עבור לתוכן

לגבי מלחמת גוגו מגוגו(מלחמת העולם 3)

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה לגבי מלחמת גוגו מגוגו(מלחמת העולם 3) מתי מלחמה זאת תפרוץ והאם יש סיכויים שאנחנו(העם היהודי)ישרוד במלחמה זאת.

תודה

• תגובות 31
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומרים מלחמת גוג ומגוג, לא גוגו מגוגו...

פורסם

על פי הערכת גורמי מודיעין בצה"ל, מלחמת גוג ומגוג צפויה לפרוץ בעוד כ-3 שנים. לאור זאת, אני מציע לך להקדים את חגיגות הבר מצווה.

פורסם

לפי האתר הרשמי של גוג ומגוג, המלחמה צפויה להגיע לארץ בסביבות Q1 2009 עם תמיכה מלאה ב DirectNuke 10, אבל עוד כמה חודשים יוצא ה multiplayer demo, אז יהיה מעניין. :xyxthumbs:

פורסם

יש לי שאלה לגבי מלחמת גוגו מגוגו(מלחמת העולם 3) מתי מלחמה זאת תפרוץ והאם יש סיכויים שאנחנו(העם היהודי)ישרוד במלחמה זאת.

תודה

קצת רציניות בכל התראד הזה:

לא ידוע מתי המלחמה תפרוץ אבל אנחנו נישרוד וזאת המטרה (אם היית קורא את הנבואות)

פורסם

נו טוב, הת'רד הזה לא יוביל לשום דבר חוץ מספאם אני רואה (דיון ענייני אני לא רואה שיהיה כאן).

ננעל.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום.

רציתי לדעת אם כבר היתה המלחמת גוגו מגוגו כי אני לא זוכר שהיתה אחת אבל עבר כבר המון זמן..

פורסם

על מתי אף אחד לא יכול לענות לך.

זה מספיק קרוב.

מה שכן מלחמה עולמית כוללת זו מיועדת בשביל עם ישראל.

פורסם
שלום.

רציתי לדעת אם כבר היתה המלחמת גוגו מגוגו כי אני לא זוכר שהיתה אחת אבל עבר כבר המון זמן..

בסוף לא יהיה. הגוגויים נכחדו

פורסם

נדחתה עד להודעה החדשה.

פורסם
לפי האתר הרשמי של גוג ומגוג, המלחמה צפויה להגיע לארץ בסביבות Q1 2009 עם תמיכה מלאה ב DirectNuke 10, אבל עוד כמה חודשים יוצא ה multiplayer demo, אז יהיה מעניין. :xyxthumbs:

האנליסטים תמיד טועים.

פורסם

לא תהיה מלחמת גוג ומגוג.

תהיה רק גסיסה איטית ומייסרת של המין האנושי כשלאט לאט נכלה את עצמנו בגלל שיש יותר מדי אנשים על כדור הארץ שיונקים את כל המשאבים.

פורסם
לא תהיה מלחמת גוג ומגוג.

אף אחד לא שאל על מלחמת "גוג ומגוג" או איך שלא קראת לה.

שאלנו על גוגו מגוגו.

פורסם

בינתיים האנושות הקטינה את צריכת הנפט שלה.

צרפת ועוד מספר מדינות החלו לפתח כור גרעיני מיוחד, אשר משתמש באיזוטופ אשר יותר נפוץ בכדוה"א ושאינו בעל כל התכונות השליליות של אורוניום ופלוטניום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים