פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אני מנסה להעביר מידע דרך דף א' לדף ב' בעזרת Session ..אני חושב שזו לא בעיה תכנותית אלא משו בסביבת עבודה(ויזואל 2003).זה עבד ללא בעיה במחשב הישן אך בחדש זה רושם לי את הבעיה:Object reference not set to an instance of an object. אני צריך לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר כדי להמשיך בפרוייקט..אז אני אשמח אם משהו יודע את הפתרון.תודה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אולי ה- Session לא מאופשר ב- IIS או ב- web.configאו ש- 2 הדפים שלך יושבים תחת אפליקציות נפרדות ב- IIS כלומר ב- תחת 2 virtual directories נפרדיםאם זה לא אף אחד מהאפשרויות הללו , הצג לנו הקוד בו אתה שומר ערך ב- session והקוד בו אתה קורא אותו
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר תוכל להנחות אותי כיצד לבדוק את האפשרויות שציינת בבקשה?בכל מקרה זה קוד שמירה:Session["session_pick_up"]=DropDownList4.SelectedItem.Value;וזה הקריאה: Label4.Text=Session["session_pick_up"].ToString();תודה.
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים עוד אפשרות עכשיו שאני רואה את הקוד שלך יכול להיות שאין בעיה ב- Session ואת ה- Object reference not set to an instance of an objectאתה מקבל כאשר אתה ניגש ל- Label4.Text וודא שהתג Label4 מוגדר בדף ה- aspx ויש לו מאפיין runat=server
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים נעזרת ב- debuger כדי לראות איפה בדיוק יש לך null ?לא בטוח שהבעיה בכלל ב- sessionוגם וודא את הערך ב- Session["session_pick_up"][/codeבדף הראשון עצמו
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר תראה..הוא מכניס את כל הנתונים כמו שצריך אבל הוא פשוט לא מעביר לי אותם.אני חושב שהsession לא מוגדר כמו שצריך..אולי ה- Session לא מאופשר ב- IIS או ב- web.configאו ש- 2 הדפים שלך יושבים תחת אפליקציות נפרדות ב- IIS כלומר ב- תחת 2 virtual directories נפרדיםתוכל להנחות אותי פה כדי לבדוק בבקשה?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים פתח ת' IISקליק ימני על הספריה היכן שהאתר שלך עם הדפים יושבבחר propertiesלשונית virtual directoryלחץ configurationלשונית optionsוודא שיש V על enable session stateהאם שני הדפים יושבים באותה ספריה ?וגם : חפש אם יש בדף הבעיתי הצהרה כמו EnableSessionState="False"[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מחבר אוקי..ביליתי שם לפני כן וזה אכן מסומן.. :-\האם יש אפשרויות סימון בתוך סביבת העבודה?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים האם יש לך מצב כזה ב- IISשדף אחד נמצא תחת ספריה 1דף שני תחת ספריה 2וכל אחת מהספריות מוגדרות כאפליקציות נפרדות ראה תמונה[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחבר לא..הכל תחת הספריה הראשית אחת.איפה אפשר לראות בקובץ web.config בקשר ל-session?האם צריך להיות כתוב איפה שהוא שמה session=true?תודה.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים גם לי הייתה את הבעיה..וגם אני לא הצלחתי לפתור אותה ממש עד שפירמטתי...מה שכן פתר לי אותה אבל בצורה די מכוערת זה לשנות אתcookieless="false"ל trueב web.config
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.