פורסם 2007 באפריל 1118 שנים ד"א - ראיתי שיש במכים האלו 2 סלוטים אבל לא הצלחתי להטעין בתוכם יחידות כלשהן - למה זה נועד? לשידרוגים?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אחים שלי משהוא מסדר לי שמירה של השלב אחירי קוראטיה מה לגבי לקרוא את ההודעות הקודמות? אני מעלה לך שמירה של הסוף של קרואטיה (לא נשאר הרבה כדי לעבור את השלב ויש לך שם הרבה ממוטות ;D). אני יערוך את ההודעה כשזה יסיים. עריכה: http://rapidshare.com/files/25084898/Saved_Game_9.CNC3Campaign
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אחח הילדים של היום... הכל צריך לעשות עבורם ;Dתיכנס לתיקיית My Documents שם תראה תיקייה של המשחק ואז תחת הפרופיל שיצרת תמצא את תיקיית השמירות.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים לחבר שלי יש את המשחק C&C TW3אבל כל פעם שהוא מנסה להכנס זה רושם שאין לו במחשב דירט איקס 9אבל יש לו במחשב וזה בטוח,וגם התקנתי לו עוד פעם!וגם יש לו דרייברים לכרטיס מסךיכול להיות הבעיה זה כי יש לו ג'יפורס 2?
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: על GF4 זה לא עולה, אז אתה רוצה שזה יעבוד עם GF2?!
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים בקשר לכרטיס מסך המישחק לא תומך בGF4 אז איך אתה רוצה שהוא יעבודאחי בקשר לשמירה תגיד לי עם עשיתי נכון עם שמתי את זה בתיקיה הנכונה אז למה היא לא מופיעה לי במישחק??[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים בקשר לכרטיס מסך המישחק לא תומך בGF4 אז איך אתה רוצה שהוא יעבודאחי בקשר לשמירה תגיד לי עם עשיתי נכון עם שמתי את זה בתיקיה הנכונה אז למה היא לא מופיעה לי במישחק??תנסה ללחוץ על האיקון של השמירה.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים אני מניח שהקובץ שמירה שכן מוצג הוא שלך ולא מה שהורדת נכון?יכול להיות שהבדל בין הגירסאות מונע את ההצגה שלו ברשימה...אני אבדוק לך את זה מחר.
פורסם 2007 באפריל 1218 שנים תעביר את השמירה לתיקיה, ועל השמירה - דאבל קליק - זה כאלו עושה לו update או לא יודע מה, בבכל אופן, לי זה עבד.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים בדיסק של התוספות, בסרטון making of בדקה ה18:28 יש איזה מפיק שמספר שהם ישתמשו בשחקנים חיים גם במשחקי C&C עתידיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.