פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים חיית משחקים! 2GB זיכרון 1TB מקום 8800GTS E6600 גדול! - הייתי מת לאחד כזה עכשיו!. תתחדש .
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים פששש תתחדש!הלוואי עלי כזה מחשב...רק הייתי מחליף תמארז והספק אבל לא נבאס אותך...מפרט מעולה!
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים רק רציתי להגיד לפני שמישו אחר יגיד חחח ווווואווווווווווווו כל הכבוד שהלכת על הטרה בייט .... יפה החלטה נבונה לדעתי... המחשב הזה יחזיק לך להרבההה זמן! D: אחלה מפרט אם כי ירין צודק המארז והספק לא בסט.... אבל אני מאמין שקנית תמארז שאתה רצית מבחינת יופי אז תהנה ממנו אחי! כרטיס מעולה.... 2 ג'יגה זיכרון סבבה לגמריייי וגולת הכותרת E6600.... פשש יפה היה כסף הא... כל הכבוד מאחל לך בהצלחה שלא יהיו לך הרבה שריפות ספקים וכו' חחחח
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים פפששששש אחי :xyxthumbs: איזה מחשב חיה רעה בטח מריץ משחקים ברוורס תחדש יאללה מה אתה עושה עם TB????? לי יש רק 80 GB :( כמה עלה?
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים כל הכבוד מאחל לך בהצלחה שלא יהיו לך הרבה שריפות ספקים וכו' חחחחאם אני הייתי קונה מחשב כזה - דבר ראשון הייתי דואג ל-אל פסק... - כל כך חבל על המחשב הזה...
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לא משהו, שלי יותר טוב. סתאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם. .תתחדש אחלה כרטיס ומעבד מנסיון.
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים שים את הכוננים הקשיחים בRAID... אני לא מאמין שתמלא טרה בייט בקלות ככה שעדיף RAID למחשב מהיר יותר...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תתחדש!!! מחזק את המגיבים שאמרו: הלוואי שהיה לי מחשב כזה עכשיו אני כבר שנתיים וחצי עם שלי =(
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר תודה לכולם הדיסקים אכן ברייד 0 כרגע ואחרי יום אחד עם המחשב נשאר לי רק 650 ג'יגה המארז והספק היו כבר במחשב הקודם ולא ראיתי סיבה להחליף אותם בחדשים אז המשכתי איתם למחשב הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.