פורסם 2007 במרץ 2318 שנים Coming this spring Folkland II - the towel heads only in theaters no man is an island iran isn't also :lol:
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים no man is an island iran isn't also :lol: ?English isn't your strong side eh
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים no man is an island iran isn't also :lol: גולשי הפורום שלום. אני מחפש freelancer שיהיה מוכן לתרגם עבורי את ההודעה הנ"ל לשפת בני אדם, בתמורה לתוספת של 100 הודעות למונה ההודעות בפורום. תודה.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים גולשי הפורום שלום. אני מחפש freelancer שיהיה מוכן לתרגם עבורי את ההודעה הנ"ל לשפת בני אדם, בתמורה לתוספת של 100 הודעות למונה ההודעות בפורום. תודה. בקשר למשפט הראשון: http://isu.indstate.edu/ilnprof/ENG451/ISLAND/ בקשר למשפט השני: פולקלנד היא אי, אירן היא לא. ובאופן כללי, אסור לבנאדם להריץ אסוסיאציות חופשיות, מה קרה? אפשר את ה- 100 הודעות שלי.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים דווקא ההודעה ההיא של No man is an island, Iran isn't also כמעט באנגלית מושלמת, מי שטען שהאנגלית שלו גרועה פשוט לא מכיר ביטויים באנגלית.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים תכנסו לפרופורציה.יש 3 הסברים הגיוניים:-החיילים נעצרו כי באמת עברו את הגבול הבין לאומי ומה שיקרה איתם נידע בהמשך-החיילים לא עברו את הגבול הבין לאומי ונעצרו בטעות ואז ישחררו אותם בהקדם-תוכנית של בוש ליצור תירוץ לתקוף את איראןבכל מקרה נחייה ונראה מה יקרה.אני חשוב שהאפשרות ה2 נכונה.בינתיים לא נראה ששום צד עושה צד פזיז.למה אתה תמיד מחפש סיבה לכך שהערבים צודקים???אתה מוסלמי??
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים לא, הוא פשוט בעל דעה שמאלנית. זה דבר די לגיטימי, בהתחשב בעובדה שישראל היא מדינה דמוקרטית.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים דווקא ההודעה ההיא של No man is an island, Iran isn't also כמעט באנגלית מושלמת, מי שטען שהאנגלית שלו גרועה פשוט לא מכיר ביטויים באנגלית.eh?המשפט לא בנוי נכון.
פורסם 2007 במרץ 2318 שנים אתם יודעים... זה קצת מרושע, אבל עכשיו שאני חושבת על זה, בגלל החטיפה אולי יש לנבחרת ישראל סיכוי קלוש לנצח, בגלל הפגיעה הקשה במוראל של האנגלים. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.