פורסם 2007 במרץ 2618 שנים שלוםאני עכשיו קניתי מחשב חדשאם מעבד אינטלE6600אני מרוצה מהביצועיםוגם יש לי לוח אם שלASUSP5n-e sliאבל יש לי בעיהלמעבד שלי יש 55 מעלות בלי אובר קלוקינג במנוחהוהלוח אם נמצא על 45 מעלות במנוחהוזה עוד למרות שיש לי מארז גדול של Ttוספק כוח נחמד של האקהמעבד הקודם שלי היהAMD 2500+והוא היה תמיד על בסביבות ה 30 מעלותולי יש חדר קטן מאוד הדבר היחיד שנכנס בו זה מיטה ומחשבעכשיו החדר הרבה יותר חםאני עשיתי סקר קטןאצל חבר יש מעבד שלAMD 64 ביטואצלו המעבד רק 32 מעלותומחשב אחר בבית שלו של אינטל נמצא גם על 55 מעלותככה בואו נסכם את הסקרשני מחשבים של אי אמ די מראים 30מעלות וקצתושני מחשבים של אינטל מראים 55 מעלות וגם הלוח אם של אינטל מראה מעלות גבוהותוכל המחשבים נמדדו כאשר הדבר היחיד שהם הריצו בזמן שלפני הבדיקה זה את הווינדוסבניסיון להפוך את החדר הקטן שלי לנסבל מפחינת חוםאני שמתי את המאוורר של המעבד הישן על מערכת הקירור של הלוח אםאבל לצערי אין שינוי במצבאני נואש ומאוד מאוחזב מהבחירה באינטלהמחשב החדש הזה מחייב אותי לפתוח את הדלת של החדר שיצא החוםופוגע בפרטיות שלי
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אתה לא יכול להשוות מעבד ישן של AMD לחדש של אינטל...ואכן הC2D עם קירור סטוק יחסית חם...תקרא קצת פה...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247185.0בכל אופן אם העניין כל כך מפריע לך פשוט תקנה קירור...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מחבר אני רוצה להגיב לtaotao161 אני קראתי את הקישורזה לא משנה לי איך סופרים את המעלות של המעבדמה שמשנה לי זה שהחדר שלי עכשיו יותר חםאני לא בטוח שמערכת קירור יותר חזקה תפתור את הבעיה הרי גם מערכת הקירור היותר חזקה תשחרר את החום לחדר
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חח אתה רציני...?.. :s05:אתה ידוע שהסיכוי שהמחשב ישפיע (מבחינת טמפ') בצורה קיצונית ומורגשת שכזאת על החדר שלך הוא נמוך ביותר...יכול להיות שזה בגלל החום שסורר בארצנו כבר כמה ימים זה נראה לך..איזה מארז של TT יש לך ואיך הסידור מאווררים אצלך?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חח אתה רציני...?.. :s05:אתה ידוע שהסיכוי שהמחשב ישפיע (מבחינת טמפ') בצורה קיצונית ומורגשת שכזאת על החדר שלך הוא נמוך ביותר...יכול להיות שזה בגלל החום שסורר בארצנו כבר כמה ימים זה נראה לך..איזה מארז של TT יש לך ואיך הסידור מאווררים אצלך?זה לא ממש נכון לי יש לאפטופ והוא ממש מעלה את הטמפרטורות בחדר(איזה 3-4 מעלות לפחות)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים חח אתה רציני...?.. :s05:אתה ידוע שהסיכוי שהמחשב ישפיע (מבחינת טמפ') בצורה קיצונית ומורגשת שכזאת על החדר שלך הוא נמוך ביותר...יכול להיות שזה בגלל החום שסורר בארצנו כבר כמה ימים זה נראה לך..איזה מארז של TT יש לך ואיך הסידור מאווררים אצלך?אתה מדבר שטויות לגמרי.ברור שזה משפיע.תנסה בקיץ ללכת לישון כשהמחשב דלוק, ויום למחרת כשהמחשב כבוי. אתה כבר תשים לב להבדל.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מר shugi יש לי מחשב עוד מימי ה486 ותנור לא קטן עכשיו (עיין במפרט) באותו חדר וכו...זה שהמחשב דלוק או לא...לא אומר שיהיה לי יותר חם בחדר...(אולי אולי וגם זה בלחץ במעלות בודדות שלא יורגשו בכל מקרה)..לא צריך להיסחף אנשים...
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אני גם כן עם E6600, מאוורר TONIQ,החום של המעבד במנוחה (תלוי במזג האוויר) 25-37ובזמן מאמץ גם מאוד תלוי במזג האויר 39-48וההבדלים של מהירות המאוורר משפיע בערך 5-3 מעלות פחות,ואצלי יש עיניין של אבק וחום בחדר (הוא פשוט חם מכל הבית למרות שזה החדר הכי חיצוני בבית...)
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים oru85 אני מסכים איתך שהמחשבים בימנו הם יותר תנורים ממחשבים כשאני משחק במשחק החום ליד המחשב הפוך לבילתי נסבל דרך אגב איזה כרטיס מסך יש לך ? כי גם הם פולטים חום מטורף ויכול שזה גם משפיע בכל מקרה אולי כדי לך באמת להחליף את הקירור למשהו יותר גדול שישמור את החום של המעבד לכמה שיותר נמוך בכל מקרה אין לך חלונות בחדר ?! או משהו שיכולים לעזור לך לקרר את החדר בלי לפתוח את הדלת ?
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים כשאני משאיר שני מחשבים ללילה שלם בחדר הקטן שבו הם נמצאים זה מקפיץ לי את הטמפ' ב 10 -/+ וזה המון :-Xעריכה: אם אני פותח את החלון (משלא תמיד אפשרי מסיבות שאני לא אפרט) זה פותר את הבעייה.בכל מקרה אולי כדי לך באמת להחליף את הקירור למשהו יותר גדול שישמור את החום של המעבד לכמה שיותר נמוךזה לא משנה איזה קירור הוא ישים שם כי אותה כמות חום תתפזר בחדר, רק שאם יהיה לו קירור אפקטיבי הוא יעביר את החום מהמעבד לסביבהבצורה מהירה יותר, בעקבות כך אולי המעבד יהיה קר יותר אבל אותה כמות החום תיפלט לסביבה.
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים אוי ואבוי המעבד ב-55 מעלות , איזה היסטרייה , המחשב נשרףמה אכפת לך אם זה 45 או 35 או 55 מעלות ! , מה קרה המעבדים מתלוננים שחם להם ?המחשב לא עובד טוב ? , איזה אכזבה , איזה מפח נפש אני ממש ממרר בבכי , איזה טרגדייה , איזה אסונות יש בעולם
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים מה אכפת לך אם זה 45 או 35 או 55 מעלות ! , מה קרה המעבדים מתלוננים שחם להם ?לא, הוא מתלונן שחם לו.חם בגלל שהמחשב מחמם את החדר (לטענתו).קראת בכלל את משהוא כתב?חוץ מזה עם תקרא את משכתבתי לפני תראה שגם אני נתקלתי בבעיה כזאת, וזה דיי מעצבן.לכן אכפת לו אם זה 45 או 35 או 55 מעלות !
פורסם 2007 במרץ 2618 שנים לא ידע מה קורה לאנשים בזמן האחרון.. מחשב מחמם את החדר ?!? ועד מדובר על E6600... מעבד עם הTDP מהנמוכים שניראו בשנה שנתיים האחרונות.. אתם לא רציניים... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.