פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מה מתםי להפיטר ממנו מה........הייתה ירידת מחירים! לא רק ב-IQPC - כללית! הייתה ירידת מחירים!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים אם הייתה ירידת מחירים זה בגלל ש AM2 הופכת להיות תושבת קבר כמו 939 AM2 זאת תושבת ישנה !!!!!!!!!!!!!! מה לא מובן ?
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים בעולם AMD ו-INTEL באותה רמה !!!רק בישראל AMD לא נכנסה עדיין אז כל אחד ששומע INTEL אומר וואלה אינטל מותג בוא נקנה !!!
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים מה משועמם ? ימכוער אחדהמעבדים של AM2 ישנים !!!!!!התושבת AM2 עומדת להתחלף ל AM3 או AM2+אז תפסיקו לבלבל בביצים ותכירו במציאות .המעבדים של AMD ממילא הם מעבדי קבר שלא נמכרים אז עם התיישנות המעבד AM2 צריך להיזהר מזה פי 2
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים כן הא כמו מר קנדי ההוא \= יסטלה זה אותו אחד... פשוט כל פעם מוחקים לו תמשתמש
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים חבורה של ילדות לקקנים עם קוקיות .מלקקים למנהלים כדי לקבל פה תפקיד ניהולי .הידע שלכם במחשבים שואף ל 0 מאופס .כל הידע שלכם זה מבנצמרקים בלי TOMS אתם לא שוויים דריי שיט .
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים ^ בסדר, מה איתך?אגב איזה שפה יש לך... אתה כמו השכנה הזקנה והמעצבנת מהפיג'מות, זוכר?"חוליגנרים, אפריקנרים, חולירות, פושטקים, תלכו לעבוד, עצלנים !!!"
פורסם 2007 במרץ 2718 שנים לך לך תקנה E4300 ותעשה OCתעלה 25% ביצועים ותתלהב בשכונה.מחוצקן שאף בחורה לא שמה עליו כל החיים שלו רק מחשבים ו HWZONEלך למפגש החנונים והגאים של פסח .
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים מחוצקן שאף בחורה לא שמה עליו כל החיים שלו רק מחשבים ו HWZONE לך למפגש החנונים והגאים של פסח . חחחחחח הבן אדם מדבר על מישהו שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מhwzone, בן אדם לך תמצא חיים יא משועמם! אתה כבר מעל חודשיים פה מחליף כינויים כל יום אז מי החנון פה ?!?! לך תמצא חיים
פורסם 2007 במרץ 2818 שנים לך לך תקנה E4300 ותעשה OCתעלה 25% ביצועים ותתלהב בשכונה.אני קונה 4600+ ולא עושה OCמחוצקן שאף בחורה לא שמה עליו כל החיים שלו רק מחשבים ו HWZONEאני בטוח שכל החיים שלי זה HWZONE למרות שיש לי 150 הודעותלך למפגש החנונים והגאים של פסח .אגב, אתמול הלכתי למלחה עם כמה כוסיות.. איזה מכוער אני באמת(אתה בטח אומר לעצמך בנות???? איככססססס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.