פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לייזי, למה עדיין לא ראינו אותך באון-ליין?אין לך עותק מקורי? או שאתה פשוט מעביר את הזמן הפנוי עם ההרחבה של אובליביון?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים קודם כל, האגו שלי לא מאפשר לי להפסיד. :-Xדבר שני, אני מאמן ומתאמן כל ערב וחוזר הביתה בין 20:30 ל22:30 (תלוי ביום)תוסיף לזה זמן אוכל ומקלחת ואת העייפות שלי = מאוחר מידי ואין לי כוח לשחק.אבל אולי בסופ"ש, נראה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אגב, ע"מ לסובב את המצלמה צריך ללחוץ על הגלגלת של העכבר.יוווו אני לא מאמין, ידעתי שאפשר לסובב את המצלמה , ידעתי ! ועכשיו אני גם יודע איך...תכלס בקושי הסתכלתי על ה DVD עם התוספות, רק קצת טקטיקות - בדיוק על ה MCVRUSH וכבר רציתי לשחקמאז לא הסתכלתי על ה DVD הזה, אני אשב איתו מתישהו היום או מחר... מעניין מה עוד אפשר ללמוד ממנו...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים ^^ גם את הסיבוב מצלמה וגם את המבנה של החיילים ראיתי בסרטים של התוספות אבל הם לא אמרו איך לעשות את זה ולכן התחלתי פשוט לשחק עם העכבר עד שהצלחתי.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אני הגעתי למסקנה שגירסת קיין היא לא משתלמת בעליל. הדבר היחידי שטוב בה זה 5 המפות הנוספות. את הטריקים שיש בדיסק אפשר ללמוד לבד עם קצת משחק והמאחורי הקלעים די משעמם.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים אני נאלץ להסכים איתך.אין בגירסה קיין שום דבר ייחודי שלא ניתן להשיג באינטרנט.רקעים, מפות, סקינים? הכל ניתן להוריד.סרטוני אסטרטגיות (שבכל מקרה לא כ"כ תורמים) ומאחורי הקלעים? אני בטוח שיופצו במהרה ב-youtube, אם הם כבר לא שם.למעשה, הסיבה היחידה שקניתי את Kane Edition הייתה המחסור בגירסה הרגילה.אבל היי, אני לא מתלונן על התוספת ששילמתי- קיבלתי מוצר מעולה.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים מה חשבתם שתקבלו שם? בובה מתנפחת של KANE? אפשר לקרוא לכל החבילות אספנים האלה -> חבילות למתלהבים יותר מהממוצע.
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים לא נכון, רק בארץ הביאו את הגירסה המעפנה הזאת, תיראה איזה גרסאות יפות יש בחו"ל...
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים דובי זובי, תוכל בבקשה לערוך את ההודעה הראשונה בדיון כך שהיא תכיל לינקים ל הreplay שפורסמו בדיון הזה?או לכל הפחות לדאוג לעדכן מהיום והלאה לפי תאריך. (ז"א משהו כזה)16.4משחק ראשוןמשחק שני17.4משחק ראשוןמשחק שניככה שיהיה קל יותר למצוא את הreplays
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים האם אפשר להתכתב רק בין חברי הקבוצה ולזמום כנגד הקבוצה השניה או שכל הודעה מופיעה לכולם?מישהו פה השתמש באפשרות המובנית לדבר אחד עם השני?
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים סיימתי עכשיו משחק. אני, שוגי, סאלאנט ומחשב. את שוגי רצחתי אחרי 5 דקות, סאלאנט התבלבל בצבעים וחשב שהמחשב זה אני ונלחם רק נגדו, אז אחרי רבע שעה הורדתי לשניהם את הSW, הורדתי את הבסיס של המחשב ואחרי זה הלכתי על סאלאנט. אני מניח שאם הוא לא היה מתבלבל אז היה לי קשה הרבה יותר לנצח. חבל רק ששוגי מת על ההתחלה.הנה השמירה: http://rapidshare.com/files/26534211/good_game_2_-_salant_shugi.CNC3Replay.htmlעריכה:שכחתי לציין שהמפה היתה טובה מאד ונורא אהבתי אותה, tib' gardens.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.