עבור לתוכן

יתרון ב-FPS<25

Featured Replies

פורסם

איזה בולשיט.

לכולנו יש את אותה ביולוגיה וכולנו יכולים להבדיל בין 25FPS ל 80.

זה שיש אנשים שמתעקשים להגיד ש 25 מספיק להם זה משהו אחר.

מה השטות הזאת של "העין יכולה לקלוט 25FPS"? כמה פעמים צריך להיכנס לשטות הזאת? צריך להרוג את מי שהמציא את זה.

ואיזה שאלה זאת "האם המחשב X יכול לספק 60FPS"?!?!?!?!?!??!?

יש משחקים ותנאים שבהם הוא יוכל ויש כאלה שבהם הוא לא. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

שתה כוס מים ותרגע.

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה בולשיט.

לכולנו יש את אותה ביולוגיה וכולנו יכולים להבדיל בין 25FPS ל 80.

זה שיש אנשים שמתעקשים להגיד ש 25 מספיק להם זה משהו אחר.

מה השטות הזאת של "העין יכולה לקלוט 25FPS"? כמה פעמים צריך להיכנס לשטות הזאת? צריך להרוג את מי שהמציא את זה.

ואיזה שאלה זאת "האם המחשב X יכול לספק 60FPS"?!?!?!?!?!??!?

יש משחקים ותנאים שבהם הוא יוכל ויש כאלה שבהם הוא לא. :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

המשפט הזה מראה ללא ספק שאתה טיפש.

בתור אחד שלומד עריכת ווידאו אני יכול להגיד לך בוודאות שיש הגבלה לכמות הFPS שהעין קולטת,אני לא סגור על כמה זה אבל יש הגבלה!

ועוד דבר,ב CS - 1.6 מה שלא תעשו,אין הבדל בין 60 FPS ל100 FPS.

ואני אומר את זה מנסיון.

פורסם

אם זה מישהו שלא משחק הרבה ועוסק בעריכת וידאו אז ברור שהוא לא ייבחין במעברים בין FPS לדוגמא בין 50-100,

אבל אם זה יהיה נגיד 10-30 הוא כן ייבחין אפילו אם הוא לא שיחק מעולם.

כי ה-FPSים האלה יותר קרובים לעצירה.

מי שכן הרבה משחק וכו'... הוא פשוט רגיל ל-FPS מסויים ואם תשנה לו FPS הוא יירגיש את זה מייד.

פורסם

בואנה מי ששיחק CS1.6 ובאמת מתכוון לזה שהוא לא מרגיש תהבדלים בין 100FPS ל60FPS אתם רק מראים לי כמה שאתה שחקנים פאבליק ששיחקו חודש בשביל להגיד בפורום שהם שיחקו פעם CS.... איזה שטויות 60 FPS ו100 FPS זה ממש אבל ממש שונה אין לכם מושג כמה... שאתה על 100FPS המשחק לא מציק לך זז כמו בובה אין לך תשטויות האלה של הריסוס המגעיל... 60 FPS מעפאן בקיצור 100FPS לעומת זאת שווה לאללה ואיתו אתה עולה ברמות....

אין לכם מה לעשות זאת עובדה שהרמה בCS1.6 עלתה נמצאת איפה שהיא היום בגלל שהקהילות במדינות השונות נשארו למשך שנים ומחשבים חזקים למנוע HL (מ - 1998) החלו לתת ביצועים בCS והעלו את הרמה של CS... כיום CS ברמת הפרו הוא משחק הרבה יותר קשה מפעם...

פורסם

אם היה FPS60 בלי קפיצות אז לא היו שמים לב כי מחשב שמריץ ב60 יש לו בטח נפילות של 20-30 פריימים ואז יש בעיות סנכרון ושמים לב ורק בגלל זה.

פורסם

בואנה מי ששיחק CS1.6 ובאמת מתכוון לזה שהוא לא מרגיש תהבדלים בין 100FPS ל60FPS אתם רק מראים לי כמה שאתה שחקנים פאבליק ששיחקו חודש בשביל להגיד בפורום שהם שיחקו פעם CS.... איזה שטויות 60 FPS ו100 FPS זה ממש אבל ממש שונה אין לכם מושג כמה... שאתה על 100FPS המשחק לא מציק לך זז כמו בובה אין לך תשטויות האלה של הריסוס המגעיל... 60 FPS מעפאן בקיצור 100FPS לעומת זאת שווה לאללה ואיתו אתה עולה ברמות....

אין לכם מה לעשות זאת עובדה שהרמה בCS1.6 עלתה נמצאת איפה שהיא היום בגלל שהקהילות במדינות השונות נשארו למשך שנים ומחשבים חזקים למנוע HL (מ - 1998) החלו לתת ביצועים בCS והעלו את הרמה של CS... כיום CS ברמת הפרו הוא משחק הרבה יותר קשה מפעם...

ברור, כי ב-1.6 יש להרבה כרטיסי מסך שיכולים להריץ את זה על 100FPS זה לא נדיר בכלל, אם אתה הרגשת טיפה ב-60 אז בטח שתשים לב כי לאיפה שאתה לא בא יש לך איזה 80 FPS לפחות...

פורסם

הגבול שמעבר אליו לא ניתן להרגיש בהבדל זה קצב הרענון של המסך עצמו. מי שמשחק ב CRT של 85HZ למשל, לעולם לא יוכל להרגיש בהבדל של יותר מ 85 FPS, כי המסך עצמו פשוט לא מציג יותר פריימים.

אם כרטיס המסך יכול להציג הרבה יותר פריימים בשנייה יחסית למסך עצמו (בהפרש גבוה מאוד), הדבר יוצר את אפקט ה tearing הידוע לשמצה.

הדבר היחיד שמגביל את יכולת האבחנה של העין זה קצב הרענון של המסך. העין האנושית יכולה להבחין בהבדלים בטווחים גבוהים מאוד, כך שתיאורטית אם היה מסך עם קצב רענון של 200HZ אנשים היו יכולים להבחין בו בהבדל בין 100 ל 200 FPS.

פורסם

בקשר ל CS 1.6, חוץ מהריקויל, 100FPS ו 60FPS זה אותו דבר.

פשוט משו דפוק במשחק הזה... כמה שהFPS יותר גבוה (עד 100 אני חושב), הכוונת נסגרת מהר יותר, והריקויל (רתע) יותר קטן.

אבל באיך שהמשחק זורם, אין הבדל בין 60FPS ל 100FPS. בכל מקרה אם יש לך מסך LCD אז הקצב ריענון שלו מוגבל ל 60 פריימים בשניה.

פורסם

So many bullshit בכל כך קצת תגובות! תפסיקו להגיד שהעין האנושית לא רואה הבדל בלה בלה בלה.... שוב פעם אני יסביר הפעם שתבינו...

שאני משחק עם 60 FPS או 100 FPS אולי העין שלי לא שמה לב בדוגרי אבל אני משחק ושם לב למשחק הוא מגעיל שזה על 60 ושזה על 100+ זה חזק ביותר...

בCS אני לא מכיר את "אפקט הTEARING הידוע לשמצה" כי סגרתי לפני איזה 3 או 4 שנים עם הכרטיס ג'יפורס 4 300FPS בAIMAKCOLT (חחחח גלשנו לCS קצת) והיה סבבה לגמרי RECOIL מעולה ומשחקיות מעולה...(אין לי כוח להסביר לכם מה DEVELOPER 1 עושה) אולי למשל בסרטים עין בלתי מזויינת לא יכולה להבחין בהבדל בין 60 ל100 אבל במשחקי FPS מרגישים אוהווו כמה שמרגישים! זהו נקודה סוף פסוק אל תתווכחו אפילו עוד!

פורסם

אם זה מישהו שלא משחק הרבה ועוסק בעריכת וידאו אז ברור שהוא לא ייבחין במעברים בין FPS לדוגמא בין 50-100,

אבל אם זה יהיה נגיד 10-30 הוא כן ייבחין אפילו אם הוא לא שיחק מעולם.

כי ה-FPSים האלה יותר קרובים לעצירה.

מי שכן הרבה משחק וכו'... הוא פשוט רגיל ל-FPS מסויים ואם תשנה לו FPS הוא יירגיש את זה מייד.

אני משחק המון,המחשב שלי די ישן אז אני שם לב להבדל בין 60FPS ל25 נגיד.

אבל במשחקים שהמחשב שלי מסוגל להריץ על 80 FPS + לא שמים לב בין 60 FPS ל80.

וbalash תפסיק לדבר שטויות,אני משחק CS עוד מהגרסאה הראשונית שלו,אחרכך עברתי לסורס כי לא אהבתי את 1.6 אבל אני משחק בו מדי פעם.

ואין הבדל בין 60 FPS ל100.

אני משחק במשחק הזה מספיק שנים כדי להיות בטוח בזה.

פורסם

So many bullshit בכל כך קצת תגובות! תפסיקו להגיד שהעין האנושית לא רואה הבדל בלה בלה בלה.... שוב פעם אני יסביר הפעם שתבינו...

שאני משחק עם 60 FPS או 100 FPS אולי העין שלי לא שמה לב בדוגרי אבל אני משחק ושם לב למשחק הוא מגעיל שזה על 60 ושזה על 100+ זה חזק ביותר...

בCS אני לא מכיר את "אפקט הTEARING הידוע לשמצה" כי סגרתי לפני איזה 3 או 4 שנים עם הכרטיס ג'יפורס 4 300FPS בAIMAKCOLT (חחחח גלשנו לCS קצת) והיה סבבה לגמרי RECOIL מעולה ומשחקיות מעולה...(אין לי כוח להסביר לכם מה DEVELOPER 1 עושה) אולי למשל בסרטים עין בלתי מזויינת לא יכולה להבחין בהבדל בין 60 ל100 אבל במשחקי FPS מרגישים אוהווו כמה שמרגישים! זהו נקודה סוף פסוק אל תתווכחו אפילו עוד!

ה tearing קיים במסכי LCD, שכחתי לציין זאת.

וכמו שאמרתי קודם, אתם תמיד תבחינו בהבדל בקצבי FPS כל עוד לא עברתם את קצב הרענון של המסך עצמו. מעבר לקצב הרענון של המסך ההבדל פשוט לא קיים (אם תוכנה כמו FRAPS מדדה 300 FPS זה לא אומר שהמסך באמת מציג 300 FPS.. המסך מציג לא יותר פריימים מהכמות שתדר הרענון מאפשר לו)

פורסם

למה אתם מתכוונים שאתם אומרים tearing?

פורסם
  • מחבר

חברים, התשובה המלומדת היחידה הנכונה כאן לאחר בדיקה, שאומנם צוואר הבקבוק הוא יכולת הרענון של המסך, איך מישהו מצפה לראות 300FPS כשקצב הרענון של המסך הוא למשל 60Hz - (כמו ברוב ה-LCD ברזולוציות הגבוהות) נושא הרנדרינג המפצה מעט יכול להועיל עוד במעט מעל 60FPS אבל בעיקרון, לא יעזור.

"אם בכל רגע נתון ממתינים 300 אנשים בתחנת אוטובוס והאוטובוסים היחידים שמגיעים בכל רגע הם בעלי 60 מקומות ישיבה, זה לא יעזור הם יעלו בקבוצות של 60 בכל פעם!!! מסך איכותי בעל קצב ריענון גבוה יתן אפשרות להנות מיכולת גבוהה יותר של הכרטיס מסך

פורסם

ראיתי תנושא ההזוי הזה ולא רציתי בכלל להגיב עד שקראתי תתגובה שלך יואב! ! ! !

מה זה היה ה "אהם" הזה בואנה שיחקת פעם CS שאתה אומר מה שאתה אומר? אתה יודע מה זה RECOIL בCS?

אין לך מושג כמה 100 FPS יציב שלא יורד מ98 משנה שחקן ורמת משחק ושלא נדבר על הנאה מהמשחק...! ! !

אני לא אומר את זה כי אני איזה טמבל אחד אני אומר את זה מניסיון של 5\4 שנים שאני שיחקתי CS...

100 FPS בCS לפחות שונה לחלוטין מ60 FPS ... זה שיש עדיין אנשים תותחים שיכולים לשחק מעולה ב60 FPS זה כבר הרגל ישן... הכרתי אנשים כאלה...

בCSS בכללל זה כבר הבדל עצבני כל המשחקיות של מנוע הSOURCE כל כך מהירה שבלי לפחות 80FPS חלק אין לך צאנס להיות שחקן תותח(לאחר העדכון כן.. חחחח) וזהו!@$ מישו יכול להגיד שאני טועה פאקינג!?

זה שמעליי באמת בור... כי מה שהוא אמר זה שטויות... מה שהוא באמת רצה להגיד (חחחחחחחחחחחח) זה שאם מחשב לא מסוגל לתת יותר מ60 FPS בCS 1.6 אז הכוונת תיסגר לאט יותר.... אבל אם מחשב שכן נותן 100 FPSואתה עושה לו FPS LIMIT ל60 אז הכל יהיה אותו דבר רק המשחקיות תיהיה מגעילה... הכוונת נסגרת באותה מהירות על מערכת שמסוגלת לתת 100FPS... בקיצור הוא לא נתן דוגמא נכונה בCS לגבי הFPS

בואנה אתה אשכרה לא יודע שיט ממה שאתה אומר!

אני אישית משחק קאונטר סורס, ותאמין לי, אתה אומר את כל עניין שהמצאת על ה-80 FPS כדיי להיות סוס נאמר רק כי אתה לא סוס במשחק, ומחפש מה להאשים; חבל סתם להטעות אנשים בגלל בורות........וצר לי לומר, גם חוסר כישרון במשחק.

פורסם

אי אפשר להגיד למישהו פה שהוא דובר בולשיט, אם הוא מדבר כך זה לא סתם.

אם בשבילו 80 FPS זה נמוך אז זה נובע מסיבה מסויימת, אולי הוא היה רגיל לשחק על 100 FPS ב-1.6...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים