פורסם 2007 במרץ 2518 שנים בעייה בכתיבה בעברית באתריםכשאני כותב בעברית אז זה נכתב בכתב מוזר ( צרפתי תמונה בה רואים איך זה נראה)גם באתר הזה יש לי את אותה בעייה (אבל זה ככה בכל אתר). אתם בטח שואלים איך זה שאני כותב בעברית...? אז מה שאני עושה זה כותב ב word ומעתיק לכאן.מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעייה תודה מראש יגאל[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים תסיר כל דבר שהותקן על הדפדפן שלך לחלוטין - סרגלי כלים (אפילו אם זה Google toolbar) ותפעיל מחדש את המחשב.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר אני לא חושב שיש לי סרגלי כלים בדפדפן אבל איך בכל זאת אני יכול להיות בטוח שהם לא מותקנים ?
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים איך לבדוק?תראה פשוט אם יש לך סרגלי כלים נוספים חוץ מאלה שיש ל IE.תעשה גם סריקה עם ADAWARE ליתר ביטחון.
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים מחבר יש לי IE 7 והוא בעברית. מה זה manage addons ?אין לי adaware אבל יש לי zonealarm ויש בו סריקה טובה . (לא מצאה משהו חריג)
פורסם 2007 במרץ 2518 שנים יש לי IE 7 והוא בעברית. מה זה manage addons ?אין לי adaware אבל יש לי zonealarm ויש בו סריקה טובה . (לא מצאה משהו חריג)בדקתי פעם את הסריקה של ZONE ALARM והיא לא שווה כלום ...אני לא חושב שזה קשור לספייוור , אבל תסרוק עם ספייבוט .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.