עבור לתוכן

מחירי הזכרונות יורדים ויורדים....

Featured Replies

פורסם

החנות הזאת באמת לא כך כך אמינה אני רכשתי שם מחשב נייד CLEVO אחלה מחשב ושידרגתי את הזכרונות בתשלום לקינגסטון , מה שאחרי חודשים בדקתי אם התוכנה EVEREST כי זה מחשב עבודה אז אין עליו שטויות ומשחקים, והיה רשום שהזכרונות שמותקנים הם A-DATA , מעניין מאוד טלפנתי והם אמרו לי שהם יזמינו לי זכרונות ושאני יגע הם יחליפו לי ........... מה זה הזיון שכל הזה בן אדם משדרג בכסף ובודקים את האינטלגנציה שלו והידע במחשבים ואם הוא לא כזה מבין אז שיאכל אותה ... מעניין אותי עוד כמה לקוחות כמוני של החנות הזאת יש....... אזה הם לא כאלה יפיי נפש כמו שאתם מגנים אליהם כי יש דברים בגו

זה מה שנקרא בישראל "שיטת מצליח".

מנסים, וב-90% מהמקרים זה "מצליח". כלומר, הבן אדם לא מבין ואף אחד שמבין לא בוחן את זה, וככה הם מרוויחים.

ב-10% הנותרים, נשאר להם מספיק כסף מהעקיצות המוצלחות בשביל לצ'פר את הבן אדם כדי שהוא לא ידבר על זה יותר מדי (מה שבמקרה שלך לא עשו).

• תגובות 55
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אזה הם לא כאלה יפיי נפש כמו שאתם מגנים אליהם כי יש דברים בגו

חס וחלילה, אף אחד כאן לא מגן עליהם אלא על עקרונות ו... עד כמה שאפשר להגיד את זה בארצנו "דרך ארץ" והתנהגות נכונה. זה שעושים לך או למישהו אחר עקיצה לא אומר שאתה צריך להיות גרוע מהם ועוד להתלונן ב"תום לב".

פורסם

עוד ילד (או לפחות אחד שמתנהג ככה) שחושב שהוא יכול ל"דפוק" את כל העולם... זאת לא הפעם הראשונה וגם לא האחרונה שיש טעויות במחיר...עד היום אף אחד לא הרוויח מזה כלום... רק תעשה טובה ש"משרד עורכי הדין" שלך יגיד לך שאין לך כלום ביד תפרסם את זה פה...

פורסם

זול בצורה חשודה, יש שם עוד דגם בדיוק אותו דבר שעולה 554 ש"ח. :'(

פורסם

חחח אולי זה בכוונה כדי שיקנו

פורסם

יש גם את אלו

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3235&Pname=PQI

אני מפחד שזו לא שוב פעם טעות...חחח

מה??? :o :o :o

דמינו את זה: 4 GB איכותיים (800MHZ... רק חבל שאין להם קרור)

ב1140 שקל...

2GB ב 570 שקל!!!

WTF נראה לי זה טעות....

פורסם

אני מקווה שזה לא טעות כי זה בהחלט משתלם!! החברה לא הכי טובה אבל בכל זאת ..

פורסם

זה לא זול כי אפילו קינגסטון במחירי דילר ירד ל כמות של 10 יחידות 512 DDR2 ל 32 דולר ו 1024 ל 63 דולר וזה עוד ליפני הנחת מזומן של 3 אחוז !

ולגבי בדיקת הנושא המישפטי ביגלל שמדובר בסכום יחסית נמוך הוצאות שכר הטירחה של עורך הדין (מיכתב + הגשת תביעה +אגרת בית מישפט) לא כדאיים אז הפעם אסתפק בהגשת תלונה למועצה להגנת הצרכן.

דן

פורסם

אין ספק שיש שם טעות,

שלחתי להם הודעה.

פורסם

אסף זה ג'יגה או 2 ג'יגה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים