עבור לתוכן

הבהרה לגבי מפרט מחשב ב 2400 שקל

Featured Replies

פורסם

כל מי שמכיר את המחשב בקישור הבא: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11759078

אנא שישלח לי תגובה האם יש יציאה של S-Video ושל קומפוזיט במארז הזה? כי במפרט שלו לא ציינו זאת.

תודה מראש.

פורסם

אתה רוצה לקנות אותו?

אל תעשה את זה. אפשר לבנות משהו הרבה יותר טוב במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני מביא אותו ב1500 שווה?

פורסם

לא

פורסם

עלק לא

פה אם תרשום "וואלה שופס / אייבורי / P1000 " ישר יגידו לך זבל .

פורסם
  • מחבר

מה לא שווה מה אתה עושה צחוק? זה מחשב שאמור לעלות בסביבות ה3000 שקל הוא מחשב נחמד לגמרי מעבד 2.8 אנלא צריך יותר מזה והוא קטן קומפקטי אני אל רואה שום סיבה לא להביא אותו חדש דנדש ב1500...

אשמח לקבל עוד דעות לגבי המחשב הנ"ל במחיר של 1500 ש"ח...

ובנוסף, האם בכרטיס מסך שלו יש יציאה של אס וידאו?

פורסם

עזוב אל תתייחס אליו ...

תקנה זה אחלה מחשב

פורסם

HTPZBEE

תנור בתוך קופסת נעליים. חבל על הכסף שלך. או שתקנה משהו נורמלי או שאל תקנה.

פורסם
  • מחבר

אני בכל מקרה קונה אותו זה פשוט במקרה דוד שלי הציע הצעה במכרז זכה בפוקס ואין לו מה לעשות איתו אז הוא מוכר לי אותו באותו מחיר שהוא הציע במכרז...

אבל מאוד חשוב לי לדעת אם יש לו יציאה של אס-וידאו כי אני רואה דרך הטלויזיה? אני מאמין שאמור להיות בכרטיסי מסך של אינטל המובנים הם די חדשים ככה שלא צריכה להיות בעייה ..אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת כדי להסיר ספק..

והשלט שיש שם בתמונה - מקבלים גם אותו? כי מצד אחד, יש בתמונה גם מסך LCD אז יכול להיות שהשלט הוא גם להמחשה בלבד ומצד שני, יש במחשב הזה אופציה מיוחדת של מערכת הפעלה נפרדת לכונן DVD כדי לצפות בסרטים בלי להדליק את המחשב, אז יכול להיות שהשלט הוא בשביל הדיוידי ה"נפרד"..

פורסם

תהנה ::) לפי המפרט שלו יש רק יציאת VGA .

פורסם

זה אחלה מחשב תקנה אם המחשה היה מ IQPC הם היו אומרים לך "תקנה מציאה"

פורסם

זה חרה של מחשב ענתיקה מיושן.

פורסם

זה מחשב בסדר ב1500 שח

אבל אם אתה רוצה מחשב קולנוע ביתי זה לא האחד...

פורסם

מחשב לא מומלץ לחלוטין, תחסוך ת1500שח הללו ותוסיף עוד 2000 ואז תקנה מחשב עם יציאת S VIDEO HDMI מה שתה רק רוצה... אני לא בטוח שהמחשב הפתאטי הזה יכול להפעיל סרטים בHD....

AMD USER מה מה מה מה מה הקשר לIQPC ?! המפרט הזה עלוב פשוט מעבד מלפני 4 שנים... כרטיס מסך סוג ז' זיכרון - DDR400512 כבר לפני שנה הפסיקו לבנות מפרטים של 512 זיכרון, המחשב לא יזוז בויסטה... (אם בכלל זה עלה בראשך) 80ג'יגה דיסק קשיח מי קונה מחשב עם 80 ג'יגה? במחשבים בביצפר שלי יש יותר..!

הדבר היחידי שיש שם נורמלי זה צורב דיוידי.. שצורב גם DUAL LAYER והוא 18X שזה טוב.... אם הפרש המחירים של הצורב דיוידי והצורב הרגיל היו גדולים בטוח היו שמים לו צורב רגיל...

קיצר תן לי את זה ב200 שקל אני לא אקנה - בזבוז כסףףףףףףףףףףףףףףףףף

פורסם

99% רוכשים מחשבים מוואלה שופס ו P1000 תקנה ותתחדש :xyxthumbs:

הם סתם מקנאים בך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים