עבור לתוכן

הורדתי את BF2142 לפני כחודשיים איך מעבירים למחשב החדש..?

Featured Replies

פורסם

ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????

פורסם

אתה יכול לחבר בין שני המחשבים אינטרנט (כבל שעובר מהמחשב הראשי [המחובר לאינטרנט] ומחשב החדש,ומשתף את ההתקנה).

או

שתצרוב על דיסק.

ד''א

כנראה שינעלו לך את הדיון בשל כך שאמרת שהורדת את המשחק.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

הוא הוריד בצורה חוקית ישירות מ-EA (בתשלום).

בכל מקרה זאת שאלה מצויינת !! (ואני ישמח לדעת את התשובה לפני שאני קונה משהו מ-EA, ובכלל אם יש לך CDKEY חוקי אבל איבדת את המדייה, ובמקרה חבר שלך הוריד את המשחק מ-EA :smile1: )

dan, כשהורדת את המשחק הוא התקין אותו ישירות או שיש לך את ההתקנה יושבת באיזו ספרייה ?

בכל מקרה אני מאמין שאחרי ששילמת על המשחק אתה יכול להוריד אותו שוב ושוב דרך EALINK, כל עוד יש לך cdkey.

פורסם

אתה יכול לחבר בין שני המחשבים אינטרנט (כבל שעובר מהמחשב הראשי [המחובר לאינטרנט] ומחשב החדש,ומשתף את ההתקנה).

או

שתצרוב על דיסק.

ד''א

כנראה שינעלו לך את הדיון בשל כך שאמרת שהורדת את המשחק.

מקווה שעזרתי,

בתודה,

MuTaTiOn.

חוקי לגמרה...

הוא קנה אותו מ-EA, זה ממש אותו דבר כמו לקנות מחנות רק שזה דרך האינטרנט

פורסם

אני אישית קונה רק מדיסק. ויש לי את BF2142 ויש לי שני שאלות. אחת אם פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט התקנתי שוב את BF2142 ומתי שאני ייכנס עם הכינוי שלי אז כל הנשקים שכבר פתחתי והפרסים ישארו לי? שאלה שניה כדי לשחק במשחק צריך תמיד לשים את הדיסק בכונן יש אפשרות לבטל את זה?

פורסם

אני אישית קונה רק מדיסק. ויש לי את BF2142 ויש לי שני שאלות. אחת אם פירמטתי את המחשב ואחרי הפירמוט התקנתי שוב את BF2142 ומתי שאני ייכנס עם הכינוי שלי אז כל הנשקים שכבר פתחתי והפרסים ישארו לי? שאלה שניה כדי לשחק במשחק צריך תמיד לשים את הדיסק בכונן יש אפשרות לבטל את זה?

1. כן, מן הסתם.

2. לא ידוע לי על אפשרות לבטל את זה (בגלל ההגנות שלהם) ואני דוגמא טובה לכך - יש לי CDKEY מקורי בלבד ואני לא יכול לשחק במשחק לצערי, מאז הפאץ' האחרון. (מה שעשיתי עד עכשיו - השתמשתי בקובץ העלאה שחבר הוריד מ-EALINK אשר, מן הסתם, לא צריך דיסק בכונן, אבל המצב היום מעט שונה ונראה שאי אפשר יותר לשלב התקנה מדיסק עם קבצי העלאה מ-EA) גם כונן וירטואלי לא יעזור פה.

הלקח שלמדתי -

א. לא לקנות רק cdkey למשחקים שעוברים הרבה פאצ'ים. (זה מאלץ אותך להשתמש בפתרונות לא חוקיים וזה בעסה כשצריך להסתמך על warez)

ב. עדיף לקנות משחק בהורדה חוקית מאשר לקנות דיסק (גם יותר זול, גם לא צריך דיסק, אי אפשר לאבד את הדיסק :) ולא צריך לצאת מהבית)

* הערה: אני אומנם מתייחס לתכנים לא כלכך חוקיים בתגובה זאת, אבל רק מתייחס (אפילו לעצמי אני לא יכול לעזור כרגע :-X ) אז בבקשה אל תתנו לי אזהרות :-*

פורסם
  • מחבר

זהו.. שהורדתי את המשחק הוא פתח לי אפשרות של install ב EALINK יותר מזה אני לא יודע...... יש איזשהי אפשרות אחרת? ליצור קשר אולי עם ספק המשחק בארץ או משהו?

פורסם

יכול להיות שזה כמו STEAM? שיש לך משתמש ועליו את המשחקים?

פורסם

זה מופיע בתוך my games בEA Link, כמובן בתנאי שהורדת את זה באופן חוקי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע.... אבל איך אני מעביר את זה למחשב החדש...?

פורסם

אני אפילו לא ראיתי את ealink ככה שקשה לי לעזור, מה שאני יכול להציע זה שפשוט תבדוק לאן ההתקנה ירדה (אפילו אם אי אפשר להריץ אותה ללא ה-ealink)

פשוט תחטט בספריות של התוכנה הזאת. אתה גם יודע כמה זה שוקל פחות או יותר, ואז תתקין את התוכנה במחשב השני ותעתיק את הקבצים ש"מצאת" לאיפה שהם צריכים להיות.

פורסם

מה בעיה??

אתה ניכנס ל EALINK אם המשתמש שלך שקיניתה את המשחק איתו ופשוט מוריד את המחשק...זה כול הסיפור...יש גם ספרייה ב C: אצלך שם EALINK שומר CATCH ויש שם את ההתקנה אם אני לא טועה...זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים