עבור לתוכן

מבקש שילוש קדוש עבור עבודה גראפית, ללא הגבלת מחיר

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מבקש את עזרתכם במציאת השילוש הקדוש (מעבד - לוח-אם - זכרון) הטוב ביותר בשוק כיום עבור מחשב לעבודה גראפית (פוטושופ ואילוסטרייטור, לא תוכנות 3D). הלוואי שיכלתי להגיד שזה עבור המחשב בבית, אבל זה לעבודה...

בקישור הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=695&model2=604&chart=186 נראה כי מעבדי אינטל כפולי-ליבה מובילים ללא תחרות (QX6700 במקום הראשון). האם זה נכון או שיצאו כבר מעבדים מהירים יותר? מה לגבי כמות זכרון ומהירותו?

תודה מראש :)

פורסם

התכוונת מרובעי הליבה.

וכן המעבד הזה שעולה 5,000 שקל הוא הכי חזק כיום.

ובקשר ללוח אם ולזיכרון - מתוכנן OC?

אם לא, גם זיכרון פשוט במהירות 667MHz יהיה מעולה. אם ממש ממש הכסף לא חשוב, קח אחד במהירות 1066MHz. אם כבר אז 4 סטיקים של ג'יגה. או שאולי תמצא 2 סטיקים של 2 ג'יגה במהירות הזאת... תחפש.

ההבדל בין ה 1066MHz ל 667MHz הוא ממש קטן, ולא שווה את הכסף. אבל עוד פעם, אם הכסף לא חשוב - אז זה יתן לך ביצועים טיפה יותר טובים.

בקשר ללוח אם - צריך שיתמוך ב SLI או פיצ'רים אחרים? אם לא, אני מאמין שגם GB 965P-DS3 יעשה את העבודה... עולה 650 שקל.

אם אתה רוצה את ההכי טוב - לא יודע. אולי ASUS Commando. למרות שחוץ מיכולות OC, הביצועים יהיו אותם ביצועים.

פורסם
  • מחבר

לא מתוכנן OC, ואין צורך בתמיכה ב-SLI.

בקשר לזיכרון - יש הבדל מהותי בין 2 ל-4 גיגה? כיום יש במחשב 2 גיגה זכרון פלוס כונן של כמה עשרות גיגה עבור swap file.

עד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) רוב העומס ברינדור של קבצים כבדים (עשרות ומאות מגה) נופל על המעבד, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים