עבור לתוכן

נגמר לי המים לקירור ואני חושב להחליף לקירור אוויר

Featured Replies

פורסם

הprescot 3GHZ 478 שלי מקורר עם bigwater כבר שנתיים ודי נמאס לי למלא מים כל כמה חודשים. הסיפור מתחיל כשנגמרו לי המים בבקבוק והמים המיוחדים האלו עולים איזה 70-80 שקל. אני בכלל מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב אולי כדאי להחזיר אותו לקירור אוויר הבעיה היא שמתי שהחלפתי לקירור מים שברתי לו את התושבת למאוורר אבל יש לי לוח אם מת שאפשר לקחת ממנו תושבת וגם מאוורר .

הנה רשימה שאלות שהם גם רשימת פתרונות פוטנציאלים שחשבתי עליהם

- יש איזה מים יותר זולים שאני יכול להשתמש בהם ?

- כדאי לי בכלל להתחיל לפרק את המחשב והלוח המת ולנסות לחבר את המאוורר של הלוח המת? - אני קצת אצלן ולא בא לי כל כך לפרק את הלוח ולהרכיב אותו מחדש (הרבה בלגאן בשביל הגרוטאה הזאת) .

-האם יש קירור שיהיה תואם לברגים של הגוף קירור של ה big water ? משהו שלא ירוקן לי את הכיס וקרר את התנור הקטן שיש לי במחשב?

- האם כדאי לשדרג את המחשב עם איזה לוח חדש? אבל אז אני לא אדע מה לעשות עם ה 9600xt agp שלי ואני בטח אצתרך לקנות איזה כרטיס מסך מובנה או משהו(לא משחק משחקי 3d בזמן האחרון ) . זה אופציה שתעלה לי די הרבה אבל אולי היא יכולה להצדיק את העניין. אני אולי אוכל לשדרג את המחשב הזה קצת ולסחוב אותו עוד זמן.

אם יש למישהו עוד הצעות מה לפתרון כמו להפסיק לחכות ולקנות חדש אני אשמח לשמוע. אולי אני יכול להפוך אותו לHTPC .

פורסם

גם נוזל לקירור של רכב יעשה את העבודה טוב..

ואני לא מבין מה ההגיון בשביל 50+- שקל להתחיל לפרק לוחות וכו...

ומה זה בדיוק כמה חודשיים (תבדוק אולי יש לך נזילה או בעיה אחרת)..

פורסם
  • מחבר

תודה על הפידבק אני פשוט נבהלתי כנראה מרעש אחר חשבתי שזה המשאבה אבל הרגע בדקתי ויש שם מלא מים עד הסוף. כנראה שהם קצת עכורים.

פעם הבאה אני קונה נוזל לאוטו , כל כמה זמן צריך להחליף את המים ? צריך בכלל?

פורסם

בעיקרון לא צריך....פעם בתקופה (חודשיים+ או מתי שיוצא לך) זמן בודקים אם חסר וכו במקרה שכן מוסיפים..

אבל לא כל חודשיים-שלושה מחליפים את כל המים... :smile1:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון לא צריך....פעם בתקופה (חודשיים+ או מתי שיוצא לך) זמן בודקים אם חסר וכו במקרה שכן מוסיפים..

אבל לא כל חודשיים-שלושה מחליפים את כל המים... :smile1:

זה בדיוק מה שעשיתי - אף פעם לא החלפתי את הכל - אני עצלן מדי בשביל זה ;) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים