עבור לתוכן

מחפש מארז חדש - אולי ה Gigabyte Aluminium 3D Aurora ?

Featured Replies

פורסם

ברצוני לדעת האם ה 8800GTX נכנס למארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15589

יש עוד גרסה עם חלון, האם זאת עדיפה? היא רק עולה עוד 50 שקל.. אבל אין את ה VENT, כלומר זה רק ליופי ופחות לביצועים, לא?

התקציב הוא עד 800 בלי ספק.

פורסם

באורוה 3D אפשר להכניס GTX אבל די בצפיפות.

פורסם
  • מחבר

אוי... עקרונית אני לא קונה את ה GTX... אני קונה את ה GTS.. אבל בעוד שנה אני בטח אחליף לכרטיס רציני ואני רוצה להיות בטוח שאני אוכל להכניס את הכרטיס למארז.

אני רוצה לקנות בפנדס כי יש להם את כל מה שאני צריך והמחיר של המארז שהצעת הוא 890.. כבר מתחיל להיות יקר. :'(

האם יש הצעות למארזים אחרים טובים?

פורסם

לך תדע איזה כרטיסים יהיו עוד שנה..

GTX נכנס גם ב-3D שהוא הדגם היותר ישן ומן הסתם יותר זול

פורסם

אוי... עקרונית אני לא קונה את ה GTX... אני קונה את ה GTS.. אבל בעוד שנה אני בטח אחליף לכרטיס רציני ואני רוצה להיות בטוח שאני אוכל להכניס את הכרטיס למארז.

אני רוצה לקנות בפנדס כי יש להם את כל מה שאני צריך והמחיר של המארז שהצעת הוא 890.. כבר מתחיל להיות יקר. :'(

האם יש הצעות למארזים אחרים טובים?

בלינק שהבאת לך הוא 839, אני לא חושב ש39 שקל זו חריגה רצינית אבל זה רק אני.

בכל מקרה עדיף לך לקחת את הגירסה החדשה ולא את הישנה.

למרות שמצד שני שכל הכרטיסים הבאים עובדים ל65 ננו (כמו הG90 והR700) ככה שהם הולכים להיות יותר קטנים מהGTX אז לא אמור להיות להם בעיה להכינס לארורה.

פורסם

חריגה של 40 ש"ח זה לא נורא אבל הוא ציין שהוא מעוניין לקנות רק בפנדס.

אין שום רע בגרסא הישנה פרט לגודלה הפיזי,שגם הוא בכל מקרה לא קטן כלל

פורסם
  • מחבר
יש עוד גרסה עם חלון, האם זאת עדיפה? היא רק עולה עוד 50 שקל.. אבל אין את ה VENT, כלומר זה רק ליופי ופחות לביצועים, לא?

זה נכון מה שאמרתי?

כרגע אני חושב שאני אקנה את ה

Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led

השאלה אם כדאי את החלון או ה vent ?

פורסם

לשאלתך, GTX נכנס יופי ב3D AURERA.

גם אני עשיתי בדיקה כזו לעצמי ואף לי יש את אותה דילמה בדיוק כמו לך. אז, הסתכלתי ב"מפרטים מומלצים" כאן באתר וגם ב"מפרטים מומלצים" בפנדס ומצאתי כמה וכמה מפרטים שיש בהם את הGTX ואת המארז הזה ביחד. אז מן הסתם, אפשר להכניס לבפנים את הכרטיס הזה.

בכול מקרה, עצה אחת טובה ממני.. אל תקנה שום דבר של RAIDMAX.. אני התלהבתימהחלון הצדדי וכול השטויות האלה וגם מהמחיר (350 ש"ח דאז) וקניתי.. אחרי חודש נשברה לי הדלת הקדמית והטמרטורות יחסית גבוהות (משמע, מאווררים לא טובים).

אני אישית הייתי מוסיף את ה50 ש"ח.. סך הכול 50 ש"ח ויהיה לך מארז יותר יפה ויותר שווה.. למה לא?

פורסם

החלון זה נחמד אבל עדיף בלי

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה לכולם, אני אקנה את ה Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel

(כלומר עם ה VENT)

לצערי המחשב הנוכחי שלי כבר בקושי עובד ואני צריך לקנות מחשב חדש בהקדם. (התכנון היה לקנות בעוד חודשיים מסיבות כאלה ואחרות)

בהמשך אני אעשה דיון על ספק.

תודה על העזרה המהירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים