עבור לתוכן

Command & Conquer 3 Tiberium Wars - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני מניח שלא שמת לב לדיון הדביק על משחקי רשת ב C&C3

בכל אופן, אני אישית מאוד נהנה , גם מהסינגל ובעיקר מהרשת, תקרא את הדיון הזה מתחילתו ועד סופו , ותראה שאתה יכול לקנות את המשחק גם אונליין

זה בטח יוצא יותר זול מלקנות אותו בחנות בארץ.

אני קניתי אישית בפריק (חפש בגוגל פריק משחקי מחשב - התוצאה הראשונה).

משחק הרשת דרך המשחק, אמנם די מקרטע לי אישית (מבחינת לאג והתנתקויות)

אבל :

א. אני בטוח שזה ייפתר, ואני בטוח שזה לא משהו שקורה לכולם (קשור אולי לניתוב דרך ספקית האינטרנט)

ב. יש דרכים לעקוף את זה - לשחק דרך האמאצ'י.

בקיצור, ממליץ לקנות, אם אתה בקטע של C&C או משחקי REAL TIME STRATEGY. זה משחק נהדר ברשת,

עם המון טקיטקות (מעבר להסתערות הממותות הידועה)

• תגובות 425
  • צפיות 108.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תבורך ידידי! :D

פורסם

אני מחזק את ההמלצה על משחק האון-ליין.

סיימתי את המשימות של ה-GDI ומאז אני משחק איתם כל הזמן באון-ליין- פשוט ממכר.

אם היית משחק בעבר ב-Red Alert באינטרנט אתה בטוח תאהב את העבודה שעשו כאן במשחקי האון-ליין ובמערכת הדירוג.

* דרך אגב, לי אישית המשחק עובד חלק ללא תקיעות/התנתקויות מול שחקנים בעולם. רק לעיתים כאשר יש חיבור עם סמל אדום (כלומר חיבור גרוע) המשחק עובד קצת קטוע.

פורסם

כדי לשחק מול אנשים באון ליין יש צורך בלדעת את הIP של אחרים? או שזה כמו למשל בCS\BF2 שיש שם סרברים ונכנסים לחדרים (סרברים) ומשחקים?

פורסם

עוד לא ניסיתי את האונליין, אך לדעתי יש את שתי האפשרויות.

פורסם

אני מנסה לשחק נגד חבר שלי און ליין (בעזרת hamachi).. וזה כותב לי שהסריאל שלי כבר בשימוש כשאני מנסה להתחבר אליו...

מה עושים?

פורסם

אני מנסה לשחק נגד חבר שלי און ליין (בעזרת hamachi).. וזה כותב לי שהסריאל שלי כבר בשימוש כשאני מנסה להתחבר אליו...

מה עושים? SpEcToR סתכל בפרטי

אחד ממכם קונה מקורי :smile1: ואז משחקים

פורסם

הא? אין לנו מקורי.. אבל מה הבעיה אני לא מבין..? אפשר להחליף איכשהו סריאל לסריאל אחר?

אני מנסה דרך HAMACHI

דוגמא: מה אם אני נגיד באמת משחק LAN.. שני מחשבים בבית.. אני מתיקן את אותה גרסא.. עם אותו סריאל =\

פורסם

אותה גירסה ואותו סריאל= אי אפשר לשחק גם ברשת.

אני אגיד שטיפלתי בזה שאני כן אוכל לשחק ברשת עם עותק יחיד.

* לגבי העניין של און-ליין: יש שרתים עם חדרים פנימיים וצ'אט. אין אופציה להכניס IP להתחברות ישירה.

פורסם

טוב זהו שכנעתם אותי אני קונה את המשחק :D אני רק מקווה שלא ימאס לי מהרשת, נקווה גם כן שיהיו כמה שיותר שחקנים רציניים ולא כאלה שישר פורשים אחרי תבוסה או התחלה לא טובה..., והבנתי גם שיש voice option - אפשרות לשוחח בעזרת מיקרופון..זה מאוד יועיל

+עוד משחק שאני לא יכול לחכות שיצא זה graw 2 נקווה שיהיה מוצלח יותר מ graw שאגב יש לו גם אפשרות לרשת ודי כיף שם..

פורסם

תשמע למה שאני אומר: אתה לא תצטער על אף שקל שתשקיע במשחק הזה 8)

פורסם

תשמע למה שאני אומר: אתה לא תצטער על אף שקל שתשקיע במשחק הזה 8)

ואם לא תשקיע אפילו שקל תצטער אפילו פחות

פורסם
:lol::nono:
פורסם

ואם לא תשקיע אפילו שקל תצטער אפילו פחות

ממש לא נכון, כי אז הוא מפסיד את חווית האון-ליין שלדעתי זה החלק העיקרי במשחק.

אתה נהנה מהמשימות של הצדדים השונים עם המשחק המאולץ של הדמויות בסרטוני המעבר, אבל מתי שהוא זה נגמר וגם את המחשב ב-Skirmish אתה כבר מחסל בצעדים מחושבים... ככה שאם אתה קורא לעצמך "מכור" של המשחק אתה בטח תרצה לשחק מול שחקן אנושי מאתגר.

פורסם

\/\/\/

בשביל זה נברא hamachi תודה לאל ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים