עבור לתוכן

Command & Conquer 3 Tiberium Wars - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אבל אתה שוכח את היתרונות שלהם, הם חלשים אבל הם יכולים להיות בילתי נראים ויש להם יחידות מסוימות די טובות, פשוט צריך לדעת לשחק איתם...

לא כזה יתרון, יש ל GDI הרבה יחידות שמבטלות את זה

• תגובות 425
  • צפיות 109.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני זוכר בTIBERIAN SUN לNOD היה אלטילרה לפני ההרחבה FIRESTORM אתה מביא 10-15 יחידות כאלה שם במשמר ושום יחידה רגלית לא עוברת, אחרי ההרחבה נוספו הJUGGERNAUTS לGDI ואז היה אפשר בקלות לעבור את האלטילרות הם גם היו יותר חלשות אבל זה TS...

לגבי CNC3 הצד של NOD לא ממש חזק אבל גם לא חלשלוש, הטרוריסטים בכמויות של 10 יכולים להיות מאוד מאוד מסוכנים ולקחת את הטנקים של GDI למעט הAPC בקלות מאוד!!!! תביאו אותם על הממוטות הלכו הממוטות כנ"ל הכל, הSTEALTH TANKS יכולים להיות מאוד שימושיים בקבוצות של 20-30 לעשות AMBUSH וכמו כן לנטרל את האוויר של GDI או SCRIN בקלות ולברוח מהמקום לחכות ל11 AVATRS ולהתקיף, זאתי טקטיקה טובה מאוד.

פורסם

אני עדיין חושב שצריך לדעת לשחק איתם

פורסם

המקום הראשון ב ladder הרשמי של C&C3 , משחק עם ה NOD.

http://www.commandandconquer.com/

זה אומר שהוא מנצח איתם הרבה קרבות אונליין.

זה אומר שהוא יודע לשחק איתם :silly:

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

התייחסת אלי ? כי אני לא דיברתי אליך, אלא אל הג'ינג'י.... גם אני טוען מן הסתם שצריך לדעת לשחק איתם.

פורסם

הבנתי, פשוט התפלאתי שבאמת חיפשת דירוגים למצוא ששחקן נוד( :lol: :lol: :lol:) מדורג ראשון....

פורסם

אין פה מה להתפלא, ולא חיפשתי שום דבר, זה דבר ראשון שרואים כשנכנסים לאתר

וזה אתר שפתוח אצלי מאז שקניתי את המשחק, שם הדירוג של השרתים הרשמיים.

אני לא מבין מה הייתה הפואנטה של הסמיילים האלה שלך, לא הכי מנומס, אבל בכל מקרה, בוא נתן לת'רד הזה להמשיך...

פורסם

מה ההבדל בין KANE EDITION ל רגיל?

פורסם

וווווווואאאאאאאיייייייי! :s07:

חברים, אתם לא יכולים לשלוח הודעה בלי לקרוא את העמודים האחרים. שאלו את זה בתר'ד הזה כבר 3 פעמים לפחות...

תעשה חיפוש על Kane Edition ותמצא את התשובה.

פורסם

דעתכם האישית

איך המשחק ירוץ על 4600*2

512*2\DDR II 667

GF7600GS SONIC

ברזולוציה 1024*768

פורסם

אני אגיד לך דבר כזה:

אצל אחי במחשב של פנטיום 4 3.2Ghz

512mb ddr1

GeForce 6600GT

המשחק עובד על 1024X768 עם הגדרות Medium/High (כאשר Ultra High זאת ההגדרה הכי גבוהה)- חלק ללא תקיעות.

פורסם

מישהו יכול לתת לי טיפים לשלב האחרון של nod (השלב שבו אמורים להגן על המגדל) עושים ממני קציצות שם ואני לא מצליח להגן על המגדלים האלו

פורסם

אוף אני עדיין תקוע בקוראטיה אולי משהוא יוכל לעזור לי לעבור אותו או אולי להעלות לי את המשימה שאחרי?

פורסם

אם אתה מיואש כבר, חפש צ'יט לשלב, תמשיך בקמפיין ותחזור אליו מאוחר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים