עבור לתוכן

מחשב שבניתי לחבר ב 2.5K

Featured Replies

פורסם

CPU AMD ATHLON 4200*2 AM2

ALBATRON 6150 AM2

MEMORY KINGSTON 1024MB*2 667MHZ

HDD WD160GB SATA2

NVIDIA 7300GT

LG DVDRW

LG CDROM

1.44

CASE HEC 300W

איך זה ?

פורסם

אחלה מפרט אחי

אבל הCD-ROM קצת מיותר

פורסם
  • מחבר

הוא ביקש CDROM אמר לי שזה נוח לו .

פורסם

אם זה מפרט לעבודה משרדית ומקסימום לשחק פיפא אחלה מפרט.

אם זה ליותר מזה אז צריך להוסיף עוד כסף.

פורסם
  • מחבר

מה צריך לשפר ?

פורסם

מה צריך לשפר ?

תלוי למה השימושים (ואם משחקים אז איזה).

פורסם

אחלה מפרט ביחס לתקציב.. אבל תזכור שלמשחקים הוא יהיה בסדר ולא יותר, אם אתה רוצה לשחק כמו שצריך כך לפחות 7600gt sonic- הוא טוב מאוד..

פורסם

אחלה מפרט ביחס לתקציב.. אבל תזכור שלמשחקים הוא יהיה בסדר ולא יותר, אם אתה רוצה לשחק כמו שצריך כך לפחות 7600gt sonic- הוא טוב מאוד..

כן הוא להיט לסוליטק שולה המוקשים. ילדון חבל שאתה מטעה אנשים אם אתה לא מבין תשאל או תקרא ותלמד.

חבל שאנשים שאתה רושם דברים ואח"כ עוד מישהו יקשיב לך ויצטער על הכסף שהוא בזבז.

פורסם

בן אדם אני לא מתכוון לריב איתך, הבנתי שאתה לא מומחה גדול, אני יודע שהוא לא "הכי טוב למשחקים" אבל התקציב לו מאפשר לו !!!!! אז מה אתה רוצה שאני ימליץ לו על 8800gts?!?!?! תחשוב בהגיון.. כל מה שאמרתי זה שבתקציב שלו מומלץ לחרוג ב300 שקל ולקחת 7600Gt sonic שלפחות הוא יוכל לשחק במשחקים נורמליים? מבין.. ומה שבטוח זה שאני לא מטעה פה אפחד ..

פורסם

בן אדם אני לא מתכוון לריב איתך, הבנתי שאתה לא מומחה גדול, אני יודע שהוא לא "הכי טוב למשחקים" אבל התקציב לו מאפשר לו !!!!! אז מה אתה רוצה שאני ימליץ לו על 8800gts?!?!?! תחשוב בהגיון.. כל מה שאמרתי זה שבתקציב שלו מומלץ לחרוג ב300 שקל ולקחת 7600Gt sonic שלפחות הוא יוכל לשחק במשחקים נורמליים? מבין.. ומה שבטוח זה שאני לא מטעה פה אפחד ..

אין מה להמליץ לו על 7600 או על GTS.

אחרי שהוא יגיד מה השימושים רק אז יש טעם להמליץ לו.

שוב אתה ילד קטן וקצת חצוף, בכל מקרה אין לך מה לקפוץ כל פעם.

פורסם

משה פרץ זה מי שהיה "DUAL ASS", "טכנאי שכונה", "דוקטור קוף" וכל השאר... אין מה להתייחס אליו.

פורסם

תיארתי לעצמי, גם ה "אור" הזה לא משהו מבריק :lol:

פורסם

אחלה מפרט ביחס לתקציב כמו שאמרו מעליי.

רק כמה דברים...

מעבד היום לוקחים 4600+X2 בתוספת של 20 ש"ח.

לוח אם לא עדיף ALBATRON K8NF4-AM2 ? הרי במה שלקחת עכשיו יש כרטיס מסך מובנה ואתה לא צריך את זה... סתם ביזבוז...

ה-CDROM מיותר הרי אתה לוקח כונן DVDRW.

וזהו... :)

אם ויצא שחסכתי משהו תחליף כרטיס מסך למשהו יותר טוב אם אפשר...

למשחקים המחשב הזה יהיה נורמלי מינוס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים