פורסם 2007 במרץ 3118 שנים חברה יש לי בעייה מוזרה, לפעמים בעיקר כשיש המוווווון יחידות על המסך, המשחק קורס לו לשולחן העבודה עם הודעת DX מוזרה וארוכה... קרה למישהו ?
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים נשמח לקבל את ההודעה הזו מצולמת כמובן אולי יש עומס על המעבד? אם כן אז תנסה להוריד AA, אולי קשה לו מדי לנתח ולספק הרבה פרטים כמספר היחידות וכו'.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אני ממש לא מבין משהו, איך בוחרים רמה (easy, normal, hard) בקמפיין ? זה פשוט התחיל לשחק לי, ורק בסוף של כל שלב אני רואה שזה NORMAL...איך זה בדיוק הולך שם ? בשתיים-שלוש משימות ראשונות זה אוטומטי על normal אח"כ לפני כל מסך יש לך אפשרות לבחור.who are you? what do you want? where are you going
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים למישהו יש רמז איך לעבור את קרואטיה בלי צ'יטים כמובן?ניסיתי כבר 10 פעמים וכלום...פשוט שלב מטורף...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מישהו גילה איך מדלגים על הסרטון/לוגו של EA בתחילת המשחק?מעצבן רצח.anyone?למישהו יש רמז איך לעבור את קרואטיה בלי צ'יטים כמובן?אני יודע מה צריך לעשות, אבל לא עשיתי את זה בעצמי כי אני משקיע בoblivionשים לב שמהכניסות הדרומית והמערבית מגיעים רק חיילי רגלים.תשים שם חיילים רגילים בתוך בונקרים (אל תחסום את הכניסה לבסיס שלך) לא צריך הרבה בונקרים בשביל לנטרל את האוייבים שבאים משם - זה יתן לך חשמל לתותחים בשתי הכניסות האחרות.בכניסות האחרות תשים חיילי RPG בתוך APC ובין התקפה להתקפה תקרב אותם למפעל טנקים ע"מ לתקן אותם.כאשר אתה שולח כוחות להביא את הMCV תשים חיילי רימונים בתוך APC כי הם מנקים בניינים עם חיילי אויב בקלות.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים בשתיים-שלוש משימות ראשונות זה אוטומטי על normal אח"כ לפני כל מסך יש לך אפשרות לבחור. who are you? what do you want? where are you going כן, גיליתי את זה בדיוק אחרי ששאלתי את השאלה, הגעתי למשימות שאפשר לבחור בהן על המפה כבר, ומשם הבנתי את הפואנטה... תודה. understanding is a 3 edged sword
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים anyone?אני יודע מה צריך לעשות, אבל לא עשיתי את זה בעצמי כי אני משקיע בoblivionשים לב שמהכניסות הדרומית והמערבית מגיעים רק חיילי רגלים.תשים שם חיילים רגילים בתוך בונקרים (אל תחסום את הכניסה לבסיס שלך) לא צריך הרבה בונקרים בשביל לנטרל את האוייבים שבאים משם - זה יתן לך חשמל לתותחים בשתי הכניסות האחרות.בכניסות האחרות תשים חיילי RPG בתוך APC ובין התקפה להתקפה תקרב אותם למפעל טנקים ע"מ לתקן אותם.כאשר אתה שולח כוחות להביא את הMCV תשים חיילי רימונים בתוך APC כי הם מנקים בניינים עם חיילי אויב בקלות.תודה על התגובה אבל לא הבנתי איך אני בדיוק שם חיילים בבונקרים...לא זכור לי בונקרים בשלב הזה...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים יש במשחק בונקרים עגולים לבנים כאלה, לא יודע אם בשלב הזה....שיחקתי רק בסקרמיש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.