פורסם 2007 באפריל 2018 שנים הפדים יוצאים בלי בעיה ואז יש 3 ברגים וזה הכל.בנוגע להלחמות, אם תהייה באיזור שלי תקפוץ. זה כמה דקות, ויש לי גם בדיל נורמאלי.Anatoli.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים תודה על התגובות כשיהיה לי נגן נורמלי ואני יקנה את האוזניות אני יחפש מישהו שיכול לעשות לי את זה...כי להלחים לא נשמע כמו משהו שאני יוכל לעשות כמו שצריך נ.ב. להחליף פלאג זה עסק יותר רציני?
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר הפדים יוצאים בלי בעיה ואז יש 3 ברגים וזה הכל. בנוגע להלחמות, אם תהייה באיזור שלי תקפוץ. זה כמה דקות, ויש לי גם בדיל נורמאלי. Anatoli. מה כמה דקות :s05: נראה לך שאם כבר אני אגיע אליך אני אעזוב בשקט בלי לשמוע את הK1000 שלך? : ;D ופעם אחת ולתמיד, מה נחשב לבדיל נורמאלי? (חברה\ דגם\ מרכיבים\ שם מסחרי... משהו)
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים בעיקרון כל דבר יספיק אם תלחים נורמאלי. אם תרצה יש לי כמה סוגי בדיל. אין לי בעיה לתת לך חתיכה של אחד מהם שהוא אומנם לא "אודיופילי", אבל מבחינת האיכות שלו להלחמה הוא טוב הרבה יותר מכל החרא שמוכרים בחנויות בארץ.Anatoli.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר יכול להיות שאני אשיג בדיל קצת יותר איכותי ממה שמוכרים בחנויות, אבל אפשר קישורים למשהו שאתה קורא לו "אודיופילי" או "איכותי"? יש לי מבחר בין כמה סוגים פשוט... תודה
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים יש לי לדוגמא את ה-Cardas שהוא בדיל דיי טוב. אומנם לא הכי יקר, אבל בהחלט נוח לעבודה, ונחשב לאחד הטובים.Anatoli.
פורסם 2007 באפריל 2018 שנים מחבר אפשר קישור לאיזה אתר שמסביר עליו?לא הגעתי לשום מקום עם גוגל :-\(אני רוצה לדעת מה ההרכב שלו בערך...)
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מחבר יש שלושה סוגים... אני כנראה יכול להשיג בדיל ללא עופרת, אבל הרכב מדוייק אני עדיין לא יודע. אני רק יודע שהוא משמש להלחמת רכיבים אלקטרוניים אז הוא אמור להיות יותר טוב מהבדיל הפשוט...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים הללא עופרת (או במילים אחרות TRI בניגוד ל-QUAD) עדיף מבחינתך. זה מה שאני משתמש ברוב הפרויקטים שלי (אם כי לפרוייקט אחד רציני במיוחד השגתי משהו קצת יותר איכותי).Anatoli.
פורסם 2007 באפריל 2118 שנים מרכיבים קצת שונים. האחד שאני השתמשתי בו הכיל יותר כסף וגם קצת זהב. זה לא משהו שיעשה הבדל אבל בשביל ההרגשה הטובה הלכתי על זה.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.