוב במלאי, OC ואחריות

פורסם

אין הבדלים בין החברות, אלא אם כן זה כרטיס עם OC. ואמרו לך פה כמה פעמים שלא שווה להשקיע את המאה-מאתיים שקל האלה בכרטיס עם OC כשאתה יכול לעשות לבד OC גדול יותר.

תיקח את החברה הזולה ביותר עם האחריות הארוכה ביותר.

פורסם

לפי מה שאני יודע הם לא יכולים לדעת עם עשית o.c

טוב שכך, מה לדעתכם יהיה התירוץ הכי טוב להגיד אם הכרטיס מסך נשרף כתוצאה מ-OC?

פורסם

טוב שכך' date=' מה לדעתכם יהיה התירוץ הכי טוב להגיד אם הכרטיס מסך נשרף כתוצאה מ-OC?

[/quote']

להגיד להם שהכרטיס לא עובד ואתה לא יודע למה

בקיצור לשחק אותה מפגר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים